Çıkmazın ortasında, en dibindeyim.

valla odunhatun belki bişeyler yapılabilirdi ama o bayram günü seni ailesinin yanında tokatlamasıyla bendeki bütün çözümler bitti. bence affedilemez.
o yüzden başka çözüm öneremiyorum :/

Buna susmama rağmen böyle ahkam kesiyor. Demiyor ki kendisine neler yaptım, hala yanımda susiyim..

Ne yapiyim sen olsan napardın? Mesaj atarmıydın? Görüşmek istemiyorum ailenle ama tavır da almıyorum naparsan yap fln gibi?
Hala mesaj diyon ya, canim bence sen burda bizim git esinin gonlunu al falan dememizi bekliyorsun.
Neyse bence bosanmazsiniz, sen de o evi terkedemezsin. Ask mesajlariyla falan kurtarirsin evliligini.

şimdi konu ailesinden ibaret olsa bi şeyler söylerdim size yani ne yapardım diye ama şiddet olduğundan bana göre affedilme durumu yok net bi şekilde hemde ,bu bi alışkanlık olmuş üstelik canı sıkılınca bi şeylerininz hoşuna gitmeyince çekinmiyor ulu orta gururunuzu hiçe saymaktan.

lütfen kendinizi o duruma sokmayın eşiniz de olsa o kim ki size vurabiliyor?illa kanatması can yakması da gerekmez şiddetin bu türlüsünün yaraları kapanmıyor. yaptırmayın bunu kendinize .

Ne yapiyim sen olsan napardın? Mesaj atarmıydın? Görüşmek istemiyorum ailenle ama tavır da almıyorum naparsan yap fln gibi?
Eski konunu okudum kocan sana milletin ortadinda tokati atiyor sen kocani o gece affediyosun ama millete dusman oluyosun. Bence tepki kime verilir ne dozda verilir ne zaman verilir bu konularda ciddi ciddi dusunmelisin

Hala mesaj diyon ya, canim bence sen burda bizim git esinin gonlunu al falan dememizi bekliyorsun.
Neyse bence bosanmazsiniz, sen de o evi terkedemezsin. Ask mesajlariyla falan kurtarirsin evliligini.

Hayır. Amacım yanlış anlamalarını düzeltmek.. Benim yapmadığım birşeyle beni suçlamlarının izahını yapmak. Nasıl bu hala geldim bende bilmiyorum. Dik kafalılığımı çökertmiş ezik bir hale geldiğimi şurdaki yorumlarımdan konularımdan anlıyorum.
En çokta ailemin boynunu bükeceğimden korkuyorum. Babam hasta annemde yüksek tansıyon.. Keşke keşke sadece ben üzülsem bu boşanmadan sonra ama ailemin üzülmesine dayanamıyorum.

yarin kafanin parcalanmis halde veya agzin burnun kan icinde kalsa daha cok uzulurler

ya nicin ne soylemenle ilgili net cumleler istiyorsun. sen ne dusunuyorsan onlari konusacaksin. bu adamdan koca olmaz. hicbirsey yapmana gerek yok . bosan gayet net. sana erkeklik tasliyor yerden yere caliyor sen hala ne yapsam diyorsun. ne yapacagin belli. bugun duzeldin 2 ay surmeden yine aynilari olacak. 15 gunluk evliyken bosanalim dedi agzindan eksilmedi diyorsun. bu kadar mi hint kumasi bu adam. bu kadar gurursuz olmayin lutfen ya.

Valla ben birsey yapmazdim. Oncelikle mj atma derim. Olayi akisina birak. Sonrasinda ise bu evlilige devam edeceksen ya esinin ailesini bastaci yapacaksin yok devam etmeyeceksen restini cekeceksin. Keza sevgili kocacin ailesi icin seni harcayacak kadar gözü kara.

Sizin bu kocanız olacak adamın bir maganda olduğunu bininci kez yazıyorum. Bakın yine şiddete maruz kalmışsınız. Üstelik bu konunun eşinizin ailesi ile hiç ama hiç ilgisi yok. Suçlamanız gereken kişi eşiniz. Size değer vermeyen, size şiddet uygulayan, sizi tartaklayan, yarın bir gün "Eeh, eytere bea" deyip saçınızdan sürükleyerek sizi babasının evine götürecek olan sizin eşiniz. Siz hâlâ "Mesaj atayım" filan diyorsunuz.

Tek çareniz boşanmak. Yeminle ben aşağılanmış hissediyorum sizin gördüğünüz şu muamele karşısında.

Sen ne dersen de anlamayacak.
Bak anlatayim sana, kayinvalidemden gelen yemekleri ben de doktum. Ogluşu ac kalmasin diye bir ay boyunca yemek yolladi kadin, en sonunda benim tepem atti. (Yeni gelinim heves ediyorum kocama yemek yapmaya)Esimle konustum anladi mi hayir.. Akrabalari laf sokardi hep bana, esim o zamanlar konduramazdi ailesine bisey. Anlamadi..
En son ne zaman anladigina geleyim, esim issiz kaldi, baya sıkıstık, bi kiramizi ode dedi annesine. Vermedi para. Ha vermek zorunda degil ama bir ay boyunca ogluşuna yemek gonderen kadin bu iyiligi esirgedi iste. Esim nerdeyse bir senedir gorusmuyor, tabi bende.
İsin özü kendi kendine anlamazsa sen hic anlatamazsin, bosuna yorma guzel agzini.

Boşanmak kolay değil belki evet ama kendine yapılanları düşün burada açtığın konuları hep takip etmiştim ben o bayram günü olanlardan sonra hele o tokattan sonra hepsinin ağzına s*çar o evden çıkıp hayatıma bakardım açık ve net...

Cikmazda degilsiniz.Bence cikis icin son sapaga geldiniz ama sizin en basa donesiniz geluyor hep.Evliliginiz uzatma dakikalarini oynuyor.Daha fazla asagilanmadan,yipranmadan bitirseniz.Bir defa uzuleceksiniz.

Hep kavga hep gürültü sakın msj falanda atma sinirler yatışsın ama bence de boşanın nekadar böyle gidicek

Neden hala uzatmalari oynamaya calisiyorsunuz? Neden korkuyorsunuz bosanmaktan? Her gun siddetin her cesidini gormek daha mi kolay geliyor? Simdi bahaneniz annem - babam hasta, yarin obur gun cocuk olunca cocugum var, cocugum icin katlandim olacak. Sizin ne kininiz azalir ne de bosanirsiniz kocanizdan, cok eminim. Hala daha bosanma lafini agzina alip uste cikan esiniz, ask mesajlari gonderip evliliginizi (?) kurtarma cabasinda olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…