Eşimin birçok kartı var birini aldım. Yemek kartını da aldım. Alışveriş ve ev işlerini ben hallediyorum, çocukların da sorumluğu bende. Eşim çok yoğun çalışıyor. Ev işi beklersem duman oluruz. O kazansın yeter diyorum (yatırım tavsiyesi değildir) eşim paran var mı yok mu diye sorar nakit istemek için o da
nakit akışını da ben sağlıyorum. Kreş, kurs ödemeleri vs de bende. Eşimi beklesem hiçbir ödeme zamanında olmaz. Fatura akışını otomatik ödeme yaptı Allah'tan yoksa sıkıntı. Para eksiğim yok, harcadığımın hesabı sorulmaz. Ama oturup bütçe için hesap yapıyoruz o ayrı. Yatırımlardan haberim var kendi adıma da eşim adına da birikim yapıyoruz oralar karışık biraz.
Pazara çok gidiyordum. Baktım benim parada düşüş var yettiremiyorum pazar alışverişini azalttım. Marketten eşimin kartıyla alıyorum hep
Para hesabı yapılan senin paran benim param durumları saçma geliyor bana bilemiyorum. Tabii birbirine koşulsuz şartsız güvenme ve şeffaf olmak çok önemli. Paranız yoksa isteyin. Mesela kredi ödemelerim vardı o ay param bitti adamın aklına gelmiyor para gönder dedim gönderdi. Net bir şekilde para gönder, yetmiyor diyeceksiniz.