- 2 Temmuz 2023
- 8.610
- 23.718
- Konu Sahibi perapalas16
Arada kalacak bir durum goremedim, o evlat kaybettiyse 8 yasinda henuz el kadar sabide babasini kaybetmis. Derhal uzaklastiracaktiniz, bakici bulamama gibi bir soylem bu konu icin ancak bahane olabilir. Ben 10 yasindayken okuldan eve servisle geliyor, annemin geceden hazirladigi yemekleri ısıtıyor yiyordum. 1-2 sene daha etut, kurs, hobi vb etkinliklerle is cikisi saatinize kadar oyalanacagi birseyler bulup birlikte evinize gececeksiniz, bu kadar.
Eski kayinvalideniz bu kadar dert ediyorsa eski geliniyle torununun arasina nifak sokmaktan vazgececek, psikolojik cokusmus vs kabul etmeyin, 80 yasinda psikolojik olarak coktuyse kizinizda 8 yasinda coktu.
Her zaman oncelik cocuklarindir, dusunecek dertlenecek hicbir sey yok, cocugunuz eski kayinvalidenizin psikolojik buhranini atlatma oyuncagi değil, gitsin evcil hayvan falan alsin yalniz kalamiyorsa.
Kayinvalidenize ayri, size ayri kizdim kimse kusura bakmasın.
Sanirim oglum öldü, gelin artik gostermez diye dusundugunden baski kurup cocugu korkutarak ikna etmeye çalışıyor.
Eski kayinvalideniz bu kadar dert ediyorsa eski geliniyle torununun arasina nifak sokmaktan vazgececek, psikolojik cokusmus vs kabul etmeyin, 80 yasinda psikolojik olarak coktuyse kizinizda 8 yasinda coktu.
Her zaman oncelik cocuklarindir, dusunecek dertlenecek hicbir sey yok, cocugunuz eski kayinvalidenizin psikolojik buhranini atlatma oyuncagi değil, gitsin evcil hayvan falan alsin yalniz kalamiyorsa.
Kayinvalidenize ayri, size ayri kizdim kimse kusura bakmasın.
Sanirim oglum öldü, gelin artik gostermez diye dusundugunden baski kurup cocugu korkutarak ikna etmeye çalışıyor.