- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.401
İnsallah ben de öyle olurum kuzum yaBende adet olcam gibi hissetmiştim hatta sürekli ped takıyordum nolur bolmaz diye
Ahh keşke ben de öyle olsamBenim arkadaşım kan testi yaptı negatif çıktı hamile değilim diye bri sürü ağır iş yapmış ağır kaldırmış adet olmayınca 1 hafta sonra tekrar yaptı bu sefer pozitif çıktı hamile şuan bende adet olmadım hala ama adet olacağım en geç ayın sonunda bir ay sonra adet olmuş olucaminşaAllah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Kuzu ben 9 gün geçmiş farkında değildim kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı ve akıntı vardı bende 11 gün gecikmede gittim keseyi gördüm inşallah seninde öyle olurAhh keşke ben de öyle olsaminşallah sende hamiş kalırsın canm bu ay hepimiz hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olur
Ayy hadi inşallah dua et bana kuzumKuzu ben 9 gün geçmiş farkında değildim kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı ve akıntı vardı bende 11 gün gecikmede gittim keseyi gördüm inşallah seninde öyle olur
Normal canm benimde hamileliğimde akıntım çok oluyodu. Kız benimde öyle şuan bak aklıma getirdin şimdiçok akintim var çamaşırım sürekli ıslak altına kaçırmışım gibi normal mi sizce
Normal canm benimde hamileliğimde akıntım çok oluyodu. Kız benimde öyle şuan bak aklıma getirdin şimdi☺
Ayy inşallah kuzum dua et bana nolur rabbim hayırlısıysa nasip etsin inşallahAyyy kurban olduğum rabbim bu ay nasip etmiştir inşallah:)
Bende göğüs ağrısı hassasiyet var akıntı var inşaAllah hamileyimdirKuzu ben 9 gün geçmiş farkında değildim kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı ve akıntı vardı bende 11 gün gecikmede gittim keseyi gördüm inşallah seninde öyle olur
İnşallah canımBende göğüs ağrısı hassasiyet var akıntı var inşaAllah hamileyimdir
Olsun canım üzülme inşaAllah diğer ay hamile kalırsın bu ayı iyi değerlendirin inşaAllah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim akıntım çok fazla adet oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama bakıyorum normal akıntı geliyor hala adet olmadım beklemek çok zorVeeeee kırmızıları gördüm. Bat 15 Nisan
Olsun kuzum stres yapmaVeeeee kırmızıları gördüm. Bat 15 Nisan
Benimde 3 gün öyleydi bugün leke geldi ardından ağrım başladı ve devamı geldi inşallah senin öyle olmazOlsun canım üzülme inşaAllah diğer ay hamile kalırsın bu ayı iyi değerlendirin inşaAllah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim akıntım çok fazla adet oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama bakıyorum normal akıntı geliyor hala adet olmadım beklemek çok zor
Veeeee kırmızıları gördüm. Bat 15 Nisan
İnsallah kuzum hayırlısı değilmiş demek ki rabbim nasip etmiyo kaç aydır( olsun canım inşallah bu ay senin ayın olacak:)
Bazı gebeliklerde baş ağrısı görülüyor canm normal bence3 gündür anormal başım agriyo normal mi dersiniz
Bende kırmızıları gördüm canımVeeeee kırmızıları gördüm. Bat 15 Nisan