Akıştayızda yıllardır bi bize akmıyor nedense 27 yaş yıllardır aynı saçma sapan şeyler bi ben sevilmedim bi ben evlenemedim çevremde bir tane bekar yok şaka giibiDoğdu düzgün erkekler hâlâ mevcut, ümidinizi kaybetmeyin.
Takıntı yapmamak, akışta kalmak, kendini, sınırlarını ve ne istediğini bilmek, kendine maddi manevi yatırım yapıp vizyonunu geliştirmek (kendin için), imkânlar dahilinde sosyalleşmek, çıkan fırsatları değerlendirmek, inancına göre bol dua gerek, bence.
Maalesef iyiler kapılmışAdam gibi erkek kalmadı maalesef, yeni nesil kızlar adına üzgünüm, evlenmeyin gezin , tozun , kendi paranızı kazanın yiyin, evlenirseniz elin oğlu yiyecek , şimdilerde erkekler ve aileleri maaşlı gelin avında, kimse yoldaş aramıyor hepsi kredi borçlarına ortak arıyor...
27 yaşında mısınAkıştayızda yıllardır bi bize akmıyor nedense 27 yaş yıllardır aynı saçma sapan şeyler bi ben sevilmedim bi ben evlenemedim çevremde bir tane bekar yok şaka giibi
Mutluluklar dilerimKaptık hepsini biz o yüzden hiç kalmadı:/
Evlenemedim evet en güzel çağımda bile 30 a Gelecem Dahada kimse bakmayacak bana sevilmedim nasıl çıkayım burdan bi tane bekar arkadaş kuzenim yok kardeşlerim yine evli bana bakın okudum ettim ailenin en güzel kızı denirdi bana sonuç bu oldu27 yaşında mısınÖyle bir konuşuyorsun ki 57 falan sandım. Genceciksin.
Sevilmedim, evlenemedim kafasından çıkman lazım, enerjinin değişmesi lazım, yoksa o döngüden sıyrılmak zor.
E ne desek duymayacak gibisin, ne diyelim, bol şans.Evlenemedim evet en güzel çağımda bile 30 a Gelecem Dahada kimse bakmayacak bana sevilmedim nasıl çıkayım burdan bi tane bekar arkadaş kuzenim yok kardeşlerim yine evli bana bakın okudum ettim ailenin en güzel kızı denirdi bana sonuç bu oldu
SağolunE ne desek duymayacak gibisin, ne diyelim, bol şans.
Karşılaştığın kişilerle enerjin tutmamıştır, bu işler karşılıklı.Mutluluklar dilerim
İş evliliğe gelince kaçıyorlar gülelim eğlenelim o zaman para yerken sıkıntıları yokKarşılaştığın kişilerle enerjin tutmamıştır, bu işler karşılıklı.
Haklı..Bu zamanda erkek bulmak kolay da Adam bulmak zor..Nesli tükenen hayvanı sorar gibi erkek sormuşsunuz. Bu düşünceyle bulamamanız normal
Evet maalesef iyiler kapıldı bizde bunlarla uğraşıp bide baskı altında kalıp evde kaldı damgası yedikHaklı..Bu zamanda erkek bulmak kolay da Adam bulmak zor..
Okulumuzda Mis gibi, çiçek gibi, meslek sahibi bekar arkadaşlarımız var ve inanın Adam gibi adam bulamıyorlar.
Ya tipsizler, ya baskıcılar, ya paragözler ya ya ya....
Umutsuzluğa da kapılmayın. İyiler de var İyi ailelerin yetiştirdiği Aslan gibi gençler var.Evet maalesef iyiler kapıldı bizde bunlarla uğraşıp bide baskı altında kalıp evde kaldı damgası yedik
Ne güzel ben hak etmiyorum demekki sevilmeyi evlenmeyiKırka merdiven dayamış halimle ben sizin yaşadığınız endişeyi yaşamıyorum ama bir noktada haklısınız evlenecek düzgün adam yok, kalmamış! Mis gibi kızlar çalışan işinde gücünde pırıl pırıl adamlara bakıyorsun ya para derdinde kuruş hesabı yapıyor cimri ya da hem evleneyim hem bekar hayatı yaşayayım kafasındalar evim temizlensin yemeğim yapılsın ihtiyaçlarım karşılansın bir yandan da vur patlasın çal oynasın hayat devam etsin. Bu anlayışta adamlardan biriyle evleneceğime yalnız kalırım daha iyi o yüzden endişelenmiyorumbana denk gelenler de tam tersi evlilik meraklısı oluyor genelde ama dengim olmayan insanlar şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?