Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kizlar bendede yumurtlamanin 9. Günündeyim test negatif erkendir belki. Adetinde 40. Günündeyim cok gec yumurtlama oldu o yüzden 5 günüm var yumurtlamaya göre umudum yok hayirlisi bakalim

Normal kalınlık ne olmalı diye mi soruyorsun ? ya da bendeki kalınlığı mı? normal kalınlık ne olmalı bilmiyorum ama benim 12 buçuk en sson 15 mm e ulaştığınıbilirim.
Sendeki kalınlığı sordum canım yumurtlama takibi yaptırdığım doktor bana kalınlıktan hiç bahsetmedi habire ilişki önerdi rahim inceymiş biliyosun hala umutlarımızla oynuyorlar ya

O incelik için bişey demedi mi peki. sen detaylı sorsaydın keşke.
Daha görüşemedim kendisiyle her ay progestron tahlili istiyo başka doktora soruyorum o her ay istenmez diyo gidiyorum yumurtlamadan sonra senin için rahat etmicek gel hadi diyo sanki babasının hayrına bakıyo her gitmem 250 tl adam gibi doktor bulamadım

SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri canim naptin sesin cikmiyor ? Arkadaslar test yapan yokmu benim belim agriyo ayak tabanlarim agriyo kasiklarimda arada agriyo bügün 9 gün gecti yumurtlamadan pek umutlu degilim ama aklimdan cikmiyo bide adetten önce yumurtlama olmustu o yüzdende umudum yok aklim karisti iyice
canm yumurtlamadan 9 gün sonra kan verdim 1.20 idi bugünde demin evde test yaptım bişey yok. yarın bat. sancılarım var.

Benim daha bata var canm pazartesi günü bat günü
olsun işte sonuçta hala adet olmadım 😉😃
Kizlar bendede yumurtlamanin 9. Günündeyim test negatif erkendir belki. Adetinde 40. Günündeyim cok gec yumurtlama oldu o yüzden 5 günüm var yumurtlamaya göre umudum yok hayirlisi bakalim
erkendr tabiki cnm daha bekle bklm insAllah güzel haberler gelir senden de
Kızlarr benim ovu testim kooyu çıkmaya başladı :/ yumurtluyormuyum ben yine bat yarın. bu gece kalça sırt adet sancısından uyuyamadım.
Umutlandrmk istemem ama hamile olabilirsin cnm ondan koyu çıkıyor olabilir tbai silinirse yumurtlama olabilir

X