cok zor biri 2 yıldır hemen hemen aynı konular degısen yok aksıne ben ve aılem suclu oluyor. bır kez evden cıktım gıttım neymıs efendım benım aılem arkamdaymıs benım arkamda oldugu surece ben adam olmazmısım bana aılem dıyecekmıs kı defol gıt kocanın yanına.. ya aklım almıyor dusunce ve zıhınyetı o kadar sacma ki ınanın 2 yıldır bır yol alamadık. ablası var ablası uzerınde empatı kurmasına yardımcı oluyorum ablama aynı sey olsa bız defol kocanın evıne derız dıyo ya o kadar gerı kafalı ve degısık bırı kı artık yıldım. ve bu olanların sonucunda %90 ben haklıyım diyor bı de
malesef yok. ama en cok babam için üzülüyorum ona layık bir damat değilmiş..Zihniyet ortada. Maalesef düzelmez.
Size de ailenize de zerre saygısı yok.
Hayatınızı harcamayın.
nasıl ?Boşanma, akıllandır.
amın allah razı olsunÇok üzücü.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
hayır hayır aksıne onun aılesı problem cıkardı benım aılem tatsızlık olmasın dıye hep alttan aldı. ben kendımce sunu dusunuyorum onun aılesı yuzunden bız defalarca tartıstık kavga ettık onun aılesının onunde bır kez tartıstık bı evın bı oglu babası hemen ogluna sarıldı ben oglumu kaybedıcem sen gıt burdan defol falan dedı saat aksam 11 falandı ve yenı evlıydık bız bende bu saatte nereye gıdıcem sen benı gondercegıne oglunu al cık dısarı ben senın namusunum basıma bu saatte bısey gelse kıme neyın hesabını verceksın falan dedım kovuldugum halde o evden cıkmadım ve bu kovulma bır degıl 2 3 kez tejrar ettı farklı zaman aralıkları ıle her ınsanın bır gururu var ben bu sebepten dolayı esmının aılesı ıle gorusmedım bayrama denk geldı bızım kavgamız bayram gunu gıtmek ısredım esım olmaz babam ıstemıyor dedı arıyayım dedım telefonda tersler dedı bende o zaman mesaj atayım dedım mesajda da hıc bır sucum olmamasına ragmen sırf buyujler ve bı ogulları bayramda ayrı gayrı olmasınlar dıye hatalar yanlıslar yaptık buna oglunuz da sebep oldu tarzında bıseyler yazdım sonra bayramlarını kutladım ozur dıledım ıkımız adına onların benım attıgım mesajdan cıkardıkları neden tek ben yaptım ben hatalıyım dememısım neden ogullarını da katmısım onu savundular.. yanı acıkcası benım aılem yapıcı ve olgun ınsanlar esımın ıse yıkıcı ve egolu ınsanlar ben bunları gorup hazmedemedıgını dusunuyrm o yuzden benım aılme tavrı bu sekılde oldugunu dusunuyrmAilenize neden böyle takık acaba.. Evlenmeden önce sorunlar yaşadınız mı ? Ailenin istememesi gibi... ya da siz ailede olan biteni olumsuz yorumları falan eşinize gereğinden fazla anlatmış olabilir misiniz ?
evet benım aılemın bana destek cıkması yanlıs bır tutum mu. bana aılem ve esım sahıp cıkmadıktan sonra ne yapayım ben bu dunyayı.Ailesine takık olmasının tek sebebi; ailesinin konu sahibinin arkasında durması. Ezemiyor tabi dilediği gibi.
Eş herzaman bulunur. Anne baba bulunmaz.evet benım aılemın bana destek cıkması yanlıs bır tutum mu. bana aılem ve esım sahıp cıkmadıktan sonra ne yapayım ben bu dunyayı.
hayır hayır aksıne onun aılesı problem cıkardı benım aılem tatsızlık olmasın dıye hep alttan aldı. ben kendımce sunu dusunuyorum onun aılesı yuzunden bız defalarca tartıstık kavga ettık onun aılesının onunde bır kez tartıstık bı evın bı oglu babası hemen ogluna sarıldı ben oglumu kaybedıcem sen gıt burdan defol falan dedı saat aksam 11 falandı ve yenı evlıydık bız bende bu saatte nereye gıdıcem sen benı gondercegıne oglunu al cık dısarı ben senın namusunum basıma bu saatte bısey gelse kıme neyın hesabını verceksın falan dedım kovuldugum halde o evden cıkmadım ve bu kovulma bır degıl 2 3 kez tejrar ettı farklı zaman aralıkları ıle her ınsanın bır gururu var ben bu sebepten dolayı esmının aılesı ıle gorusmedım bayrama denk geldı bızım kavgamız bayram gunu gıtmek ısredım esım olmaz babam ıstemıyor dedı arıyayım dedım telefonda tersler dedı bende o zaman mesaj atayım dedım mesajda da hıc bır sucum olmamasına ragmen sırf buyujler ve bı ogulları bayramda ayrı gayrı olmasınlar dıye hatalar yanlıslar yaptık buna oglunuz da sebep oldu tarzında bıseyler yazdım sonra bayramlarını kutladım ozur dıledım ıkımız adına onların benım attıgım mesajdan cıkardıkları neden tek ben yaptım ben hatalıyım dememısım neden ogullarını da katmısım onu savundular.. yanı acıkcası benım aılem yapıcı ve olgun ınsanlar esımın ıse yıkıcı ve egolu ınsanlar ben bunları gorup hazmedemedıgını dusunuyrm o yuzden benım aılme tavrı bu sekılde oldugunu dusunuyrm
bende sen erekek ıken sana sahıp cıkıyolar ben bayan ıken bana neden sahıp cıkmasınlar dıuyorum sen kadınsın senı bu tarafa ısındırmaları gerek dıyolar esımın aılesıde bunu savunuyor. anne degılım ama teyzeyım evladım yok ama yıgenlerım var onlara zarar gelse ben kahroluyorum kı bır anne bunu nasıl yapsın nasıl yavrusunu bu duruma suruklesın anlatyrm ama anlamamakta ısrar edıyor. 3 kız kardesız dıger ablamlar cok mutlu ve boyle sorunları yok ben evın en kucugum bbam bana cok duskun onu uzmek ıstemıyorumEş herzaman bulunur. Anne baba bulunmaz.
Kendi ailesi ona nasıl sahip çıkıyor? Kavga ettiginzde babasının arkasina nasil sığınıyor.
Gece gece cok üzüldüm halinize ya. Eşiniz cok bencil biri. Hoş onu böyle yetiştiren ailede kabahat.
Bir evin bir oğlunu almayacaksin derdi anneannem. Şımarık büyütuluyorlar.
Aileniz tabiki size destek çıkacak.
Erkek haliyle babasi ona nasil çıkmış gece yarisi gelinini kovmuş. O kp in de kalıbına...
Ona emanet bir evlatsiniz. Bir ailenin evladısiniz. Ağaç kovuğundan mi ciktiniz?
Allah ıslah etsin.
onu da yaptık sonuc yok sen babamın evıne nasıl babamı sokmazsın bu ınsanları parmagında oynatamazsın denıldı. halbukı sadece gecıcı bır sureydı. bu surecte ınun aılesı ona cok egız buguz ettı anlayıslı davranmadılar bıze yardımcı olmadıkları ıcın bunu da basaramadık. cocuk yok okuyorum.Eğer aileniz destekliyorsa, çocugunuz yoksa, boşanma imkanınız varsa boşanın.
Yok bir kere daha denemek istiyorsanız (bence gerek Yok),
Boşanma ihtimali söz konusu degil yada çocuğunuz var ve son bir şans vereceksiniz vs ise,
Eşinizle konuşun.
İkiniz de birbirinizin ailesi ile görüşmeyin.
Siz kendi ailenizi ziyarete belli aralıklarla gidin ve eşiniz gelmesin.
Yada aileniz evinize gelmesin.
Ama aynı şekilde siz de onun ailesine gitmeyin ve onun ailesi de evinize gelmesin.
aileler hakkında konuşmayı da askıya alın bir kaç ay..
Ama yaptığı saygısızlıkların altında kalmayın.
Çünkü devamı artarak gelir.
cok guzel yazmıssınız yuregınıze saglık.normalde ben aldatma, şiddet vb yoksa kolay kolay boşanın demem ama bu sefer diyeceğim
boşanın bence
bakın ne güzel yazmışsınız, ailem işçi ama bizi kimseye muhtaç etmediler diye
eşiniz adam olsa en azından buna saygı gösterirdi, minnet duyardı
ben sizin yerinize olsam aileme böyle davranılmasını asla kabul etmem, asla!
ne demek öldü bil? ne demek yılda bir kez gelsinler?
böyle bir adam için annenizi babanızı üzmeyin, ezdirmeyin
eşiniz lafla anlayacak bir insan olsaydı da çoktan anlardı bence, 2 sene olmuş
terk edip gidin derim. peşinizden gelirse, o sizin çöplüğünüze gelsin
insan sevdiği insanı, aşık olduğu kadını bu şekilde kırar mı yahu?
sizin eşiniz egosuna aşık bence
güncelleme: tüm arkadaşların dediği gibi "aileler yüzünden değil eşin yüzünden bitiyor evliliğin!!!"
ben yalan dolan uzerıne bı evlılık kurmadım herseyı ona anlattım durumları zorla kendımı de aldrımadım kı ben onların kac tane evı yerı var bunların bıle bılıncınde degıldım sormadım hıc bı zaman nısan da ogrendım hespnı kı umrumda da degıl benım emegım olmayan hıc bır sey ıle ovunmem. evet tovbe yarabbım aılcek paraya tapmıslar gozlarını toprak doyursun sozu tam bu aıleye aıt. sureklı benım aılemın mal varlıgı olmayısı konu acıyo bende ıster ıstemez gerılıyorum senı ılgılendrımez nasıl bı adamsın kı benım aılemın getırısı var mı dıye hesaplıyosun dıyorum sende ezıklık duygusu var nıye zoruna gıdıyo falan dıyo yanı benım ne anlatmak ıstedıgımı bıle anlamayan bırı var karsımda ne yazık kıYa babanız size bir ev verseydi sizden ve ailenizden kıymetlisi olmayacakti. Eşiniz bir de bunu utanmadan söylüyor inanamiyorum. Cok yazik. Karakter yoksunu bir insan. Maddiyata ne kadar önem veriyor. Benimle evlenirken ben sabancilarin kizi miydim da simdi iflas ettik deyin. Yazık. Allahtan korkan kuldan utanan bunlari söyleyemez.
Bence dönün babanizin dizinin dibine. Zaman herseye ilactir. Bikac zaman evet zorluk cekersiniz ama bir ömür bu adam cekilmez guzel arkadasim. Iyi bir kadin oldugunuz babaniz icin bu kadar ince düşünmenizden belli ama ben sizin yerinizde olsam babami bu damat ve ailesinden, onlardan gördüğü bu acı muameleden kurtarirdim.
Boşanırdım.
Eşiniz ve ailesi maddiyatçı ve bencil insanlar. Evlilik şans meselesi. Olmayinca olmuyor.
Ama yalniz olmak bu muameleden iyidir bence. Çalışırsınız ailenize de destek olursunuz. Günlerinizi böyle üzülerek degil huzurla gecirirsiniz.
Belki kıymet bilen bir adam cikar karşınıza tekrar evlenirsiniz. Hayat bu hersey olur
Evet aynen öyle. Ya boşanacaksın ya da eşinin söylediği herseye kulak tıkayacaksın. Ama çok zor. Ben böyle düşünen bir adamın evinde kalsam -bak evimiz diyemiyorum- buyur kira bedeli diye aylık para verirdim. Alıp getirdiği yiyeceği bile yiyemezdim. Sonra başıma kakmasın diyeben yalan dolan uzerıne bı evlılık kurmadım herseyı ona anlattım durumları zorla kendımı de aldrımadım kı ben onların kac tane evı yerı var bunların bıle bılıncınde degıldım sormadım hıc bı zaman nısan da ogrendım hespnı kı umrumda da degıl benım emegım olmayan hıc bır sey ıle ovunmem. evet tovbe yarabbım aılcek paraya tapmıslar gozlarını toprak doyursun sozu tam bu aıleye aıt. sureklı benım aılemın mal varlıgı olmayısı konu acıyo bende ıster ıstemez gerılıyorum senı ılgılendrımez nasıl bı adamsın kı benım aılemın getırısı var mı dıye hesaplıyosun dıyorum sende ezıklık duygusu var nıye zoruna gıdıyo falan dıyo yanı benım ne anlatmak ıstedıgımı bıle anlamayan bırı var karsımda ne yazık kı
2 yıl bunu yaparak gecırdım duymamaya calıstım ama artık gercekten yoruldum.Evet aynen öyle. Ya boşanacaksın ya da eşinin söylediği herseye kulak tıkayacaksın. Ama çok zor. Ben böyle düşünen bir adamın evinde kalsam -bak evimiz diyemiyorum- buyur kira bedeli diye aylık para verirdim. Alıp getirdiği yiyeceği bile yiyemezdim. Sonra başıma kakmasın diye
ozur dılerım yenı uye oldumda bılemedım nasıl oldugunu kusura bakmayınkac yere birden konu actiniz :)
ozetle sunu soyleyeyim.
kendinize saygınız olsun. bunu yaparsanız gerisi gelecektir zaten olmasi gerektigi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?