• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişki yaşanacak erkekler nerde

Evde kaldıgıma kabullendiirildim 40 üstü erkelere bak deniliyor şimdide ben aşık ol ak severek evlenmek istedim hep
Olumlu düşünün.. En önemlisi siz de istek var. Dilerim gönlünüzden geçen, sevebileceğiniz, sizi çok seven biriyle evlenin, mutlu olun🙏🏿

Siz de mi sağlıkçısınız? Kuzenim hiç öyle bir yerden uyduracak bir tip değil. On tane dediysem tabi günde 10 tane değil ama çok başına geliyor bu tip şeyler.

Ben ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor

Ben ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor
Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.

Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.

Yok sert biri değilim de, çok sosyal biri de değilim. Sanırım ana sebep bu. Velilerim zaten öğretmen olduğum için ekstra saygı hürmet gösteriyorlar, çekinirler birilerini önermeye. Kısacası 29 yaşında hala bekarım, insanlar şaşırıyor bekar olmama, hiç beklemiyorlar nedense

Yok sert biri değilim de, çok sosyal biri de değilim. Sanırım ana sebep bu. Velilerim zaten öğretmen olduğum için ekstra saygı hürmet gösteriyorlar, çekinirler birilerini önermeye. Kısacası 29 yaşında hala bekarım, insanlar şaşırıyor bekar olmama, hiç beklemiyorlar nedense
Benide gören şaşırır hep nasıl yalnız olduğuma 🥹

Hakikaten bu son yıllarda bi tıkanıklık var madem herkes yalnız neden herkes yalnız :) bence bireyselleşme hiç olmadığı kadar ön planda, insanlar yaşayabileceği diğer ihtimalleri düşünmekten bi ilişkiye odaklanamıyor. Herkes ya daha iyisi olursa diye kendini birine bağlamak istemiyor ve flört müessesesi eskisine göre çok daha ulaşılabilir oldu. Eskiden konuşma başlat numarasını al vs vs. Şimdi bisürü fotosunu gör, istediğin herkese dmden yürü kimi tutturursan

Bana da hayatım boyunca öyle birşey olmadı.ne yaptıysam kendim yaptım.yani hiç öyle keşke olsa falan demedim de.doğru dürüst birileri çıkacağına inanmıyorum.adam da nenesinin hastanede gördüğü kıza mı he diyecek? Bir taraftarıyla güler anca.bu devirde böyle bir şeyi hangi erkek kabul eder? Kabul eden de fısfıs İsmail gibi sapık bir tiptir.yorum yapan arkadaşa katılmıyorum.hani teklif geliyordur da işlemez yani.

Bana da hayatım boyunca öyle birşey olmadı.ne yaptıysam kendim yaptım.yani hiç öyle keşke olsa falan demedim de.doğru dürüst birileri çıkacağına inanmıyorum.adam da nenesinin hastanede gördüğü kıza mı he diyecek? Bir taraftarıyla güler anca.bu devirde böyle bir şeyi hangi erkek kabul eder? Kabul eden de fısfıs İsmail gibi sapık bir tiptir.yorum yapan arkadaşa katılmıyorum.hani teklif geliyordur da işlemez yani.
Hastanede bize diyen teyzelerde yoklamak için diyor giibi geliyor Banada hep işsiz güçsüz benden kaç yaş küçük oğlunu bana vermeye çalıştı bi teyze

Hastanede bize diyen teyzelerde yoklamak için diyor giibi geliyor Banada hep işsiz güçsüz benden kaç yaş küçük oğlunu bana vermeye çalıştı bi teyze
Vermeye çalıştı da adamın haberi yok.dediğim gibi bu tarz şeylerin devrinin geçtiğini düşünüyorum.

Canın sıkılınca bana mı sarıyorsun Ferhans?

Back