Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Sağol canım inşallah yükselir ama ben çok umutsuzum bu 5. Hamileliğim bir tane oğlum var 5 yaşında ve diğerlerinde hep bi sorun çıktı
her derde vardır bı hayır cnm sıkma canını oğlun benim kızımla yasıtmış Allah bağışlasın
Tmm canım yapayım da mutlaka yazarım Rabbim bu cuma hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah
Amin insAllah canım

Kızlar size çok önemli bir sorun var 13. Gün yumurtam çatladı biz o günleri değerlendirdik göğüslerim var kasıklarım çok ağrıyodu sabah doktora gittim bugün 20. Gün Yumurtan çatlamış dedi rahim kalınlığını sordum 7.4 falan dedi ama bebeğin tutunması için yeterli kalınlıkta değil mi araştırdım 8 in üstü olması lazım yazıyo ve doktora sorduğumda kalınlaşır o daha dedi ve çok umutlu konuşmadı 7 gün var adete adet olacakmışım gibi sancım var anlamadım nolur biri bişe desin

Aynen canm bakalım eşime dedim alabilirsem alacak
hadi insAllah alır
Cnm rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilmiorum ama daha adetine bi hafta var diyorsun kalinlasabilir belki insAllah sağlıkla döllenmiştir de yerleşir bebeğin

Canm adet günüme 13 gün kala 17 mm di rahim duvar kalınlığım geçen ay benim ama adet oldum tabi. ondan önceki 1 hafta kala da 13 lerdey di.

Yani gebelik oluşursa kalınlaşması lazım diye düşünüyorum.

hadi insAllah alır

Cnm rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilmiorum ama daha adetine bi hafta var diyorsun kalinlasabilir belki insAllah sağlıkla döllenmiştir de yerleşir bebeğin
Aminn canım ya inşallah 7 gün var belim ağrıyo adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim zaten hassaslaştı doktora sormazsan söylemiyo merakta bırakıyo anlamadım

Aminn canım ya inşallah 7 gün var belim ağrıyo adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim zaten hassaslaştı doktora sormazsan söylemiyo merakta bırakıyo anlamadım
çoğu doktor öyle hakikaten cımbızla alıyoruz lafı sonu hayır olsun insAllah canım
Kızlar ya Test yaptım yine negatif pazartesiye kadar olmazsam kan verecem artık
hayırlısi olsun canım kaçıncı gündü senin gecikme var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…