Ciddi ilişki yaşanacak erkekler nerde

Yoo katılmadım.aklımdakini yazdım.kişisel değil.
Konu sahibi kaçıncı sefer aynı konuyu açıyor, hastane ortamında kimseyi bulamaması tuhaf değil mi? Sen de hastanede çalışıyorsun, bilirsin o ortamı. Git nenesinin önerdiği adamla evlen mi dedik ona?

Konu sahibi kaçıncı sefer aynı konuyu açıyor, hastane ortamında kimseyi bulamaması tuhaf değil mi? Sen de hastanede çalışıyorsun, bilirsin o ortamı. Git nenesinin önerdiği adamla evlen mi dedik ona?

Çok böyle büyük büyük konuşuyorsunuz, düzgün birilerini bulmak bir yaştan sonra sandığınızdan daha zor. Benim de 30 yaşında hemşire kuzenim hâlâ bekâr, üstelik kendisi koç hastanesinde. Demek ki olabiliyor

Ya niye büyük konuşayım, birini bulup bulmamak üstün başarı örneği değil ki. Ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30 yaşımda evlendim, olmasaydı olmazdı ama sürekli sürekli niye olmuyor diye dertlenmekte yersiz ki konu sahibi daha 26,27 yaşlarında. Bunun güzellikle, onla bunla da ilgisi yok, kısmet denen bir şey var.

Hastanede birilerini bulamaması normal değil yazmışsınız onu kastettim ben. Konu sahibinin suçu değil, denk gelmemiştir

Hastanede birilerini bulamaması normal değil yazmışsınız onu kastettim ben. Konu sahibinin suçu değil, denk gelmemiştir
Kötü bir niyetle söylemedim ki, hastane ortamında flört olayları çok oluyor. Hani bildiğim için söyledim ama pişman oldum yani. Bu bilmem kaçıncı konusu olmuyor da olmuyor diye, daha yaşın genç olur diyorum ama olmuyor diyor. Yarın başımıza neler geleceğini bilmeden yaşıyoruz, böyle sürekli olmuyor olmuyor diye gezersek zaten olmaz. Kimseyi küçümsemek ve ya hor görmek hadsizliğinde bulunmam merak etmeyin.

Sonra ne oldu evlendiler mi?
Babaannem telefon numarası istedi vermedi büyük aşk bitti... ama başka bi arkadaşım cidden refakatçi ile sevgili olmuştu. Adam çiçek getirmişti teşekkür amaçlı arkadaşım adamı görmek için nöbet vs değiştirdi. Ama ayrıldılar

acikcasi ben su bakis acısına cok denk geliyorum ozellikle sosyal medyada, Kkda cok yanlis buluyorum . mesela tatli bir cift guzel bir anısını paylasmis tonla genc yazıyor "okulu yok ki okuyalim, sınavı yok ki kazanalim", "biz hayati izlemeye gelmisiz" , "mekke'ye giden otobusu mü taşladım, ben neden sevilmiyorum" falan. KKda tonla yorum okuyorum "zaten bizde şans olsa", "erkek mi var", "herkes serefsiz düzgün seven erkek yok", "erkekler kapatilsin" falan.
o kadar yanlis bir bakis açısı ki boyle diyen insanlarin aşkı- mutluluğu bulmasi ihtimali bence yok. Hayat biraz da enerjiyle ilerliyor. sen devamli sevilmediğini - sevilmeyecegini - düzgün insan kalmadığını kendine hatirlatirsan evren de karsina mal mal insanlar gönderir, "ben biliyordum boyle olacagini" dersin. kendini gerceklestiren kehanet diye bri sey var.
biz ergenken- daha hickimsenin "ciktigi" olmayan yaslarimizda, boyumuz fizigimiz ne olacak- sivilcelerimiz gececek mi - guzellesecek miyiz vs vs hayatin neler getireceği hakkinda fikrimiz olmadigi donemlerde bile erkekler hakkinda yukarıda belirttigim gibi bakis acisina sahip arkadaslarim vardi. hep de sacma sapan iliskiler yasadilar çünkü zihniyetleri sorunluydu.
üniversitede yurt arkadasim hep erkeklerin serefsiz oldugunu, tek istediklerinin kadini kullanmak olduğunu iddia ederdi. ama giyinip suslenip "yerime imza atin" diye yalvarip ortam p.ci oldugu belli cocuklarla bulusurdu. ayrilir aglar yine erkeklere laf ederdi:)
yani biraz da insan kendi cekiyor.
ben hatırlıyorum daha okul askiliklarinda montumun ustune kendi montunu asti diye hoşlandığıni düşündüğüm çağlarda bile hep cok mutlu bir iliskim olacak, cok sevilecegim, kucaklarda taşınacağım gibi gelirdi. Gercekten de iliskilerim hep sevgisini belli etmekten asla çekinmeyen, yagmurda ayağın ıslanmasin diye tasimaktan zevk alan insanlarla oldu. ha evlenmedim kimseyle yasim 33 ama flört hayatim o kadar keyifliydi ki acikcasi birakasim gelmedi. simdi hayatimda evlenmeyi düşündüğüm biri var. yolda buldum gibi bir sey oldu. turist olarak geldi, istanbulda sadece 1 günü vardi oyle tanistik. derken olaylar olaylar en sonunda is buldu trye yerlesti. beyni tamamen benim gibi calisir, mesela ozel bir gunde ben supriz yemek ve tatli yapayım diye alisveris yapip erkenden eve gecmisken normal gelis saatinden önce onu görürüm, o da ayni seyi düşünmüş elinde posetler yemek ve tatli yapmak icin gelmis olur :) ya da uzak mesafeyken karsilamaya cicek alirim - o da elinde cicekle gelmis olur vs. benim icin on numara bes yildiz bir adam
amaaaa hayatimda o yokken - hatta uzun süre yalniz kaldigim donemlerde bile zaten güzel bir ask yaşayacağımi bilirdim yani. cok cok seviyorum ama allah korusun velev ki on sene gecti yirmi sene gecti ayrildik. 50 yasimda bile cok tatli biriyle ikinci baharimi yasayacagima dair inancim olur .
o yüzden size önerim bu negatif bakis acisindan cikin.
tabii ki dunyada sizinle ayni düşünen- geleceğe ayni pencereden bakan bir sürü erkek var.
neden bunlardan birini bulamayasiniz ki?
neden aza layik olasiniz?
once enerjisinizin degismesi lazim ama

Bu aranan ve bulunan bir sey degil ki normal hayati yaşarken biri cikiyor işte ve olaylar gelişiyor.
Bi de yani surekli erkekler şöyle erkekler boyle bir iki iliski yaşayip ayrilinca bezgin bekir gibi yok flörtten sıkıldım yoruldum bunu yapanlar da 20lerde yani. Insan flörtten sıkılır mı ya genç yaşinda?
Enerjiniz çook düşük.

Bu sitede en anlamadığım konu da birilerini bulamama konusudur ya. Yani tam aradığım kişiyi bulamadım dense yine anlarım da hiç ama hiç düzgün kişi çıkmıyor diyen de bilemiyorum yani sizin özelinizde mesela sitede okuduğum en sıkıcı mıyıl mıyıl kişisiniz. Güzelmişsiniz, mesleğiniz de iyi ama buradan kaybediyorsunuz muhtemelen.

A Aysenimi tüyo verebilir hastane ortamında buluyor ve çok flörtü var
Şimdi ben biraz özgüvenli yürüyorum.karşıdan gelen bir hemşire falan oldu mu? Yanından geçerken göz ucuyla gözlerine bakıyorum.ee tabi beğenirsem.onlar da adımı öğrenip mesaj atıyorlar.öyle canlı gözükmek lâzım.

Çok üzücü zaten elden bi şey gelmemesi maalesef

Geçti evet milleti izlemekten herkesin başarıp benim olduğum yerde saymamdan

Olacak diye mi gezeyim anlamadım 27 yıldır neden olmadı peki ?

Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.
Bu kadar kezban zihniyette birinin kimseye çekici gelebileceğini zannetmiyorum . Hiçbir kadın hiçbir yaşta kotusune de razıyım yeter ki çiçek alaydi sinek gibi olaydı başımda duraydi mentalitesini hak etmiyor hele 27 yaşında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…