Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Bu ay ilk defa böyle oldum önceki hamileliğimi hatırlamıyorum 2 aydr kendimi dinlediğim içinmi bilmem hep belirti var
Bütün belirtileri yaşadım yaşıyorm ta ki bu akşam ki gebelik testini yapana kadar. sancım fena var hasta olcam.inş senin bebiş tutunur güzel haberler verirsin yarına.

Bu ay ilk defa böyle oldum önceki hamileliğimi hatırlamıyorum 2 aydr kendimi dinlediğim içinmi bilmem hep belirti var
Kendimizi dinleyince cidden belirti buluyoruz orası öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım ya her hamilelik farklı oluyor diyorlar ya ondan mı unutuyor muyuz bilmiyorum

Bütün belirtileri yaşadım yaşıyorm ta ki bu akşam ki gebelik testini yapana kadar. sancım fena var hasta olcam.inş senin bebiş tutunur güzel haberler verirsin yarına.
Negatif mi çıktı canm ben bugün kızıma bez almak için dışarı çıktm market 5 dk yürüme mesafesinde dönüşte ölüyorm sandm o kadar yoruldum nefesim kesildi tarif edemem yani yere yığılıyodm eve zor geldim zorlandığım için mi bilmiyorum iç çamaşırım yapış yapış olmuştu akıntım gelmiş Bi kaç gündür hiç akıntı olmuyordu. 2 gecedir Bi üşüme geliyo donuyorum resmen yatağa girip zorla ısınıyorum gündüz ise ter içinde yanıyorum kasık ağrım oluyo üşüyünce zorlanınca falan bide gece yatacağım Zaman günün yorgunluğundan oluyo sanırım. Şişkinlik hala devam ediyor

Kendimizi dinleyince cidden belirti buluyoruz orası öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah canım ya her hamilelik farklı oluyor diyorlar ya ondan mı unutuyor muyuz bilmiyorum
Amin canm. ben bugün kızıma bez almak için dışarı çıktm market 5 dk yürüme mesafesinde dönüşte ölüyorm sandm o kadar yoruldum nefesim kesildi tarif edemem yani yere yığılıyodm eve zor geldim zorlandığım için mi bilmiyorum iç çamaşırım yapış yapış olmuştu akıntım gelmiş Bi kaç gündür hiç akıntı olmuyordu. 2 gecedir Bi üşüme geliyo donuyorum resmen yatağa girip zorla ısınıyorum gündüz ise ter içinde yanıyorum kasık ağrım oluyo üşüyünce zorlanınca falan bide gece yatacağım Zaman günün yorgunluğundan oluyo sanırım. Şişkinlik hala devam ediyor

saydıklarını yaşıyorum ağrıdan gece uyuyamadım bile ve 2 saat önce afedersin su gibi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu.adet sancım var .evet akşam gibiydi bugün yaptım negatif.

Kızın kaç yaşındaydi canım küçük herhalde daha Vala insan çok Ümitlendiginde yıkımı da çok ağır oluyor o yüzden fazla yorum yapamiycam yaşadıkların adet belirtisi de olabilir gebelikte olabilir gönlüm ikinci ihtimalden yana tabiki

Küçük canm daha ümitlenmek istemiyorum ama tek umudum ağustosa geliyo ya doğum. Kızıma gebeliğimde babamı kaybettim ve babamın doğum günü 5 ağustostu. Rabbim nasip ederse ağustosta doğum yaparsam babamın adını koymak istiyorum o yüzden çok umutlandım yoksa Bi dahaki ay olsa bu kadar istemezdim olmasını ne bileyim rabbim ne kadar istediğimi biliyo ya belki Bi umut vardır diye işte heyecanlanıyorum yoksa bu kadar takmam kafama

saydıklarını yaşıyorum ağrıdan gece uyuyamadım bile ve 2 saat önce afedersin su gibi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu.adet sancım var .evet akşam gibiydi bugün yaptım negatif.
Bakalım canm yarn olmamız gerek adet belirtisi de olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…