- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.821
Canım takılma kalınlığa benim son 3 aydır kalınlık oluyor ama hasta oluyorum. morelini düşürme şimdiden yüüksek tut.Benim de adet olacak gibi ağrım var belim gögüslerim ağrıyo doktor rahim kalınlığı 7 cm gebelik büyük ihtimal yoktur dediğinden beri ümidimi kestim
Merhaba cnm maalesef gelmedi. 8 de 2 ay olacak mubarek sun tarlusal bitti bekliyorum bakalim.Vizeci06 @Papatia61 adetin geldi mi canm @ecrin2455 @Cikilop1 M meltemm34 @Gamzeliyy @Canimm oglum @balbocegi35 @SekerPortakaliMMM oblomov21 @Kertemeyenkelebek kızlar sizde var mı haberler @Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Hamilemisin cnm?Benim akıntım bitti kuruluk var şuan kasık ağrım oluyo birde gaz sancısı arada oluyo. Bulantım bitti baş ağrımda yok çok şükür o baya yormuştu beni. Belirtiler azalınca korktum canm ondan yapamadım testin elimde yok bide annemdeym daha istediğim gibi dışarı çıkamıyorum izin vermiyobakalım hayırlısı artk
Değerim 7 çıkmıştı canm Dr değilsin dedi herkes topikte hamilesin dedi pazartesi kan vericem canm bakalım kesinleşecek inşallah varsa var yoksa yok çıkacak canmHamilemisin cnm?
Aynen hayırlısıyla artmıştır insAllah senin değerin deHmm normal o zaman demekki canm
Sağ kasığıma ağrı giriyo baya şiddetliAynen hayırlısıyla artmıştır insAllah senin değerin de
İnsallah kuzumAynen hayırlısıyla artmıştır insAllah senin değerin de
Bende alt karın bölgem kasıklarım çok fena bulantım gelip gidiyo ay anlamadım birşey.ve çok fena adet sancım var :/Sağ kasığıma ağrı giriyo baya şiddetligaz sancı da var off baya kötüyüm şuan
Üşüttun mu ki acaba canım gaz sancısı bende normalde de olurdu şimdi de varSağ kasığıma ağrı giriyo baya şiddetligaz sancı da var off baya kötüyüm şuan
Bende de aynıları var canm bilmiyorum ne olacak hakkımız da hayırlısıBende alt karın bölgem kasıklarım çok fena bulantım gelip gidiyo ay anlamadım birşey.ve çok fena adet sancım var :/
Bendede çok sık olur canm hamilelikten kaldı. Üşütmüşte olabilirim canm sobalı annemin evi dışarısı soğuk tek oda yanıyor içeri dışarı soğuk almş olabilirimÜşüttun mu ki acaba canım gaz sancısı bende normalde de olurdu şimdi de var
Olabilir o zmn canım üşütme sendeki en büyük belirtti hala adetin gelmemesi hayırlısı bklmBendede çok sık olur canm hamilelikten kaldı. Üşütmüşte olabilirim canm sobalı annemin evi dışarısı soğuk tek oda yanıyor içeri dışarı soğuk almş olabilirim
Benim daha bata var canm pazartesi günü bat günüOlabilir o zmn canım üşütme sendeki en büyük belirtti hala adetin gelmemesi hayırlısı bklm❣
Yok canım henüz adet olmadım bugün tam 8 gün gecikti kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım 1 haftaya hissediyorum testlerde hep negatif çıkıyor diye yapmadım salı hastaneye gidip muayene olmayı düşünüyorum uzun zamandır adetim gecikmiyordu bu ay hem erken yumurtladım hem de adetten önce ovu testiyle hamile olduğumu zannedip tekrar yumurtladığımı farkettim yani geç yumurtladığım için geç adet olucamVizeci06 @Papatia61 adetin geldi mi canm @ecrin2455 @Cikilop1 M meltemm34 @Gamzeliyy @Canimm oglum @balbocegi35 @SekerPortakaliMMM oblomov21 @Kertemeyenkelebek kızlar sizde var mı haberler @Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Bu ay herkeste Bi sıkıntı var canm geç yumurtlama genelimizde var adet gecikmesi de aynı şekilde havalardan sanırımYok canım henüz adet olmadım bugün tam 8 gün gecikti kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım 1 haftaya hissediyorum testlerde hep negatif çıkıyor diye yapmadım salı hastaneye gidip muayene olmayı düşünüyorum uzun zamandır adetim gecikmiyordu bu ay hem erken yumurtladım hem de adetten önce ovu testiyle hamile olduğumu zannedip tekrar yumurtladığımı farkettim yani geç yumurtladığım için geç adet olucam
Sanırım öyle mevsim geçişlerinde falan hep oluyor bitmiyor dertlerimiz...Bu ay herkeste Bi sıkıntı var canm geç yumurtlama genelimizde var adet gecikmesi de aynı şekilde havalardan sanırım
Aynen canm. Pazartesi gidicem canm inşallah güzel haberlerle gelirim. Saol Allah razı olsun canım. 2. Olacak rabbim nasip ederse,Sanırım öyle mevsim geçişlerinde falan hep oluyor bitmiyor dertlerimiz...
senin kan sonucunu çok merak ediyorum inşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin için eğer hamile isen ilk bebek mi olacak
Ya MaşaAllah ne güzel inşaAllah rabbim naisp etmiştir ve hamilesindirAynen canm. Pazartesi gidicem canm inşallah güzel haberlerle gelirim. Saol Allah razı olsun canım. 2. Olacak rabbim nasip ederse,
İnsallah kuzum rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahYa MaşaAllah ne güzel inşaAllah rabbim naisp etmiştir ve hamilesindir