- 11 Aralık 2018
- 41.124
- 255.536
- 598
Salı pazarında var diyolla, biraz pahalıymış ama bir bakın yine deEvet hanımlar sorum başlıkta olduğu gibi ciddi evlenmek isteyen yarı yolda bırakmayacak erkekler neredeler nerede bulabilirim nasıl tanışabiliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı pazarında var diyolla, biraz pahalıymış ama bir bakın yine deEvet hanımlar sorum başlıkta olduğu gibi ciddi evlenmek isteyen yarı yolda bırakmayacak erkekler neredeler nerede bulabilirim nasıl tanışabiliriz
Kusura bakmayın da bu kafayla zaten evlenseniz de iyi bir evlilik iyi bir koca olmaz.Kötüsünede razıyım bu saatten sonra severek sevilip evlenmek değer görmek çiçek almak isterdim ciddi bi ilişkim olsun benimde herkes giibi yüzüğüm olsun isterdim
Ablacım sen evli, 3 yetişkin çocuklu değil misin?öyle birisi var mıçok kötü zamana denk geldik bu zamanda çok zor
Teyzeler bizde işsiz güçsüz sabıkalı oğullarını maaşlı kızlata kitlemeye çalışıyor
+1
Siz bulmayacaksiniz o sizi bulacak. Bir şeyin peşine düştükçe o iş olmaz. Erkek isteyecek siz karar vereceksiniz. Erkeğin istemediği hiçbir ilişki olmaz ve yürümez öncelikle bunu kabullenmelisiniz.Evet hanımlar sorum başlıkta olduğu gibi ciddi evlenmek isteyen yarı yolda bırakmayacak erkekler neredeler nerede bulabilirim nasıl tanışabiliriz
İsmini vermem reklama girer mi burada yasak mı bilmiyorum ama aplikasyon arkadaşlık sitesiydi ve öyle ciddi ilişkilerin olduğu bir sitede değildi hayatına giren insan seninle ya ciddi düşünür ya da düşünmez zaten bunun bulunduğun ortamla ya da herhangi bir şeyle alakası yok ki ama eşim de ben de aplikasyonu yeni kullanmaya başladğmz bir dönemde tanıştık ve çok ama çok mutluyumHangi site? bir arkadaş soruyor da![]()
Evet karşılaşıp ilişki bulup sürdürmek evlenmek zorSiz bulmayacaksiniz o sizi bulacak. Bir şeyin peşine düştükçe o iş olmaz. Erkek isteyecek siz karar vereceksiniz. Erkeğin istemediği hiçbir ilişki olmaz ve yürümez öncelikle bunu kabullenmelisiniz.
Devrimizde ilişki kurmak ve evliliğe karışmak artık öyle kolay değil. Hayat şartları,insan profilleri o kadar kötü ki bir insana güvenip evlenmek bana göre büyük bir başarı.
Bol bol dua edeceksiniz. Karşınıza birileri çıkınca görüşüp değerlendireceksiniz.
Aramaya bulmaya kalksan zaten çıkmaz tamamen hayat akışına bağlı bir şey biri çıkarsa gelişiyor her şey çok doğru .Bu aranan ve bulunan bir sey degil ki normal hayati yaşarken biri cikiyor işte ve olaylar gelişiyor.
Bi de yani surekli erkekler şöyle erkekler boyle bir iki iliski yaşayip ayrilinca bezgin bekir gibi yok flörtten sıkıldım yoruldum bunu yapanlar da 20lerde yani. Insan flörtten sıkılır mı ya genç yaşinda?
Enerjiniz çook düşük.
Valla ben de 40 üstü falan sandım bu kadar telaşlanmaya27 yaşında mısınÖyle bir konuşuyorsun ki 57 falan sandım. Genceciksin.
Sevilmedim, evlenemedim kafasından çıkman lazım, enerjinin değişmesi lazım, yoksa o döngüden sıyrılmak zor.
Baktığınız zaman her insan bir kere evlenmek için adım atıyor kimse aman evleneyim olmazsa çok rahat boşanırım bana hiçbir maddi manevi kaybı olmaz demiyor. O yüzden tabiki de korkması, stresi olması normal. Siz korkmuyorsanız siz kendinize bir dönüp bakın. Evlenmek kolay ama o evliliği sürdürmek zor. Sevince samanlık seyran olmuyor. Bir sürü parametre var evlilik hayatına etki eden. Evet çoğu erkek ciddi yaklaşmayıp sevgilisini oyalıyor ama zaten onların yaklaşımı belli değil mi? Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp, bütün kadınlar onlarla evlenmek için ölüp bitiyormuş gibi hissederler. 25 yaşındasınız insanın hayatında 1 senede bile neler değişiyor. Siz evlenme garantisine kafayı takmışken o sizi evlilik için uygun biri mi diye değerlendiriyor olabilir. Bu esnada siz de değerlendirseniz belki istemeyeceksiniz bile.ben de bu dertten muzdaribim evet hayatımda biri var seviyorum güveniyorum iyi de bir adam hislerimiz de karşılıklı 1 yıldır beraberiz ama sanki konu evlenmeye gelince çok strese giriyor kendisi dedi halbuki bu yaz sonu ailelerimizi tanıştıralım ertesi yaz düğün yapalım diye ben de haliyle arada yüzük fotosu falan atıyorum beğendiklerimi ya da evlenince söyle yaparız vs diyorum ama o sanki hep kafasında stres halinde geçen gün de acba acele mi ediyoruz dedi sonra ben tepki verince anlık bi düşünceydi ciddi değilim özür dilerim vs dedi oysa yarın evlenmmiyoruz yani daha bir buçuk yıl var, planladığımız aile tanışmasına 7 ay var yaklaştıkça strese girip mi böyle dedi haklı mı anlayış mı göstermeliyim bilmiourm ikimizde 25 yaşındayız evet şuan evlensek erken olabilirdi ama yani planladığımız tarih 27ye denk geliyor. şuan aramızda bi sorun yok o dediğimi de unut sen neyin var diye ısrar ettin o an aklımdan geçeni direkt söyledim ertelemek gibi bi planım yok dedi ama bi yandan da yaza kadar evlilik konusunu açmayalım ikimiz de birbirimizi yanlış anlıyoruz zamanı gelince gerekeni yaparız sürekli konuşup tartışmaya gerek yok dedi bu aklıma takıldı sonuçta bu ilişkiye emek zaman veriyorum duygularımı veriyorum son dakika ben hazır değilim der mi falan diye düşünüyorum ya da ben acele mi ediyorum o haklı mı daha hayatımızı yeni yeni düzene mi koyuyuoruz diye düşünüyorum kafam çok karışık evet belki çok geleneksel bi düşünce olacak ama erkekler 28-30 arası altın çağını yaşarken kadınlara evde kalmadan önceki son durak olarak bakılıyor kim ne derse desin bu böyle biyolojik saatimiz de işliyor çocuk sahibi olmak yuva kurmak isteyen biriyim ve yanlış davranmak istemiyorum
en iyi erkekler ölü erkeklerEvet hanımlar sorum başlıkta olduğu gibi ciddi evlenmek isteyen yarı yolda bırakmayacak erkekler neredeler nerede bulabilirim nasıl tanışabiliriz
hatta uzun süre yalniz kaldigim donemlerde bile zaten güzel bir ask yaşayacağımi bilirdim yani. cok cok seviyorum ama allah korusun velev ki on sene gecti yirmi sene gecti ayrildik. 50 yasimda bile cok tatli biriyle ikinci baharimi yasayacagima dair inancim olur .
Hahah iyiler kapildi nedir ya?! Ben kimsenin evliligine guvenmiyorum. Etrafta disaridan baktiginda o kadar ornek evlilik yasiyor diyebilecegin ama karisini ayakta uyutan adam var ki sasarsin. Burada bile bu kadinlardan doludur. Herkes evinde huzurlu, kocaciginin prensesi ama bir suru duzgun, entelektuel, kibar ama evli adamla tanisiyorum. Ben hic adim atmiyorum bile. Baya arayis icindeler. Iyiler kapilmadi merak etme. Yani evlenenler, belki giptayla baktigin esler aslinda oyle degiller. Senin de kismetinde biri olabilir veya olmayabilir ama sadeceler iyiler evlenmedi orasi net bilgi :))Evet maalesef iyiler kapıldı bizde bunlarla uğraşıp bide baskı altında kalıp evde kaldı damgası yedik