Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yok canm yapmadm korkuyorm yaa, değer düşüşe geçerse diye. Pazartesi bat günü bakalım ya kan veririm yada test yaparm. Karnımda ağrıyo baya bilmiyorum ne olacak
Yaaa iyi dayaniyosun kuzum vala ben çok merak ettim senin adına ağrıya bakma benimde hala ağrıyor insAllah bebistendr testin yok mu elinde hiç

Yaaa iyi dayaniyosun kuzum vala ben çok merak ettim senin adına ağrıya bakma benimde hala ağrıyor ❣ insAllah bebistendr testin yok mu elinde hiç
Benim akıntım bitti kuruluk var şuan kasık ağrım oluyo birde gaz sancısı arada oluyo. Bulantım bitti baş ağrımda yok çok şükür o baya yormuştu beni. Belirtiler azalınca korktum canm ondan yapamadım testin elimde yok bide annemdeym daha istediğim gibi dışarı çıkamıyorum izin vermiyo bakalım hayırlısı artk

Anladım cnm hadi hayırlısı olsun canım insAllah herşey gönlünce olur dualarım seninle

Hamilelik haberimi yeni aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşalalh

Ben bata 6 gün kala kan verdim 1.20 çıkmıştı .yani gebelik yok olmuş olsaydı yumurtlamadan 9 gün geçmişti belli ederdi diye düşünüyorum. bel ve kasık gaz ağrılarım devam ediyor bulantım da dündendir cabası. psikolojik desem hamile olmadğmı gördüm kanda niye devam eder ki. adetin 3.günü dr gitmeyi düşünüyorum.

Tekrarla bence canım belli olmaz 10 gün sürebiliyo döllenme

Tekrarla bence canım belli olmaz 10 gün sürebiliyo döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…