- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Cancancan333
Mesele ev işi de değil şu sıralar kafama takılan market ihtiyaçları bi adam dolapta eksik görüp hiç mi bişey alıp gelmez eve ya ya illa ben mi direk ben mi alıcam o kadar yoruldum ki inanın kendi çok iyi biri ama gerçekten aşırı sorumsuz çocuk gibi yaEşitlik olmalı elbette ama eşitlik olacak diye hesap kitap tutmaya getiriliyorsa konu o olmaz. Mesela ben eşime asla “ madem ev işi yapmıyorsun o zamam benden sana 5 kuruş yok” diyemem. tamam para verme bütün işleri yemekleri sen yap derse kabul edecek misiniz? Ben evlilikte hiçbir konuda ayrı gayrı olmaması taraftarıyım. Bizim ilişkimizde çok para harcayan ben olduğum için, maaşımdan bana gerekli olan parayı alıp gerisini eşime atıyorum. Ekstra ihtiyacım olunca istiyorum o da bana sen daha az para verdin ama daha çok istiyorsun demiyor. Yani eve giren para ikimize ait ortak bir havuz. Ev işlerine gelince benim eşim kendi kendine birçok şeyi yapıyor ama mesela bulaşık yıkamaktan yada banyo temizlemekten hoşlanmıyor ben de onları yapmasını istemiyorum. Eğer çok zor geliyorsa yardımcı çağırıyoruz. Temizlik için kavgaya gerek yok. Durumunuz elveriyorsa, yardımcı çağırabilirsiniz vereceğiniz para huzurunuzdan önemli değil emin olun.