-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.321
Valla kuzum hamileyim ama hiç hamile gruplarına katılmadım bizim grubumuzun eski sohbetli heyecanlı halini özledimValla canm bildirim mi gitmiyor anlamadım ki kaç kere etiket yaptm başka gruplarda aktifler herhalde ondan buraya yazmıyolar
Dikkat et kendine kuzum Allah’a korusunHaklisin cnm
Benimde erken doğum riskim olduğundan en cok o sayfaları takip ediyorum en uca agri sancı aklımı basimdan aliyo allah kimseye yasatmasin 23 haftalik dogumum oldu daha önce suanda bu mis gibi havalrda evde yatiyorum sürekli hic tadını çıkartmadan
Buna sukur rabbim saglikla kavuşmayı
Isteyen dileyen Herkese de nasip etsin ins diyorum
Sağol cnm yatıyorum sabah akşam iste annem bıraktı geldi memleketten 3 aydır hem bana hem eve yemeğe kizima bakiyo sukurDikkat et kendine kuzum Allah’a korusun
Bende özledim valla sabahlara kadar gruptan çıkamıyordm ne güzel eğleniyordk.Valla kuzum hamileyim ama hiç hamile gruplarına katılmadım bizim grubumuzun eski sohbetli heyecanlı halini özledim
Rabbim tam zamanında sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin aklına kötü şeyler getirme diyat dinlen canım hiçbişey senden ve bebeğin den önemli değilHaklisin cnm
Benimde erken doğum riskim olduğundan en cok o sayfaları takip ediyorum en uca agri sancı aklımı basimdan aliyo allah kimseye yasatmasin 23 haftalik dogumum oldu daha önce suanda bu mis gibi havalrda evde yatiyorum sürekli hic tadını çıkartmadan
Buna sukur rabbim saglikla kavuşmayı
Isteyen dileyen Herkese de nasip etsin ins diyorum
S.a iyi akşamlar kızlar nasılsınız bana da bildirim gelmiyor etiket olduğunda geliyorum zaten ama sayfada da her zmn gözükmüyor topik ben bugün acayip bı şekilde barut gibiyim sinirlerim lacka olmuş vaziyettr her şeye sinirleniyorum icimdee tuhaf bı his var kötü demek istemiyorum ama bilemedm eşim sabah yola çıkacak hafta sonuna kadar yok ondan sanırım huzursuzum yarın direksiyon dersim var kızımı okula servise bindirince apar topar çarşıya gidicem garanti yolda bı saatim gidiyor ayarlamayi güzel yaparım insAllah kızımın dönüş saatine kadar evde olurum ondan iyice tedirginim yarın denerim eğer olmazsa bu hafta komple dersleri iptal ederim artık
Oturup iyi bı ağlayasim var nedense bu kez içime çok oturdu yola gidecek olması Rabb'im cümleyle beraber işini gücünü rast getirsin tabiki benim hormonlar tavan yaptı sanırım
Olabilir cnm vala havalardan mı hamilelikten mi Rabb'im hayra çıkarsın insAllah canımAllah allah nedense bende de aynı ruh hali . Bitmiş tükenmiş gibiyim bahar depresyonu mu acaba allah korusun .
Duaya sığınacağız bol bol okuyacağız başka türlü düzelmez gibi bu bıkkınlık hali
Tedirgin olma cnm bence sıkıntı yoktur ilk haftalarda bende de oluyoduKızlar dün benim aralıklı olarak sağ taraftan belime ve kasığıma ağrı girip durdu tedirgin oldum biraz
9 haftalık olduk kuzum inşallah 2 kayıp olunca biraz tedirgin oldumTedirgin olma cnm bence sıkıntı yoktur ilk haftalarda bende de oluyodu
Bence normal iyi düşün kötüyü çağırma sağlıkla ilerler kucağına alırsın insAllah9 haftalık olduk kuzum inşallah 2 kayıp olunca biraz tedirgin oldum
Canım doktora sormuştum ben olur normal demiştiKızlar dün benim aralıklı olarak sağ taraftan belime ve kasığıma ağrı girip durdu tedirgin oldum biraz
Akıntı artışı oluyo canm yanma yoksa sıkıntı yokKızlar hayırlı akşamlar . Inanılmaz akintim var 2 3 gündür sürekli çamaşırım ıslak normal mi sizce
Hadi hayırlısı olsun canım insAllah gebeliktrndr gecikmeKızlar benim dün bat günümdü ve hala gelen giden yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorm heran adet olurum diye bekliyorum ama ağrım da yok ara ara gelen giden Bi sızı var. 2 aydır da adetim günü gününe geliyordu Bi umut hamiş olsam keşke
Bakım cnm ne zmn yaptın erkendir belki dahaKızlar dayanamadım test yaptm tek çizgi çıktı düşündüğüm gibi yani yok
Bilmiyorum ki canm akşam yaptm daha kurumadı ama çizgi yok görmedim yaniBakım cnm ne zmn yaptın erkendir belki daha