Bu evlenenler kim 14 şubatta sosyal medyayı yıktılar kim bunlaröyle birisi var mıçok kötü zamana denk geldik bu zamanda çok zor
Benim çevrem hep evlendi benden küçükler dahil bi ben bekarım iş yerindede ailede arkadaş ortamındadagittikçe azalıyorlar. çevremde cillop gibi, kariyerli, kültürlü, bekar kız arkadaşlarım var denk geldikleri adamların hepsi hanzo. ya da prenses sendromlu erkekler.
Maalasef şansaöyle birisi var mıçok kötü zamana denk geldik bu zamanda çok zor
Benim kuzenim de hastanade çalışıyor, günde en az 10 tane teyze kısmet bulmaya çalışıyor. Senin başına gelmiyor mu böyle şeyler?Benim çevrem hep evlendi benden küçükler dahil bi ben bekarım iş yerindede ailede arkadaş ortamındada
Teyzeler bizde işsiz güçsüz sabıkalı oğullarını maaşlı kızlata kitlemeye çalışıyorBenim kuzenim de hastanade çalışıyor, günde en az 10 tane teyze kısmet bulmaya çalışıyor. Senin başına gelmiyor mu böyle şeyler?
Bulamıyoruz evet kıtlık var demekkiNesli tükenen hayvanı sorar gibi erkek sormuşsunuz. Bu düşünceyle bulamamanız normal
Allah Allah, nasıl bir bölgedesin ki? Kuzenime gayet iş güç sahibi kısmetler çıkıyor ama o evlenmeyi düşünmüyorTeyzeler bizde işsiz güçsüz sabıkalı oğullarını maaşlı kızlata kitlemeye çalışıyor
gelişmişlik yok gerideler halaAllah Allah, nasıl bir bölgedesin ki? Kuzenime gayet iş güç sahibi kısmetler çıkıyor ama o evlenmeyi düşünmüyor
Ah ah nerdelerKaptılarrr ya da daha doğmadılar%10 falan vardır onlar da acaba nerede
Size ömür boyu mutluluklar dilerim çok şanslısınızBiriyle ben evlendim de digerleri nerede bilemem
Pazarda satılmıyor ki önerelim bacımEvet hanımlar sorum başlıkta olduğu gibi ciddi evlenmek isteyen yarı yolda bırakmayacak erkekler neredeler nerede bulabilirim nasıl tanışabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?