- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen bızı salak yerıne koydugunu dusunuyorum
küs iken size yemek getiren ailenin şeytan olduguna ınandırmaya calısıyorsunuz bizi.
eşinize gelince bencede sizi bırakmalı , ailesini pohpohlucak çok insan bulur zira
küs iken size yemek getiren ailenin şeytan olduguna ınandırmaya calısıyorsunuz bizi.
eşinize gelince bencede sizi bırakmalı , ailesini pohpohlucak çok insan bulur zira
sızınkı ıstısnadır bılemem sızın olaylarınızı bılmıyorumKüs iken yemek getiren bir insan iyi niyetlidir cikarimini mi yapmalıyız yani?
Benim kp onu ziyarete gittiğimizde çok güzel konuşur. Yemek yiyelim diye ısrar eder. Önümüze tabak falan iter. Evde ugrasmayalim diye kalan güzel yemeklerden götürün diye ısrar eder.
Ama arkamızdan küfürler edip, ona buna şikayet eden kendisidir. Askeri olmuyoruz kendi isteklerimiz dogrultusunda yasiyoruz diye bizimle tartisir kuser kv mi aglatir. Gelmesinler konusmayacaksin onlarla diye kvmle kavga eden de yine kendisidir mesela.. :)
Kp, Görümce, kayın olarak 3 tane hadsiz çirkefe de ben denk geldim mesela..sızınkı ıstısnadır bılemem sızın olaylarınızı bılmıyorum
ama konu sahıbının kını okuyoruz duzenlı olarak.
ben konu sahıbının cok hassas ve kırılgan oldugunu dusunuyorum ve yasının kucuk oldugunuda .
yoksa 4 tane hatta gorumcelerıde katarak 5 tane yırtık - fena ınsanın bırbırıne bu denlı denk gelmelerı bana cok olası gelmıyor
Cool muyum degil miyim bilmem ama bende bir tokatla ayrilirim. Beni sevseydi eger bana zarar gelmesinden korkardi kendi elleriyle bana zarar vermezdi bu bir.. ikinciside bir kere yapinca orda mi birakacak? ilerde daha cok yapar cunku nasilsa affeden bir karisi var adamin..gerçekten bende üzülüyorum konu sahibinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum
eminim ki tek istediği eşi birazcıkta karım desin biraz onu sahiplensin
düzelsin istiyordur eminim
sizin kadar cool kadın değil bi tokatta hatta sesini yüksseltte ayrılcak kadınlarımız var burda tebrikler ama
herkes aynı olcak değil.
bu da bayanı kişiliksiz kötü bilmem ne sizin hakaretleriniz boyutunda yapmıyor ...
Olur canım olur şans meselesi.sızınkı ıstısnadır bılemem sızın olaylarınızı bılmıyorum
ama konu sahıbının kını okuyoruz duzenlı olarak.
ben konu sahıbının cok hassas ve kırılgan oldugunu dusunuyorum ve yasının kucuk oldugunuda .
yoksa 4 tane hatta gorumcelerıde katarak 5 tane yırtık - fena ınsanın bırbırıne bu denlı denk gelmelerı bana cok olası gelmıyor
Cool muyum degil miyim bilmem ama bende bir tokatla ayrilirim. Beni sevseydi eger bana zarar gelmesinden korkardi kendi elleriyle bana zarar vermezdi bu bir.. ikinciside bir kere yapinca orda mi birakacak? ilerde daha cok yapar cunku nasilsa affeden bir karisi var adamin..
Konu sahibinin durumu 'sadece' tokat degil, yok sayma var, baski var, hep benim ailem ilk sirada sen kimsin tavri var, tehdit var.. Daha bir yillik evlilikte bunlar dogal mi geliyor?
Yuklenilmesine bende karsiyim tabi ki ama yazanlar inanin onun iyiligi icin yaziyorhayır asla doğal gelmesinden değil ben zaten o öküz kocasını savunmuyorum
ama kadına çok yükleniliyor üzülüyorum .
herkesin düşüncesi farklı sonuçta .
görüyorum ki düzelsin istiyor bi umut . he keşke düzelse ama düzelmiycekse tabikide boşansın
Yuklenilmesine bende karsiyim tabi ki ama yazanlar inanin onun iyiligi icin yaziyor
Size tamamen katiliyorum insanlar önceki actigi konuyu okumadan burda konu sahibini savunuyolar koruyorlar. Kac defa dayagini yedigi adama beni babasina ailesine karsi savundu ama.. dedi.İyi de konu sahibini koruyanlar eski konuları tam okudunuz mu?
Görümcesi kına gecesinde heves etmiş kızkardeşinden tepsiyi almak istemiş ama alamamış diye hala kin güden bir insandan bahsediyorsunuz. Şiddet düşkünü manyak kocası da gidip görümcesini dövdü diye sevinmişti hatta.
Üstelik kocasından sürekli dayak yediği halde o melek onu düşünüyor diye affedip affedip, hala bu mevzulardan dolayı hala ailelere kinleniyor.
Adamın ailesi kötüdür iyidir ona bir şey demiyorum. Kötü de olabilir. Ama her ne olursa olsun, görümcesiyle olan mevzu çok küçüktü işi büyütüp, kindarlığıyla bu noktalara tırmandıran konu sahibi. Başka bir kadının yediği dayağa bile sevinecek kadar hırslı ve kindar bir kadından bahsediyoruz yalnız.
Görümceye karşı olan bu hırs neden koca dayağında yok peki?
Ben bu nedenle konu sahibinin de psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyoum. Normal bir insan yok. Burada hala boşanmayıp dayak hakaret oturup, döven adama değil fi tarihindeki meseleler nedeniyle aileye düşmanlık ediyor. Bunlar da normal insan işi değil.
Konu sahibine üzülüp onu korumadna önce bunları da göz önüne alın bence.
Kesinlikle acilen bir doktora gitmesi lazım ve o dayakçı manyak adamdan da acilen boşanması gerek...
Ben olaylara yön vermeye calismazdimMerhaba Kızlar..
Ömrüm biter dertlerim bitmez, bitemez, bitmeyecek..
Sorunumuz; Aile. Eşimin Ailesi..
Bir hafta önce yaşadığımız olay yüzünden eşimin ailesiyle konuşmama kararı aldım (belirli bir süreliğine) ve eşim de bir sene sürmesin.. Bir seneden az sürsün dedi. Öyle böyle kapandı konu ve konuşmuyorum ailesiyle. Kendisine "ailendir, istediğin süre gidip gelirsin" demiştim, orası da tamam..
Gel gelelim eşim ailesiyle bu bir hafta süre içinde bir çok kez ailesine gidip gelmekteydi.. Açık söylemek gerekirse ve konumu ilk okuyanlara özellikle söylüyorum. Eşimin babası geri kafalıdır "kadın haklarına tamamen karşı oğluna kılıbık diyen sırf beni dinliyor diye bir babadır".
Yok babama gidicem babamla gidiyoruz şöyle böyle ister istemez benim yüzüm asılıyor yaşadıklarımız az buz değil.. Bunu da kendisi fark ediyor, yüz ifadelerimden. Herneyse, dün eğer karışmıyorsam gidip gelmelerine bu demek değildir ki hergün görüş.. Elbette eşin evdeyken eşinle ilgilenmelisin gibi sözler sarfettim, ahkam kesti sonra kabullendi.. Annesi bir gün önce ağzına geleni sayıp ertesi gün yolladığı yeneklerin hepsini çöpe attığımı gördü ve onada sinirlendi. Bende daha bide yememi düşünüyordun dedim? Sende yemedin bende attım dedim. Ona da bi celallendi.. Ve en son damla da bugün alışverişteyken.. Şakasına kolunu sıktım (hep yapardım birşey demezdi öyle abartılı birşey değil) bu sefer kendisi daha ağrılısını daha sinirlisini bana yaptı, birçok kez.. Noluyoruz? Abartma canımı acıtıyorsun dediğimde sende benimkini acıttın oldu.. Bende o canımın acımasıyla "zaten bir kaç gündür tuhafsın.. Kılıbık lafına gelip erkekliğini gösterme çabalarındasın" dedim.. O an da eve gelene kadar kavga..
Eve çıktım sessizce.. Arkamdan geldi konuşalım artık olmuyor böyle dedi.. Konuşalım dedim. Aileme karşı ne bu tavırların? Benim için ailem melek. Ailemi geçemezsin onlar en üst kademe.. Boşanalımmı? Dedi.. Bende tamam dedim boşanalım, ruh hastası ailenle uğraşamıyorum. Herşeye rağmen burdaysam senin için burdayım.. Ama sende böyle diyorsan aç şu davayı bana bir seneden beri boşanalım diyorsun boşaaaan! Diye bağırdım artık dayanamadım.
Konu ailesinin hakkındada olmasa ailesine tepkim de olmasa o ân. Tavırlı olmuş oluyorum.. Yok suratım asılmış oluyor.. İyice şizofrene bağladı. Bağrıştık çağrıştık, git aç dedim. Açacam zaten yeter ne sen yıpran nede beni yıprat dedi.. Aldı yastığını, yarin sakin kafayla yine düşünelim nolacaksa olsun dedi ve oturma odasına yatmaya gitti. Son sözlerimizi paylaşalım dedi en sonundada..
Kızlar sizce iyice içimi döken, yanlışıyla doğrusuyla mesaj mı atsam? Yoksa hiç birşey yazmayıp yarin olacağına mı bıraksam? Tavır alsam da sinirinden diyip, geçiştirmesi lazım değil mi? Kim haksız napmalıyım???
Siz olsaydınız napardınız?
Teşekkürler şimdiden