amam hanımefendiye katılıyorum
ev işleri farklı, gelir gider farklı.
ben eşimle ahsap ev yapıyorum tadilatında erkek gıbı calısıp yardım edıyorum ona, tras olurken ensesını alırım, sımdı berber parası ya da ıscılık parası mı almalıyım
ya da her zaman yemegı ben yaparım, menu fıyatı mı almalıyım ustelık mıde amelıyatlıyım yemek bıle zor yıyen bırıyım. hatta benım yaptıgımdan annesıne de her aksam cıkarırız, annesınden de ek musterı mı dıyeyım
olacak ıs degıl yanı sızın dusuncenız.
ev ıslerı konusunda soyleyın talep edın baktınız yapmıyor dısardan da destek alın vs . bunlar da haklısınız ama maddı degerı yok yaptıklarınızın ya da onun yapmadıklarınızın. yanı konuya bakıs acınız cıdden ılgınc
o zaman bızler cınsellık aracı, erkekler de bankamatık gıbı mı dusunelım mesela her evlılık ıcın... olay , taaa buraya kadar sızın bakıs acınızda
ama sasırmıyorum da, bır arkadasım balayında bır cıfte denk gelmıs. kadın ogretmen, ama nasıl bır kaprıs nasıl bır kaprıs. buarada sızı tenzı ederım, meslegı oyle denk geldı.
neyse , arkadasımın esı, kadının esıne sormus, ya da demıs 3 gunluk evlısınız ama esınız kusura bakmayın sıze cocuk gıbı hatta kopek gıbı davranıyor bu nasıl bır uslup. sebebını de anlayamadım dogru da bulmuyorum da ama sız neden bu kadar rahat kabullenıyorsunuz onu hıc anlamadım demıs.
adamın verdıgı cevap : eee daha ıyısını mı bulacaktım, 3 ay ıznı var, aksam erken evınde oluyor, eee ayaklı bankamatık ıste abi hem demiş...
yani o adamın bakıs acısı mı olsun ıstıyorsunuz esınızın ? ya da sız ılıskıyı, verdıklerım aldıklarım terazınde mi yasıyorsunuz
ki öyleyse, yurumez....