- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 38
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.841
Kuzum 2 gün gecikmeli adet oldum malesef@Vizeci06 @Papatia61 adetin geldi mi canm @ecrin2455 @Cikilop1 M meltemm34 @Gamzeliyy C Canimm oglum @balbocegi35Cansinsenn oblomov21 SelanikMuhaciri kızlar sizde var mı haberler Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Yaaa çok üzüldümKuzum 2 gün gecikmeli adet oldum malesef
Hesap yapmicam kuzum yine 27 aralık yazYaaa çok üzüldümkimsede güzel haberler yok sanırım.. yeni bat ne zaman yazaym canm
Tamam canm yazdımHesap yapmicam kuzum yine 27 aralık yaz
Amin inşaAllah kuzumİnsallah kuzum rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
@Vizeci06 @Papatia61 adetin geldi mi canm @ecrin2455 @Cikilop1 M meltemm34 @Gamzeliyy C Canimm oglum @balbocegi35Cansinsenn oblomov21 SelanikMuhaciri kızlar sizde var mı haberler Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
Kuzum kaç mm oluyo kalınlıkCanım takılma kalınlığa benim son 3 aydır kalınlık oluyor ama hasta oluyorum. morelini düşürme şimdiden yüüksek tut.
Normal kalınlık ne olmalı diye mi soruyorsun ? ya da bendeki kalınlığı mı? normal kalınlık ne olmalı bilmiyorum ama benim 12 buçuk en sson 15 mm e ulaştığınıbilirim.Kuzum kaç mm oluyo kalınlık
Sendeki kalınlığı sordum canım yumurtlama takibi yaptırdığım doktor bana kalınlıktan hiç bahsetmedi habire ilişki önerdi rahim inceymiş biliyosun hala umutlarımızla oynuyorlar yaNormal kalınlık ne olmalı diye mi soruyorsun ? ya da bendeki kalınlığı mı? normal kalınlık ne olmalı bilmiyorum ama benim 12 buçuk en sson 15 mm e ulaştığınıbilirim.
O incelik için bişey demedi mi peki. sen detaylı sorsaydın keşke.Sendeki kalınlığı sordum canım yumurtlama takibi yaptırdığım doktor bana kalınlıktan hiç bahsetmedi habire ilişki önerdi rahim inceymiş biliyosun hala umutlarımızla oynuyorlar ya
Daha görüşemedim kendisiyle her ay progestron tahlili istiyo başka doktora soruyorum o her ay istenmez diyo gidiyorum yumurtlamadan sonra senin için rahat etmicek gel hadi diyo sanki babasının hayrına bakıyo her gitmem 250 tl adam gibi doktor bulamadımO incelik için bişey demedi mi peki. sen detaylı sorsaydın keşke.
canm yumurtlamadan 9 gün sonra kan verdim 1.20 idi bugünde demin evde test yaptım bişey yok. yarın bat. sancılarım var.SelanikMuhaciri canim naptin sesin cikmiyor ? Arkadaslar test yapan yokmu benim belim agriyo ayak tabanlarim agriyo kasiklarimda arada agriyo bügün 9 gün gecti yumurtlamadan pek umutlu degilim ama aklimdan cikmiyo bide adetten önce yumurtlama olmustu o yüzdende umudum yok aklim karisti iyice
Hayirlisi olsun cnmcanm yumurtlamadan 9 gün sonra kan verdim 1.20 idi bugünde demin evde test yaptım bişey yok. yarın bat. sancılarım var.
Saol cnm.yani demek istediğim 9.günden sonra kan verme verceksen :)Hayirlisi olsun cnm
Beklicem cnm iki üc güne test yapinca belli olur zaten insallahSaol cnm.yani demek istediğim 9.günden sonra kan verme verceksen :)
olsun işte sonuçta hala adet olmadımBenim daha bata var canm pazartesi günü bat günü
erkendr tabiki cnm daha bekle bklm insAllah güzel haberler gelir senden deKizlar bendede yumurtlamanin 9. Günündeyim test negatif erkendir belki. Adetinde 40. Günündeyim cok gec yumurtlama oldu o yüzden 5 günüm var yumurtlamaya göre umudum yok hayirlisi bakalim
Umutlandrmk istemem ama hamile olabilirsin cnm ondan koyu çıkıyor olabilir tbai silinirse yumurtlama olabilirKızlarr benim ovu testim kooyu çıkmaya başladı :/ yumurtluyormuyum ben yine bat yarın. bu gece kalça sırt adet sancısından uyuyamadım.