- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.781
her derde vardır bı hayır cnm sıkma canını oğlun benim kızımla yasıtmış Allah bağışlasınSağol canım inşallah yükselir ama ben çok umutsuzum bu 5. Hamileliğim bir tane oğlum var 5 yaşında ve diğerlerinde hep bi sorun çıktı
Amin insAllah canımTmm canım yapayım da mutlaka yazarım Rabbim bu cuma hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah
Sağol canım allah razı olsunher derde vardır bı hayır cnm sıkma canını oğlun benim kızımla yasıtmış Allah bağışlasın
Amin insAllah canım
Yok kuzum burda sağanak yağış var çıkamadımMoonfacedMom ki test aldın mı naptin
Hadi ya tühYok kuzum burda sağanak yağış var çıkamadım
Aynen canm bakalım eşime dedim alabilirsem alacakHadi ya tühneyse nasip eşine aldır
hadi insAllah alırAynen canm bakalım eşime dedim alabilirsem alacak
Cnm rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilmiorum ama daha adetine bi hafta var diyorsun kalinlasabilir belki insAllah sağlıkla döllenmiştir de yerleşir bebeğinKızlar size çok önemli bir sorun var 13. Gün yumurtam çatladı biz o günleri değerlendirdik göğüslerim var kasıklarım çok ağrıyodu sabah doktora gittim bugün 20. Gün Yumurtan çatlamış dedi rahim kalınlığını sordum 7.4 falan dedi ama bebeğin tutunması için yeterli kalınlıkta değil mi araştırdım 8 in üstü olması lazım yazıyo ve doktora sorduğumda kalınlaşır o daha dedi ve çok umutlu konuşmadı 7 gün var adete adet olacakmışım gibi sancım var anlamadım nolur biri bişe desin
Canm adet günüme 13 gün kala 17 mm di rahim duvar kalınlığım geçen ay benim ama adet oldum tabi. ondan önceki 1 hafta kala da 13 lerdey di.Kızlar size çok önemli bir sorun var 13. Gün yumurtam çatladı biz o günleri değerlendirdik göğüslerim var kasıklarım çok ağrıyodu sabah doktora gittim bugün 20. Gün Yumurtan çatlamış dedi rahim kalınlığını sordum 7.4 falan dedi ama bebeğin tutunması için yeterli kalınlıkta değil mi araştırdım 8 in üstü olması lazım yazıyo ve doktora sorduğumda kalınlaşır o daha dedi ve çok umutlu konuşmadı 7 gün var adete adet olacakmışım gibi sancım var anlamadım nolur biri bişe desin
Yani gebelik oluşursa kalınlaşması lazım diye düşünüyorum.Kızlar size çok önemli bir sorun var 13. Gün yumurtam çatladı biz o günleri değerlendirdik göğüslerim var kasıklarım çok ağrıyodu sabah doktora gittim bugün 20. Gün Yumurtan çatlamış dedi rahim kalınlığını sordum 7.4 falan dedi ama bebeğin tutunması için yeterli kalınlıkta değil mi araştırdım 8 in üstü olması lazım yazıyo ve doktora sorduğumda kalınlaşır o daha dedi ve çok umutlu konuşmadı 7 gün var adete adet olacakmışım gibi sancım var anlamadım nolur biri bişe desin
Evet ben de öyle düşünüyorum ama doktor çok rahat 23. Gün progestron baktır dedi zaten 6 aydır o doktorda devam ediyorum her ay progestron baktırıyo anlamadım gebelik var mı bakalım diyoYani gebelik oluşursa kalınlaşması lazım diye düşünüyorum.
Aminn canım ya inşallah 7 gün var belim ağrıyo adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim zaten hassaslaştı doktora sormazsan söylemiyo merakta bırakıyo anlamadımhadi insAllah alır
Cnm rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilmiorum ama daha adetine bi hafta var diyorsun kalinlasabilir belki insAllah sağlıkla döllenmiştir de yerleşir bebeğin
çoğu doktor öyle hakikaten cımbızla alıyoruz lafı sonu hayır olsun insAllah canımAminn canım ya inşallah 7 gün var belim ağrıyo adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim zaten hassaslaştı doktora sormazsan söylemiyo merakta bırakıyo anlamadım
hayırlısi olsun canım kaçıncı gündü senin gecikme var mıydıKızlar ya Test yaptım yine negatifpazartesiye kadar olmazsam kan verecem artık
Evet canım 7 gün geçtiçoğu doktor öyle hakikaten cımbızla alıyoruz lafı sonu hayır olsun insAllah canım
hayırlısi olsun canım kaçıncı gündü senin gecikme var mıydı
Himm anldm kan kesin çözüm artık bence cnm o zmn baya gecikmişEvet canım 7 gün geçti
Canim belki gec yumurtlamadirEvet canım 7 gün geçti
İnşaAllah öyledir canım yaCanim belki gec yumurtlamadir
Evet canım pazartesiye kadar adet olmazsam kan verecemHimm anldm kan kesin çözüm artık bence cnm o zmn baya gecikmiş