Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kötüsünede razıyım bu saatten sonra severek sevilip evlenmek değer görmek çiçek almak isterdim ciddi bi ilişkim olsun benimde herkes giibi yüzüğüm olsun isterdim
Kusura bakmayın da bu kafayla zaten evlenseniz de iyi bir evlilik iyi bir koca olmaz.
Bu kadar kafayı evlilikle bozan insanlar çok itici görünüyor çevresinde zaten
ben de bu dertten muzdaribim evet hayatımda biri var seviyorum güveniyorum iyi de bir adam hislerimiz de karşılıklı 1 yıldır beraberiz ama sanki konu evlenmeye gelince çok strese giriyor kendisi dedi halbuki bu yaz sonu ailelerimizi tanıştıralım ertesi yaz düğün yapalım diye ben de haliyle arada yüzük fotosu falan atıyorum beğendiklerimi ya da evlenince söyle yaparız vs diyorum ama o sanki hep kafasında stres halinde geçen gün de acba acele mi ediyoruz dedi sonra ben tepki verince anlık bi düşünceydi ciddi değilim özür dilerim vs dedi oysa yarın evlenmmiyoruz yani daha bir buçuk yıl var, planladığımız aile tanışmasına 7 ay var yaklaştıkça strese girip mi böyle dedi haklı mı anlayış mı göstermeliyim bilmiourm ikimizde 25 yaşındayız evet şuan evlensek erken olabilirdi ama yani planladığımız tarih 27ye denk geliyor. şuan aramızda bi sorun yok o dediğimi de unut sen neyin var diye ısrar ettin o an aklımdan geçeni direkt söyledim ertelemek gibi bi planım yok dedi ama bi yandan da yaza kadar evlilik konusunu açmayalım ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamanı gelince gerekeni yaparız sürekli konuşup tartışmaya gerek yok dedi bu aklıma takıldı sonuçta bu ilişkiye emek zaman veriyorum duygularımı veriyorum son dakika ben hazır değilim der mi falan diye düşünüyorum ya da ben acele mi ediyorum o haklı mı daha hayatımızı yeni yeni düzene mi koyuyuoruz diye düşünüyorum kafam çok karışık evet belki çok geleneksel bi düşünce olacak ama erkekler 28-30 arası altın çağını yaşarken kadınlara evde kalmadan önceki son durak olarak bakılıyor kim ne derse desin bu böyle biyolojik saatimiz de işliyor çocuk sahibi olmak yuva kurmak isteyen biriyim ve yanlış davranmak istemiyorum
Siz bulmayacaksiniz o sizi bulacak. Bir şeyin peşine düştükçe o iş olmaz. Erkek isteyecek siz karar vereceksiniz. Erkeğin istemediği hiçbir ilişki olmaz ve yürümez öncelikle bunu kabullenmelisiniz.
Devrimizde ilişki kurmak ve evliliğe karışmak artık öyle kolay değil. Hayat şartları,insan profilleri o kadar kötü ki bir insana güvenip evlenmek bana göre büyük bir başarı.
Bol bol dua edeceksiniz. Karşınıza birileri çıkınca görüşüp değerlendireceksiniz.
İsmini vermem reklama girer mi burada yasak mı bilmiyorum ama aplikasyon arkadaşlık sitesiydi ve öyle ciddi ilişkilerin olduğu bir sitede değildi hayatına giren insan seninle ya ciddi düşünür ya da düşünmez zaten bunun bulunduğun ortamla ya da herhangi bir şeyle alakası yok ki ama eşim de ben de aplikasyonu yeni kullanmaya başladğmz bir dönemde tanıştık ve çok ama çok mutluyum
Siz bulmayacaksiniz o sizi bulacak. Bir şeyin peşine düştükçe o iş olmaz. Erkek isteyecek siz karar vereceksiniz. Erkeğin istemediği hiçbir ilişki olmaz ve yürümez öncelikle bunu kabullenmelisiniz.
Devrimizde ilişki kurmak ve evliliğe karışmak artık öyle kolay değil. Hayat şartları,insan profilleri o kadar kötü ki bir insana güvenip evlenmek bana göre büyük bir başarı.
Bol bol dua edeceksiniz. Karşınıza birileri çıkınca görüşüp değerlendireceksiniz.