Çıkmazın ortasında, en dibindeyim.

İnanın ne dediyseniz haklısınız. Yarin konuşmak istiyormuş..

Bana şöyle en okkalısından cümleler kurabilirmisiniz.? Ne desem ne konuşsam yarin?
bana kalsa cevap verme, saçmalamalarına nasıl bir okkalı cümle istiyorsun. ayrıca okkalı cümleden anlayacak beyin ve kalp olsa zaten bunları yapmaz. kendini çırpına çırpına daha da batırıyorsun. ağır olmayı dene.

Keske konu sahibide senin gibi guclu bi kadin olsa.
heheh güçlüyüm de mi? :)
ama çok zor, sadece gururlu olmaya çalışıyorum. ama yok yere tüm düzenimin alt üst olması feci bir şey ve en kötüsü alışkanlıklardan vazgeçmek! Allah bu durumda kimseyi bırakmasın. dışardan çok net görülüyor da içine girince çok ağrılı ve ağlamaklı bi iş.

ama her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. konu sahibi huhuhuuuu bunu bil! olmuyorsa olmuyordur.

ben de sen gibi diyorum, hayat arkadaşının canını yakan erkek, merhametsizdir, acımasızdır. halbuki ben ona zarar gelsin hiç istemem. bir şey olsa içimin yanmasından ağlarım. işte insanlık mertebeleri böyle. böyle erkekleri affeden de böyle yufka yürekli kadınlar oluyor işte. çok katı olsak biz de dayanamaz ve asla affetmezdik.

Karisini doven adam ilerde cocugunuda dover neden bunlari yasamak yasatmak istiyor anlamadim. Hepimiz sevdik bende kocami seviyorum tabi ki ama boyle bi evlilikte kalamazdim acikcasi.

En sancılı süreç..
Allahın rızasıyla kurduğun yuvayı,toplamak zorunda kaldığın zamanlar..
Sadece biraz zaman geçiyor inanki..
Benim 2 ay geçti boşanalı..
Çabasız insanlara daha fazla zaman ayırmadığım için şükrediyorum..
Sende şükredeceksin ileride..
ailemde ailem deyip..karısıyla aile olduğunun farkına varamayan adamlar evliliği hakketmiyor..

evet ya keşke anasının karnında kalsalarmış. oh misss. başımıza da bela olmazlarmış.

evet ya keşke anasının karnında kalsalarmış. oh misss. başımıza da bela olmazlarmış.
Ailesinin dolduruşuna gelip..
Karımdır deyip arkalanmıyorsa..
Koca olmasına da gerek yok.. Annesinin eteğinin dibinde kalması daha iyi..nede olsa uzaktada,yakında da olsa yönetiliyorlar..
Aile büyükleri yapıcı olması gerekirken,yıkıcılar..

Yazık ki öyle. Göreceğiz bizden böyle sebeplerle ayrılan, huzursuzluk çıkaranların akibetini. Dünyada da ahirette de. öyle eminim ki. kim ki canımızı sebepsiz, günahsız yaktıysa hak ettiğini yaşayacak. işte bu yüzden konu sahibi alacaklıyken vaz geç yavrum bu sevdadan. Bunun adı sapkın "aşk", hatta "bağımlılık". çocuk doğurmaya korktuğun erkek, baba olur mu? koca olamamış baba nasıl olsun?

O zaman soyle diyebiliriz. "senin ananin gebelik testi negatif ciksaydı, benim hayatım şimdi pozitif olacaktı"
süpersin. keşke. ama yanlış tercih yaptığımız için de nasıl suçlu hissediyorum kendimi, bu kadar affedici, daha doğrusu "salak" olduğum için nasıl kızıyorum kendime. kimse zorlamadı evlen, sonra üstüne 5 sene çabala diye. kaşındım ve kaşıdılar işte. iyi niyetle- aptallık arasında gidip geliyorum.

kusura bakma ama yuh demek istiyorum. durup dururken hallenmiş eşin. canı boşanma çekmiş sanırım.

Korkma boşama daha da sana karşı yumuşar

kusura bakma ama yuh demek istiyorum. durup dururken hallenmiş eşin. canı boşanma çekmiş sanırım.
ayyy evet.öyle oldu gibi değil mi?
ağzında sakız, her aptal saptal tartışmada konu bir boşanmadan geçerdi. (ki hep kendi bi şeylerime kulp bulup yaratırdı tartışmaları)
sinirli işte bu adam da böyle, ne dediğini bilmiyor tartışırken, normalde beni çok sever diye tatmin ettim işte kendi kendimi. benimki de konu sahibininki de bana kızmasın ama "tam mallık" yani.

ailesiyle neden görüsmeme karari aldiniz? ve erkegi mümkün oldugu Kadar yalniz göndermemeli ailesine diye düsünüyorum. Benimj kayinvalidemde esimi ne Zaman yanliz bulsa fisir fisir konusuyor. Her defasindada diyorum yapma Anne sunu huylaniyorum ben !

Bir adim atmadan önce iyi düsünün...Allah hakkinizda hayirlisini versin

sürekli boşanmayı, ayrılmayı ağzına alan erkek çok sinir bozucu. umarım mümkün olduğunca az hasarla atlatırsınız.

sürekli boşanmayı, ayrılmayı ağzına alan erkek çok sinir bozucu. umarım mümkün olduğunca az hasarla atlatırsınız.
Valla işim gücüm var, Allaha bin şükür, dostum arkadaşım çok, beni bilen biliyor. benim ne kadar özverili olduğumu da. O gerzeğin de ailesinin de ne olduğunu biliyorlar. Hepsini geçtim Allah biliyor. Atlatıcam inşallah. hayat bir erkekten ibaret değil. bundan sonra çıkarsa doğru adam bahtıma ne ala, çıkmazsa da bakarım yoluma. Ama artık ne bana, ne de çevreme dil uzatacak insanı hayatıma karıştırırım, yani Allah böylelerini benden uzak tutar inşallah. Dersimi aldım. Hayat pembe değil. benim de piyangom umarım bundan ibarettir. Allah başka dertlerden korusun.

illa ki boşanacaksın, biliyorsun bunu. sizin yolun sonu belli. ne diye kendini yıpratıp üzüyorsun. her konu birbirinden beter. daha fazla çekme bu insanları derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…