Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Dikkat et kendine kuzum Allah’a korusun

Rabbim tam zamanında sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin aklına kötü şeyler getirme diyat dinlen canım hiçbişey senden ve bebeğin den önemli değil

S.a iyi akşamlar kızlar nasılsınız bana da bildirim gelmiyor etiket olduğunda geliyorum zaten ama sayfada da her zmn gözükmüyor topik ben bugün acayip bı şekilde barut gibiyim sinirlerim lacka olmuş vaziyettr her şeye sinirleniyorum icimdee tuhaf bı his var kötü demek istemiyorum ama bilemedm eşim sabah yola çıkacak hafta sonuna kadar yok ondan sanırım huzursuzum yarın direksiyon dersim var kızımı okula servise bindirince apar topar çarşıya gidicem garanti yolda bı saatim gidiyor ayarlamayi güzel yaparım insAllah kızımın dönüş saatine kadar evde olurum ondan iyice tedirginim yarın denerim eğer olmazsa bu hafta komple dersleri iptal ederim artık
Oturup iyi bı ağlayasim var nedense bu kez içime çok oturdu yola gidecek olması Rabb'im cümleyle beraber işini gücünü rast getirsin tabiki benim hormonlar tavan yaptı sanırım

Allah allah nedense bende de aynı ruh hali . Bitmiş tükenmiş gibiyim bahar depresyonu mu acaba allah korusun .
Duaya sığınacağız bol bol okuyacağız başka türlü düzelmez gibi bu bıkkınlık hali

Allah allah nedense bende de aynı ruh hali . Bitmiş tükenmiş gibiyim bahar depresyonu mu acaba allah korusun .
Duaya sığınacağız bol bol okuyacağız başka türlü düzelmez gibi bu bıkkınlık hali
Olabilir cnm vala havalardan mı hamilelikten mi Rabb'im hayra çıkarsın insAllah canım

Kızlar benim dün bat günümdü ve hala gelen giden yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorm heran adet olurum diye bekliyorum ama ağrım da yok ara ara gelen giden Bi sızı var. 2 aydır da adetim günü gününe geliyordu Bi umut hamiş olsam keşke

Hadi hayırlısı olsun canım insAllah gebeliktrndr gecikme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…