Ciddi ilişki yaşanacak erkekler nerde

Umutsuzluğa da kapılmayın. İyiler de var İyi ailelerin yetiştirdiği Aslan gibi gençler var.

Acele karar almayın, milletin lafına bakmayın seçici olun. Asla evlenmek için evlenmeyin.
Severek evlenin.
Evde kaldıgıma kabullendiirildim 40 üstü erkelere bak deniliyor şimdide ben aşık ol ak severek evlenmek istedim hep

Akıştayızda yıllardır bi bize akmıyor nedense 27 yaş yıllardır aynı saçma sapan şeyler bi ben sevilmedim bi ben evlenemedim çevremde bir tane bekar yok şaka giibi
Merak etmeyin , bir kaç yıla boşanmalar başlar.

Nasıl tanıştınız ? Ben bulamadım karşıma çıkmıyor kimse

Ne güzel ben hak etmiyorum demekki sevilmeyi evlenmeyi
Hayattaki değerinizi bir erkeğin sizinle devlet kurumu önünde bir sözleşme yapmasına bağlamayın. Bu düşünce ve görüşleriniz, kendinizi değersiz görmeniz davranışlarınıza ve yaydığınız enerjiye yansıyordur. Bu yüzden bulamıyor olabilirsiniz birini. Şimdi beni sevsin, iyi eğitimli olsun, parası olsun ailesi iyi olsun, beni el üstünde tutsun, gözü benden başkasını görmesin diye beklerseniz çok beklersiniz. Evlenenler artık kör , topal demeden görmezden gelerek evleniyor, sonra da bir çoğunun elinde patlıyor evlilik.

Şu düzgün erkek kalmadı muhabbeti cidden çok saçma geliyor bana da Nasipte varsa o kişi her türlü bulur bence. Tabi biraz da gözümüzü açmamız lazım. Yani karşımızdaki kişiyi iyice tanımak gerek. Konu sahibi daha önce de konu acmisti. Aşırı karamsar. Ben de eskiden öyleydim ama karamsar olmak bir şeyi değiştirmez.

Kötüsünede razıyım bu saatten sonra severek sevilip evlenmek değer görmek çiçek almak isterdim ciddi bi ilişkim olsun benimde herkes giibi yüzüğüm olsun isterdim

Kadını erkeği yok bence doğru düzgün kadın bulmak da zor. Çok sağlam erkek arkadaşlarım var. İlişkileri dahi yok.

Napayım neticede değişmiyor

Kötüsünede razıyım bu saatten sonra severek sevilip evlenmek değer görmek çiçek almak isterdim ciddi bi ilişkim olsun benimde herkes giibi yüzüğüm olsun isterdim
Kendine değer vermeyen insana başkası da vermez şu düşünceden çık önce. Asıl derdin evlenince başlayacak evlilik öyle çiçek böcek değil

Siz tehlikeli sularda yüzüyorsunuz, yılana satılmanız an meselesi. Herkes gibi yüzüğüm olsun demek evliliğe , evlilik kurumunu anlayacak kadar olgun bakmadığınızın göstergesi. Siz gerçek anlamda evlenmek değil, herkesde gördüğünüz !! Evlilik diye bi oyuncak var , benimde öyle aynısı oyuncağım olsun diyorsunuz. Sizi ya dolandırırlar ya da evlenip hizmetçi köle yaparlar.

Her evlenenen çok mu olgun

Kendine değer vermeyen insana başkası da vermez şu düşünceden çık önce. Asıl derdin evlenince başlayacak evlilik öyle çiçek böcek değil
Çok doğru asıl sorumluluklar öyle başlıyor buna katılıyorum...
bazen bana bile bekarken daha gençken her şey toz pembe gelirdi gülüp geçiyordum.
Sonradan anladım bi şeyleri.
Zamanla.
insanın sorumluluğu gittikçe artıyor .

Sevilmek değer görmek nasıl duygu
kendin gibi hissedebildiğin yerde olmak güzel duygu. İnstagramdakilere ya da sağa sol yüzük paylaşıp çiçek göstermek başkasına rüştünü rütbeni kanıtlamak amaçlı evlenmek niyetinden çıkmalısın.
Dik dur be hemşire olmuşsun.
bu forumdaki hemşireleri ve öğretmenleri gördükçe üzülüyorum ben.
Maksat nikaha götürecek bir pipili bireyse herkese haber gönder devletten maaşı olan birine yüzük takacak çok olur. Maksat iyi geçinmekse arkadaş olup sohbet edebileceğin birilerine şans ver. Nerden bulursun muhabbet dönecek yerlerden, çevrenden.
yaşında daha çok küçük ben on sene evvel 28 yaşımda tanıştım eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…