bazen bızı salak yerıne koydugunu dusunuyorum
küs iken size yemek getiren ailenin şeytan olduguna ınandırmaya calısıyorsunuz bizi.
eşinize gelince bencede sizi bırakmalı , ailesini pohpohlucak çok insan bulur zira
Ben o kina olayini gorumceye dayak olayini bilmiyordum.. sadece bu konuyu ve kendisine tokat attigini yazdigi konuyu okudum. Digerlerine simdi bakiyorum da sanirim haklisiniz. Yinede ne olursa olsun bosanmasinin taraftariyim.. Belkide cok cekmistir o yuzden bu noktaya gelmistir diye dusunmek istiyorum, cunku yasadiklari az seyler degilİyi de konu sahibini koruyanlar eski konuları tam okudunuz mu?
Görümcesi kına gecesinde heves etmiş kızkardeşinden tepsiyi almak istemiş ama alamamış diye hala kin güden bir insandan bahsediyorsunuz. Şiddet düşkünü manyak kocası da gidip görümcesini dövdü diye sevinmişti hatta.
Üstelik kocasından sürekli dayak yediği halde o melek onu düşünüyor diye affedip affedip, hala bu mevzulardan dolayı hala ailelere kinleniyor.
Adamın ailesi kötüdür iyidir ona bir şey demiyorum. Kötü de olabilir. Ama her ne olursa olsun, görümcesiyle olan mevzu çok küçüktü işi büyütüp, kindarlığıyla bu noktalara tırmandıran konu sahibi. Başka bir kadının yediği dayağa bile sevinecek kadar hırslı ve kindar bir kadından bahsediyoruz yalnız.
Görümceye karşı olan bu hırs neden koca dayağında yok peki?
Ben bu nedenle konu sahibinin de psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyoum. Normal bir insan yok. Burada hala boşanmayıp dayak hakaret oturup, döven adama değil fi tarihindeki meseleler nedeniyle aileye düşmanlık ediyor. Bunlar da normal insan işi değil.
Konu sahibine üzülüp onu korumadna önce bunları da göz önüne alın bence.
Kesinlikle acilen bir doktora gitmesi lazım ve o dayakçı manyak adamdan da acilen boşanması gerek...
Canim son durum ne ? Senin durumuna cok uzuluyorum umarim en az hasarla bu ailedende kocan olacak adamdanda kurtulursun
gerçekten bende üzülüyorum konu sahibinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum
eminim ki tek istediği eşi birazcıkta karım desin biraz onu sahiplensin
düzelsin istiyordur eminim
sizin kadar cool kadın değil bi tokatta hatta sesini yüksseltte ayrılcak kadınlarımız var burda tebrikler ama
herkes aynı olcak değil.
bu da bayanı kişiliksiz kötü bilmem ne sizin hakaretleriniz boyutunda yapmıyor ...
Yani öyle bir noktadasınki. Ya çekicen restini karşılığında kocan ya düzelecek ya boşanmayı seçecek.
Yada alttan alıp bu kısır döngüyü yaşayacaksın.
Ilk bir sende kaç şiddet hikayesi zigon sehpa ya kadar gelmiş olay. Ilerleyen yıllar içşn şimdi buna bir önlem almazsanız dozu artacak.
Bence eşinize gidip ben ailenle bir süre görüşmiycem ama sende evinde bşr karın olduğunu hatırlayarak istediğin gibi görüş. Ben görüşene kadar yemek değil su bile getirme git ne yiyeceksen ye.
Zamanı gelir ailenle tekrar bir araya gelir im yine bir sorun çıkarırlar buda Ozman susacağım anlamına gelmez. Bir daha o elin bana her nr için kalkıyor sa kalksın sevgili Ailene kötü gelin nasıl olur gösteririm. Benim değişmez şartlarım bunlar. Işin e geliyorsa haber ver gelmiyorsa adliye orda.
Offf bir gazla yazdım ama çok sert oldu sanırım.
Ama bu evliliği bu kısır döngüden bir şekilde kurtarır bu söylefiklerim. Aman haaa şunuda diyim eğer eşinizi kaybetmek istemiyorsanız hiç blöf yapmayın
İyi de konu sahibini koruyanlar eski konuları tam okudunuz mu?
Görümcesi kına gecesinde heves etmiş kızkardeşinden tepsiyi almak istemiş ama alamamış diye hala kin güden bir insandan bahsediyorsunuz. Şiddet düşkünü manyak kocası da gidip görümcesini dövdü diye sevinmişti hatta.
Üstelik kocasından sürekli dayak yediği halde o melek onu düşünüyor diye affedip affedip, hala bu mevzulardan dolayı hala ailelere kinleniyor.
Adamın ailesi kötüdür iyidir ona bir şey demiyorum. Kötü de olabilir. Ama her ne olursa olsun, görümcesiyle olan mevzu çok küçüktü işi büyütüp, kindarlığıyla bu noktalara tırmandıran konu sahibi. Başka bir kadının yediği dayağa bile sevinecek kadar hırslı ve kindar bir kadından bahsediyoruz yalnız.
Görümceye karşı olan bu hırs neden koca dayağında yok peki?
Ben bu nedenle konu sahibinin de psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyoum. Normal bir insan yok. Burada hala boşanmayıp dayak hakaret oturup, döven adama değil fi tarihindeki meseleler nedeniyle aileye düşmanlık ediyor. Bunlar da normal insan işi değil.
Konu sahibine üzülüp onu korumadna önce bunları da göz önüne alın bence.
Kesinlikle acilen bir doktora gitmesi lazım ve o dayakçı manyak adamdan da acilen boşanması gerek...
Aynısının tıpkısını yaptım. Seni seviyorum diyerek sarıldı.. Artık o cümle bile bana samimi gelmiyor.. Ama lanet olsun çok seviyorum! 6 senelik bir sevgili dönemi 2 sene nişanlılık.. Beni çok sevdiğini biliyorum ve evet bende susmadım, açtım ağzımı yumdum gözümü babasıymış annesiymiş umursamayıp kendimi savundum. Kendisi de babasının gazına gelip bana tokat attı. Sonrasında her ne kadar "atmasaydım, keşke elim kırılsaydı" dese de saygım bitti ona karşı ve kendisine bir daha o el kalkarsa giderim demiştim.. Bunu da biliyor Ama uzatmaları oynuyoruz.. Kendisi de biliyor, sınırdayım. Gidersem geri dönmeyeceğimi de biliyor zirâ ben istesem artık babam o tokatı bilmiyor bilse kendisi yollamaz.. Bunuda biliyor. Pişman olduğunu hissediyorum. Şiddet uyguluyor mu? Çok ama çok üzerine gidersem öfkesini kontrol ediyor, evet. Ama benimde ona vurmuşluğum vardır (her ne kadar kadın olsamda elim durmamıştı) ama ailesinin yanında yapması herşeyi bitirmişti içimde.. Ailesine rest çektim görüşmek istemediğimi beyân ettim zar zor kabul etti. Dün boşanalım diye diretti yeter git aç şu davayı sende kurtul bende dedim.. Gitti oturma odasına yattı ertesi sabah geldi özür diledi sarıldı, sevdiğini söyledi. Şiddet bir tokatta olsa şiddet şiddettir.. Off gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Direnmek istiyorum düzelme ümidiyle.. Bi yandanda bir boşvermişlik.. En zor en kötü dönemimdeyim. İmtihanım diyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Her şerden bir hâyır vardır derler.. Sırtımda ki bu yükü Âllah'a havale ediyorum
Sen ne biliyorsunda neyi yorumluyorsun? Benim kinim sadece o salak tepsi ve sepetten ibaret olmadığını daha kaç kere sana/size izah etmem gerekiyor? Kaç olay yaşadık.. En baskını bu değil ama bari o günümü de bu hareketleriyle mahvetmeseydi diye açtığım konu üzerinde takılıp kalıyorsunuz. Eşimi yargılamadığımı hatta onu görümcemin o hadsizliğine rağmen gidip söz gününde (benim herşeyimi mahvetmesine rağmen) gitmesinde ısrar ettiğimi de okumuş olman gerekir. Neyse ben burda tartışmak için konu açmıyorum, herkesin yorumu kendine..
Kendini suçlayacak, dayağı hak ettiğini düşündürecek kadar sana manevi baskı uyguluyor. Lütfen kendine gel. Tamam senin de vurman hoş değil ama sen bir kadınsın canını ne kadar yakabilirsin? Karşılığı kısasa kısas mıdır? Sadece sinirle sana değil, kardeşine ona buna vurabilen bir adam bu. Senin kocan adam değil. Adam olsa sen ne kadar kışkırtsan sana el kaldıramaz. Lütfen artık bunu bir düşün. Ben de vurdum, ileri geri konıştum, küfür ettim ona falan bunlar bahane değil. Bunlar şiddetin bahanesi olamaz...
Bir an önce kendini kurtar, boşan daha sağlıklı düşünmeye başladığın zaman göreceksin ki boşuna hayatının yedi yılını heba etmişsin. Şu an sağlıklı düşünemiyorsun, cidden normal değil düşüncelerin, bir yardım da alman lazım. Kendini dayak yemeyi normalleştirmeye alıştırmışsın. Bende kaşındım ama der gibi yazıyorsun.
Bu evliliği bitirmez bir de bu kötü ortama çocuk yaparsan ama işler iyice kötü olacak. Bir an önce bitirmelisin...
Aynısının tıpkısını yaptım. Seni seviyorum diyerek sarıldı.. Artık o cümle bile bana samimi gelmiyor.. Ama lanet olsun çok seviyorum! 6 senelik bir sevgili dönemi 2 sene nişanlılık.. Beni çok sevdiğini biliyorum ve evet bende susmadım, açtım ağzımı yumdum gözümü babasıymış annesiymiş umursamayıp kendimi savundum. Kendisi de babasının gazına gelip bana tokat attı. Sonrasında her ne kadar "atmasaydım, keşke elim kırılsaydı" dese de saygım bitti ona karşı ve kendisine bir daha o el kalkarsa giderim demiştim.. Bunu da biliyor Ama uzatmaları oynuyoruz.. Kendisi de biliyor, sınırdayım. Gidersem geri dönmeyeceğimi de biliyor zirâ ben istesem artık babam o tokatı bilmiyor bilse kendisi yollamaz.. Bunuda biliyor. Pişman olduğunu hissediyorum. Şiddet uyguluyor mu? Çok ama çok üzerine gidersem öfkesini kontrol ediyor, evet. Ama benimde ona vurmuşluğum vardır (her ne kadar kadın olsamda elim durmamıştı) ama ailesinin yanında yapması herşeyi bitirmişti içimde.. Ailesine rest çektim görüşmek istemediğimi beyân ettim zar zor kabul etti. Dün boşanalım diye diretti yeter git aç şu davayı sende kurtul bende dedim.. Gitti oturma odasına yattı ertesi sabah geldi özür diledi sarıldı, sevdiğini söyledi. Şiddet bir tokatta olsa şiddet şiddettir.. Off gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Direnmek istiyorum düzelme ümidiyle.. Bi yandanda bir boşvermişlik.. En zor en kötü dönemimdeyim. İmtihanım diyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Her şerden bir hâyır vardır derler.. Sırtımda ki bu yükü Âllah'a havale ediyorum
O kadar konu actiki o kadar soyledikki bizim dilimizde tüğ bitti. Ama konu sahibi bildigini okudu. Boyle insanlara gicik oluyorum zaten dedigim dedik öttürdügüm düdük diyorsun o zaman ne diye bir sürü konu acip fikrmizi soruyorsun. Insanlarla dalga gecer gibi. bi insanin onuru gururu olur. Tamam askta gurur olmaz ama o tokati yemissem bende gururumu ortaya koyarim arkadas. Bi hayvan icin gururunu onurunu yerlere sermeye ne gerek var zaten kücültmüs kendini kocasina ve onun ailesine daha ne kadar kücültebilirkiBu arada bende eşimle 12 senedir beraberim toplamda, ailesinin yanında bana tokat atacak adamı köpek diye kapıya bağlamam değil koca olacak, ayy rezillik ailesi de seni dövse yeri kocan saygı duymuyo ki, kv görümce seni gördükçe kıs kıs gülecek o tokadı hatırlatır gibi
adama bak şart koymuş bide 1 yılı gecmesin bu görüşmeme, tadında bırak diyo, ne bir senesi 1 ay veriyorum gene gideceksin o kapıya
Ben anlamadim simdi... Yani bu adam 'sadece' bir tokat atmadi mi? daha oncede mi vurdu? sirf ailesinin yaninda yapti diye mi kizdin uzuldun bu seferlik? hala bu adam icin uzuluyor musun evligligini mi kurtarmak istiyorsun? simdi 8 yilim heba oldu diyorsun ama ayrilmazsan inan ki 10-15-20 hatta belki 40 yilim heba oldu diyeceksin.. Esine vuran adam, kardesine vuran adam yarin bir gun cocugunu da dover bunlari hic mi dusunmuyorsun? Kendine gel bu adam icin daha kac gozyasi dokeceksin? Sevgi degil bu aliskanlik hatta takintiŞiddet uyguluyor mu? Çok ama çok üzerine gidersem öfkesini kontrol ediyor, evet.
Daha cok dil dökeriz....Ben anlamadim simdi... Yani bu adam 'sadece' bir tokat atmadi mi? daha oncede mi vurdu? sirf ailesinin yaninda yapti diye mi kizdin uzuldun bu seferlik? hala bu adam icin uzuluyor musun evligligini mi kurtarmak istiyorsun? simdi 8 yilim heba oldu diyorsun ama ayrilmazsan inan ki 10-15-20 hatta belki 40 yilim heba oldu diyeceksin.. Esine vuran adam, kardesine vuran adam yarin bir gun cocugunu da dover bunlari hic mi dusunmuyorsun? Kendine gel bu adam icin daha kac gozyasi dokeceksin? Sevgi degil bu aliskanlik hatta takinti
O kadar konu actiki o kadar soyledikki bizim dilimizde tüğ bitti. Ama konu sahibi bildigini okudu. Boyle insanlara gicik oluyorum zaten dedigim dedik öttürdügüm düdük diyorsun o zaman ne diye bir sürü konu acip fikrmizi soruyorsun. Insanlarla dalga gecer gibi. bi insanin onuru gururu olur. Tamam askta gurur olmaz ama o tokati yemissem bende gururumu ortaya koyarim arkadas. Bi hayvan icin gururunu onurunu yerlere sermeye ne gerek var zaten kücültmüs kendini kocasina ve onun ailesine daha ne kadar kücültebilirki
Ben anlamadim simdi... Yani bu adam 'sadece' bir tokat atmadi mi? daha oncede mi vurdu? sirf ailesinin yaninda yapti diye mi kizdin uzuldun bu seferlik? hala bu adam icin uzuluyor musun evligligini mi kurtarmak istiyorsun? simdi 8 yilim heba oldu diyorsun ama ayrilmazsan inan ki 10-15-20 hatta belki 40 yilim heba oldu diyeceksin.. Esine vuran adam, kardesine vuran adam yarin bir gun cocugunu da dover bunlari hic mi dusunmuyorsun? Kendine gel bu adam icin daha kac gozyasi dokeceksin? Sevgi degil bu aliskanlik hatta takinti
soklardayim! hala nasil duruyorsun o evde yazik ediyorsun kendine gencligine15.gün yemiş ilk dayağı ne ilki