- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.381
Amin canım inşallah. Hadi inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruzAmin canım darısı sizin başınıza inşallah az sonra kan vericrm doktora geldim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah. Hadi inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruzAmin canım darısı sizin başınıza inşallah az sonra kan vericrm doktora geldim bekliyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutunur nazlı bebişinSelam kizlar bende yumurtlama günüydü dün rabbim hayirlisini versin insallah
Insallah canimmHayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutunur nazlı bebişin
Kuzum yumurtlama olmuş zaman da tam ama fazla silikleşmemiş niyeKizlar nasilsiniz? Ovulasyon testlerimi paylasiyorum ve iliskileride yazdim insallah dogru zamanda olmustur
Canim sence 24. De siliklesme yokmu ben öyle düsünmüstümKuzum yumurtlama olmuş zaman da tam ama fazla silikleşmemiş niye
Bence bunu düşünerek bu günlerini zehir etme tadını çıkar canm. Olsada aldırmayacağın için bi anlamı yok bunlarınİkikli testim down sendromu 1\277 cıkmıştı amniyo sentez istediler yaptırmafım
Detaylı ultrason a girdim sorun yok denildi ama aklımda hala acaba mı var bnm gbı olan var mı
Tabi şuda var down olsada olmasada oo benim yavrum
Test yaptın mı kuzumKızlar ben hala adet olmadm 6 gün gecikmem var
Yok kuzum geçen gün yapmıştım ya daha yapmadm hatta ne işler yaptm bir bilsen, halı yıkadm koltuk kaldırdım damacana falan baya iş gördüm varsada sıkı tutunsn inşallah 1 hafta daha gelmezse jinekologa Bi giderimTest yaptın mı kuzum
Allah seni kız niye ağır iş yapıyorsun bekle bakalım inşallah bebeğin seninledir kuzumYok kuzum geçen gün yapmıştım ya daha yapmadm hatta ne işler yaptm bir bilsen, halı yıkadm koltuk kaldırdım damacana falan baya iş gördüm varsada sıkı tutunsn inşallah 1 hafta daha gelmezse jinekologa Bi giderim
Olmamasına o kadar alıştım ki nasılda adet olucam heran deyip yaptm valla bugün de Krem gibi akıntı geliyo baya yoğun bakalım hayırlısı. Rabbim nasip ettiyse bişey olmaz inşallahAllah seni kız niye ağır iş yapıyorsun bekle bakalım inşallah bebeğin seninledir kuzum
Evet canm yok gitmicem 11 gün olsun gider Dr a baktırırm varsa kese oluşmuş olur zaten ama adetim gelecek inancım bu yöndeAmaniinnn 6 gün muuu:)) pazartesi bi git bence doktora
Evet canm yok gitmicem 11 gün olsun gider Dr a baktırırm varsa kese oluşmuş olur zaten ☺ama adetim gelecek inancım bu yönde
Benim arkadaşım kan testi yaptı negatif çıktı hamile değilim diye bri sürü ağır iş yapmış ağır kaldırmış adet olmayınca 1 hafta sonra tekrar yaptı bu sefer pozitif çıktı hamile şuan bende adet olmadım hala ama adet olacağım en geç ayın sonunda bir ay sonra adet olmuş olucam inşaAllah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinYok kuzum geçen gün yapmıştım ya daha yapmadm hatta ne işler yaptm bir bilsen, halı yıkadm koltuk kaldırdım damacana falan baya iş gördüm varsada sıkı tutunsn inşallah 1 hafta daha gelmezse jinekologa Bi giderim
Bende sürekli adet olucam diye ped takıyorum çok akıntım var ama hamile olduğumu düşünmüyorum geçen salı kan testi yaptırdım negatif çıktı beklemedeyim 50 gün geçti son adetimdenBende adet olcam gibi hissetmiştim hatta sürekli ped takıyordum nolur bolmaz diye