- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.861
Akabinde akşam gebelik testi yaptım tek çizgi ama.olsun işte sonuçta hala adet olmadım
erkendr tabiki cnm daha bekle bklm insAllah güzel haberler gelir senden de
Umutlandrmk istemem ama hamile olabilirsin cnm ondan koyu çıkıyor olabilir tbai silinirse yumurtlama olabilir
Himmm yumurtlamayı yakalamış mıydın daha önce acaba ikinci yumurtlama mi ki o zmnAkabinde akşam gebelik testi yaptım tek çizgi ama.
Canm kasık ağrısı yoğun akıntı ile yakalamıştım yumurtlamayı. ovu testleri yumurtlamamdan sonra ulaştı elime.Himmm yumurtlamayı yakalamış mıydın daha önce acaba ikinci yumurtlama mi ki o zmn
Anladım canım gebelik negatifse o zmn ikinci yumurtlama demek ki değerlendirin her ihtimale karşı istersenCanm kasık ağrısı yoğun akıntı ile yakalamıştım yumurtlamayı. ovu testleri yumurtlamamdan sonra ulaştı elime.
Adet sancım var yarın hasta olcam bat çünkü. Değerlendircek halim yokAnladım canım gebelik negatifse o zmn ikinci yumurtlama demek ki değerlendirin her ihtimale karşı istersenrasgelsin insAllah
Adet sancım var yarın hasta olcam bat çünkü. Değerlendircek halim yok
Kuzum ben 2 gündür çok terliyorum sıcak basıyor bana dün gecede donuyordm 1 saatt kadar çok üşüdüm sonra sıcak basmaya başladıHadi hayırlısı o zmn belki olmazsın adet beklerken güzel haber alırsın
Vala ne bilim kız gebelik belirtilerden hepsi insAllah sonuç olumludurKuzum ben 2 gündür çok terliyorum sıcak basıyor bana dün gecede donuyordm 1 saatt kadar çok üşüdüm sonra sıcak basmaya başladı
Bu ay ilk defa böyle oldum önceki hamileliğimi hatırlamıyorum 2 aydr kendimi dinlediğim içinmi bilmem hep belirti varVala ne bilim kız gebelik belirtilerden hepsi insAllah sonuç olumludur
Bütün belirtileri yaşadım yaşıyorm ta ki bu akşam ki gebelik testini yapana kadar. sancım fena var hasta olcam.inş senin bebiş tutunur güzel haberler verirsin yarına.Bu ay ilk defa böyle oldum önceki hamileliğimi hatırlamıyorum 2 aydr kendimi dinlediğim içinmi bilmem hep belirti var
Oy sağol canım hayırlısı bakalım.Hadi hayırlısı o zmn belki olmazsın adet beklerken güzel haber alırsın
Kendimizi dinleyince cidden belirti buluyoruz orası öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım ya her hamilelik farklı oluyor diyorlar ya ondan mı unutuyor muyuz bilmiyorumBu ay ilk defa böyle oldum önceki hamileliğimi hatırlamıyorum 2 aydr kendimi dinlediğim içinmi bilmem hep belirti var
Negatif mi çıktı canmBütün belirtileri yaşadım yaşıyorm ta ki bu akşam ki gebelik testini yapana kadar. sancım fena var hasta olcam.inş senin bebiş tutunur güzel haberler verirsin yarına.
Amin canm. ben bugün kızıma bez almak için dışarı çıktm market 5 dk yürüme mesafesinde dönüşte ölüyorm sandm o kadar yoruldum nefesim kesildi tarif edemem yani yere yığılıyodm eve zor geldim zorlandığım için mi bilmiyorum iç çamaşırım yapış yapış olmuştu akıntım gelmiş Bi kaç gündür hiç akıntı olmuyordu. 2 gecedir Bi üşüme geliyo donuyorum resmen yatağa girip zorla ısınıyorum gündüz ise ter içinde yanıyorum kasık ağrım oluyo üşüyünce zorlanınca falan bide gece yatacağım Zaman günün yorgunluğundan oluyo sanırım. Şişkinlik hala devam ediyorKendimizi dinleyince cidden belirti buluyoruz orası öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım ya her hamilelik farklı oluyor diyorlar ya ondan mı unutuyor muyuz bilmiyorum
saydıklarını yaşıyorum ağrıdan gece uyuyamadım bile ve 2 saat önce afedersin su gibi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu.adet sancım var .evet akşam gibiydi bugün yaptım negatif.Negatif mi çıktı canmben bugün kızıma bez almak için dışarı çıktm market 5 dk yürüme mesafesinde dönüşte ölüyorm sandm o kadar yoruldum nefesim kesildi tarif edemem yani yere yığılıyodm eve zor geldim zorlandığım için mi bilmiyorum iç çamaşırım yapış yapış olmuştu akıntım gelmiş Bi kaç gündür hiç akıntı olmuyordu. 2 gecedir Bi üşüme geliyo donuyorum resmen yatağa girip zorla ısınıyorum gündüz ise ter içinde yanıyorum kasık ağrım oluyo üşüyünce zorlanınca falan bide gece yatacağım Zaman günün yorgunluğundan oluyo sanırım. Şişkinlik hala devam ediyor
Kızın kaç yaşındaydi canım küçük herhalde dahaAmin canm. ben bugün kızıma bez almak için dışarı çıktm market 5 dk yürüme mesafesinde dönüşte ölüyorm sandm o kadar yoruldum nefesim kesildi tarif edemem yani yere yığılıyodm eve zor geldim zorlandığım için mi bilmiyorum iç çamaşırım yapış yapış olmuştu akıntım gelmiş Bi kaç gündür hiç akıntı olmuyordu. 2 gecedir Bi üşüme geliyo donuyorum resmen yatağa girip zorla ısınıyorum gündüz ise ter içinde yanıyorum kasık ağrım oluyo üşüyünce zorlanınca falan bide gece yatacağım Zaman günün yorgunluğundan oluyo sanırım. Şişkinlik hala devam ediyor
Küçük canm dahaKızın kaç yaşındaydi canım küçük herhalde dahaVala insan çok Ümitlendiginde yıkımı da çok ağır oluyor o yüzden fazla yorum yapamiycam yaşadıkların adet belirtisi de olabilir gebelikte olabilir gönlüm ikinci ihtimalden yana tabiki
Bakalım canm yarn olmamız gerek adet belirtisi de olma ihtimali yükseksaydıklarını yaşıyorum ağrıdan gece uyuyamadım bile ve 2 saat önce afedersin su gibi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu.adet sancım var .evet akşam gibiydi bugün yaptım negatif.
Ben kendimden eminim adet belirtisi yaşıyorum da .senden umutluyum inş. :)Bakalım canm yarn olmamız gerek adet belirtisi de olma ihtimali yüksek
Benimde kendimden umudum yokta. Bu ay olsa güzel olur babamın adını koymak istiyordum ama baştan aklıma gelseydi sıkı çalışırdım bu ay. Sonradan farkettim işte nasip artıkBen kendimden eminim adet belirtisi yaşıyorum da .senden umutluyum inş. :)