- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.801
Asıl sen naptın kız çok merak ediyorum test yapmadın mi dahaKızlar nasılsınz hamiş var mı adeti gelenler varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl sen naptın kız çok merak ediyorum test yapmadın mi dahaKızlar nasılsınz hamiş var mı adeti gelenler varmı?
Yok canm yapmadm korkuyorm yaa, değer düşüşe geçerse diye. Pazartesi bat günü bakalım ya kan veririm yada test yaparm. Karnımda ağrıyo baya bilmiyorum ne olacakAsıl sen naptın kız çok merak ediyorum test yapmadın mi daha
Yaaa iyi dayaniyosun kuzum vala ben çok merak ettim senin adına ağrıya bakma benimde hala ağrıyor insAllah bebistendr testin yok mu elinde hiçYok canm yapmadm korkuyorm yaa, değer düşüşe geçerse diye. Pazartesi bat günü bakalım ya kan veririm yada test yaparm. Karnımda ağrıyo baya bilmiyorum ne olacak
Benim akıntım bitti kuruluk var şuan kasık ağrım oluyo birde gaz sancısı arada oluyo. Bulantım bitti baş ağrımda yok çok şükür o baya yormuştu beni. Belirtiler azalınca korktum canm ondan yapamadım testin elimde yok bide annemdeym daha istediğim gibi dışarı çıkamıyorum izin vermiyo bakalım hayırlısı artkYaaa iyi dayaniyosun kuzum vala ben çok merak ettim senin adına ağrıya bakma benimde hala ağrıyor ❣ insAllah bebistendr testin yok mu elinde hiç
Anladım cnm hadi hayırlısı olsun canım insAllah herşey gönlünce olur dualarım seninleBenim akıntım bitti kuruluk var şuan kasık ağrım oluyo birde gaz sancısı arada oluyo. Bulantım bitti baş ağrımda yok çok şükür o baya yormuştu beni. Belirtiler azalınca korktum canm ondan yapamadım testin elimde yok bide annemdeym daha istediğim gibi dışarı çıkamıyorum izin vermiyo bakalım hayırlısı artk
Senin akıntın kesildimi hiç normal mi bu durum canm. Amin sağol Allah razı olsunAnladım cnm hadi hayırlısı olsun canım insAllah herşey gönlünce olur dualarım seninle
İyi akşamlar canım Dün test yaptım yine negatif bir kaç gün daha beklicem olmazsa dr yolu görünüyorVizeci06 Papatia61 adetin geldi mi canm E ecrin2455 C Cikilop1 M meltemm34 G Gamzeliyy C Canimm oglum B balbocegi35 Cansinsenn oblomov21 SelanikMuhaciri kızlar sizde var mı haberler Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Hayırlısı olsun canım belki kanda öğrenirsinİyi akşamlar canım Dün test yaptım yine negatif bir kaç gün daha beklicem olmazsa dr yolu görünüyor
Hayırlısı canım nasip bakalım bekliyoruzHayırlısı olsun canım belki kanda öğrenirsin
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
�
��
�
�
�
Hamiş olmayı bekleyenler
Vizeci06 ❤. 8 Kasım
Papatia61 ❤ 15 Kasım
E ecrin2455 ❤. 17 Kasım
@icecreamm ❤ 18 aralık
Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık
C Cikilop1 ❤. 27 Aralık
M meltemm34 ❤. 25 Kasım
@EsrDG ❤. 21 Aralık
G Gamzeliyy ❤. 23 Kasım
@Canm oglmmm ❤. 25 Kasım
B balbocegi35 ❤. 29 Kasım
Cansinsenn ❤ 1 Aralık
SelanikMuhaciri ❤. 2 Aralık
oblomov21 ❤. 2 Aralık
MoonfacedMom ❤. 4 Aralık
@kartalice28 ❤. 9 Aralık
Nur_hayat2005 ❤. 10 Aralık
@anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre 2 Kasım 2019 cumartesi
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat-bat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM
@Usaklibirkiz
@Nur_hayat200526
23
32
24
30bursa 70
58
52
58
5422 eylül-20Eylül
1 aralık
8 Ekim
10 Kasımikinci-
İlk
İlk
İlk
İlkaday
Aday
Aday
Hamiş
Aday-
-
-
-
-@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Papatia61
@Kajuko
@DilekBurcu
@Kertemeyenkelebek23
22
23
28
27
21
22
29İstanbul 69
63
60
56
75
49
65
59
-
-
-
-
-
-
-
-20 kasım-20 kasım-21 Kasım
-
15 kasım
5eylül
-
2 Aralıkilk
-
-
-
İkinci
İlk
İlk
-aday
Aday
Aday
Hamiş
Aday
Hamiş
Hamiş
Aday-
-
-
20haziran
-
30haziran
-
-@Sudilek930
@birprensesannesi
@asli1993
@Beyaz lotus
@Tgcervanne0133
@kartalice28
@Semamusti
@oblomowka128
25
26
28
29
29
30
31konya
Konya
manisa
Manisa
Mersin
-
-
Düzce65
-
102
55
75
55
67,5
73
85
-
-
-
Kız
-
-
---
10ekim
3 kasım
30eylül
8 Nisan
15 kasım
16 eylül
2 aralıkilk
İkinci
ilk
-
İkinci
İlk
İlk
İlkhamiş
Hamiş
hamiş
Hamiş
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday10 mayıs
-
-
-
6ocak@Cgdm2537
B balbocegi35
@Drestinee25
27
22İzmir 58
60
--
29 kasım
--
-
-hamiş
Aday
Hamiş-
-
-@Yarimm66
@nurguull
@Nefesgibi26
27
23muş
Kütahya
Van86
54
-93
-
-kız
-
-
13eylül
31temmuzİlk
İlk
İlkHamiş
Hamiş
Hamiş-
5 ocak
1 mayıs@Peripellas
@EsrDG
Vizeci0626
31
23Ankara
Ankara
-50
-
62
22 Kasım
8 kasımilk
ikinci
İlkhamiş
aday
Aday-
-
-E ecrin2455
G Gamzeliyy
@hilallllllll33
34
22Samsun
-
-72
59
5917 Kasım
23 kasım
16temmuz-
İkinci
İlk-
Aday
Hamiş-
-
-@adel8893
@Fasulye annesi
@Goktemaviyuz126
26
27Erzurum
Antalya
Çanakkale62
100
54Oğlan 7temmuz
-
25eylülilk
İlk
İlkhamiş
Hamiş
Hamiş-
-
-@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir
@icecreamm
@Mrvackkl
@canimm oglum
@Ezooo62
@anneolmakhayalim34
23
32
30
26
29
23
22izmit
Yozgat
Van
Kayseri
Gaziantep
Almanya
Malatya
Van-
-
64
65
70
82
69
100-
18Ağustos
4eylül
19 Kasım
26eylül
25 Kasım
8 Ekim
21 Aralık-
İlk
İkinci
İlk
İlk
İkinci
İlk
İlk-
Hamiş
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday-
-
-
-
-
-
-
-
Gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHamilelik haberimi yeni aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşalalh
Amin inşallah. Darısı bütün bekleyenlere inşallah.Gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Benim akıntım adet zamanı kesilmişti gebeliği öğrendikten sonra biraz oldu şimdi de sürekli yok arada oluyor akintimSenin akıntın kesildimi hiç normal mi bu durum canm. Amin sağol Allah razı olsun
Hmm normal o zaman demekki canmBenim akıntım adet zamanı kesilmişti gebeliği öğrendikten sonra biraz oldu şimdi de sürekli yok arada oluyor akintim
Ben bata 6 gün kala kan verdim 1.20 çıkmıştı .yani gebelik yok olmuş olsaydı yumurtlamadan 9 gün geçmişti belli ederdi diye düşünüyorum. bel ve kasık gaz ağrılarım devam ediyor bulantım da dündendir cabası. psikolojik desem hamile olmadğmı gördüm kanda niye devam eder ki. adetin 3.günü dr gitmeyi düşünüyorum.Vizeci06 Papatia61 adetin geldi mi canm E ecrin2455 C Cikilop1 M meltemm34 G Gamzeliyy C Canimm oglum B balbocegi35 Cansinsenn oblomov21 SelanikMuhaciri kızlar sizde var mı haberler Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Tekrarla bence canım belli olmaz 10 gün sürebiliyo döllenmeBen bata 6 gün kala kan verdim 1.20 çıkmıştı .yani gebelik yok olmuş olsaydı yumurtlamadan 9 gün geçmişti belli ederdi diye düşünüyorum. bel ve kasık gaz ağrılarım devam ediyor bulantım da dündendir cabası. psikolojik desem hamile olmadğmı gördüm kanda niye devam eder ki. adetin 3.günü dr gitmeyi düşünüyorum.
Tekrarla bence canım belli olmaz 10 gün sürebiliyo döllenmeBen bata 6 gün kala kan verdim 1.20 çıkmıştı .yani gebelik yok olmuş olsaydı yumurtlamadan 9 gün geçmişti belli ederdi diye düşünüyorum. bel ve kasık gaz ağrılarım devam ediyor bulantım da dündendir cabası. psikolojik desem hamile olmadğmı gördüm kanda niye devam eder ki. adetin 3.günü dr gitmeyi düşünüyorum.
pazartesi yada salı hasta olmazsam yaparım tekrar. ama adet sancılarım var akşamdan bilemedim.Tekrarla bence canım belli olmaz 10 gün sürebiliyo döllenme