Çıkış yolu bulamıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rlf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burası bana çok güç vermişti biliyor musunuz? Buraya ilk konumu açtığımda evi terketmiştim. Uzaklaşmak iyi gelmişti, daha iyi ölçtüm tarttım yaşananları. İnsan bazen işin içinde olunca sağlıklı düşünemiyor.

İnsanlar bana yorum yaptıkça daha iyi anladım. Burada farklı düşünceleri dinlemek çok faydalı bence. Kimisi yuvanı yıkma, sabret diye özelden yazdı bana. Kendi hayatlarından örnekler verdiler. Kimisi de olmaz bu iş, yoluna bak dedi.

Ve ben yoluma bakmaya karar verdim. Ayrılık sürecinde de ne kadar doğru karar verdiğimi de tescilledi eski eş kişisi.

İsterseniz bir okuyun konularımı. Ayrılık aşamasında ne kadar çirkinleşebildiklerini bir görün. Herkes aynı olacak değil elbette ama iyi günlerinizde bile ortada hiç bir sebep yokken ailenizi silmenizi söyleyen kişinin ne size ne ailenize saygısı yoktur. Saygının olmadığı yerde de sevginin bir kıymeti yoktur, bir süre sonra nefret eder hale gelirsiniz.

Peki ayrılık sürecinin nasıl oldu. Ben yapmam gerekeni yaptım daha fazlasına ne imkanım nede gücüm var. Aile terapsiti ile görüştünüz mu değişen biseyler olabilir mi

Terapistin sonucunda değişen şeyler olabilir mi peki bu süreçte olan veya yaşayan birileri var mi ne kadar yardımcı olur

böyle adamların varlığının bir an önce son bulması dileğiyle

Peki ayrılık sürecinin nasıl oldu. Ben yapmam gerekeni yaptım daha fazlasına ne imkanım nede gücüm var. Aile terapsiti ile görüştünüz mu değişen biseyler olabilir mi
Değişen birşeyler olamazdı bizde. Aile terapisine gitmedik, bir ara teklif etmiştim evliyken ama tabiki bu talebim reddedilmişti. Zaten gitseydik bile tek tarafın adım atmasıyla mümkün olmaz ki orta yolun bulunması. Karşılıklı atmak lazım adımları. O bir adım atacak sen bir atacaksın. Fakat ex öyle anlayışlı, adım atacak biri değildi.

Ayrılık sürecimde kafam rahattı benim. Üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olmanın vicdani rahatlığı vardı. Gereken fedakarlıkları göstermiştim zamanında, alttan almıştım, güzellikle sevgiyle yaklaşmıştım ama olmadı.

Davayı açmadan kısa süre önce evlendikten sonra aldığımız arabayı ben hak talep edemiyim diye abisinin üzerine geçirdiğini, bankada ortak kasada duran altınları çaldığını öğrendim. Hıı birde arabayı alırken krediyi ben çekmiştim (ihtiyaç kredisi) ve krediyi de ödemedi. Şuan hala onun arabasının borcunu ödüyorum ama hiiiiç önemli değil çünkü ben ömrümün geri kalanını kazandım. O saygısız, merhametsiz, anlayışsız insandan kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…