Babaannem ameliyat oldu hemşireyi çok beğendi. Kuzenimi ölüyorum diye çağırdı farklı şehirden kızı görsün diye.Ben de İstanbul'dayım ve buralarda azalmış böyle şeyler benim hiç başıma gelmedi
Siz de mi sağlıkçısınız? Kuzenim hiç öyle bir yerden uyduracak bir tip değil. On tane dediysem tabi günde 10 tane değil ama çok başına geliyor bu tip şeyler.Ben de İstanbul'dayım ve buralarda azalmış böyle şeyler benim hiç başıma gelmedi
Olumlu düşünün.. En önemlisi siz de istek var. Dilerim gönlünüzden geçen, sevebileceğiniz, sizi çok seven biriyle evlenin, mutlu olunEvde kaldıgıma kabullendiirildim 40 üstü erkelere bak deniliyor şimdide ben aşık ol ak severek evlenmek istedim hep
Siz de mi sağlıkçısınız? Kuzenim hiç öyle bir yerden uyduracak bir tip değil. On tane dediysem tabi günde 10 tane değil ama çok başına geliyor bu tip şeyler.
Konu sahibi hemşire, hastanede çok oluyor böyle şeyler ama o küçük bir yerde çalışıyormuş.Ben ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor
Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.Ben ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor
Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.
Siz mi düşünmüyorsunuz istiyor musunuzBen ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor
Siz mi düşünmüyorsunuz istiyor musunuz
Benide gören şaşırır hep nasıl yalnız olduğumaYok sert biri değilim de, çok sosyal biri de değilim. Sanırım ana sebep bu. Velilerim zaten öğretmen olduğum için ekstra saygı hürmet gösteriyorlar, çekinirler birilerini önermeye. Kısacası 29 yaşında hala bekarım, insanlar şaşırıyor bekar olmama, hiç beklemiyorlar nedense
Siz mi düşünmüyorsunuz istiyor musunuz
Boşanıyorlar ya da mutsuz evlilik sürdürüyorlar işte.Her evlenenen çok mu olgun
Tukenmisler ama gercektendeNesli tükenen hayvanı sorar gibi erkek sormuşsunuz. Bu düşünceyle bulamamanız normal
Sonra ne olduBabaannem ameliyat oldu hemşireyi çok beğendi. Kuzenimi ölüyorum diye çağırdı farklı şehirden kızı görsün diye.
Bana da hayatım boyunca öyle birşey olmadı.ne yaptıysam kendim yaptım.yani hiç öyle keşke olsa falan demedim de.doğru dürüst birileri çıkacağına inanmıyorum.adam da nenesinin hastanede gördüğü kıza mı he diyecek? Bir taraftarıyla güler anca.bu devirde böyle bir şeyi hangi erkek kabul eder? Kabul eden de fısfıs İsmail gibi sapık bir tiptir.yorum yapan arkadaşa katılmıyorum.hani teklif geliyordur da işlemez yani.Ben ingilizce öğretmeniyim, herkes de çok beğenir, yaşça büyük kişilerle anlaşırım yani. Bana kimse birilerini önermiyor
MaalesefTukenmisler ama gercektende
Hastanede bize diyen teyzelerde yoklamak için diyor giibi geliyor Banada hep işsiz güçsüz benden kaç yaş küçük oğlunu bana vermeye çalıştı bi teyzeBana da hayatım boyunca öyle birşey olmadı.ne yaptıysam kendim yaptım.yani hiç öyle keşke olsa falan demedim de.doğru dürüst birileri çıkacağına inanmıyorum.adam da nenesinin hastanede gördüğü kıza mı he diyecek? Bir taraftarıyla güler anca.bu devirde böyle bir şeyi hangi erkek kabul eder? Kabul eden de fısfıs İsmail gibi sapık bir tiptir.yorum yapan arkadaşa katılmıyorum.hani teklif geliyordur da işlemez yani.
Vermeye çalıştı da adamın haberi yok.dediğim gibi bu tarz şeylerin devrinin geçtiğini düşünüyorum.Hastanede bize diyen teyzelerde yoklamak için diyor giibi geliyor Banada hep işsiz güçsüz benden kaç yaş küçük oğlunu bana vermeye çalıştı bi teyze
Canın sıkılınca bana mı sarıyorsun Ferhans?Bana da hayatım boyunca öyle birşey olmadı.ne yaptıysam kendim yaptım.yani hiç öyle keşke olsa falan demedim de.doğru dürüst birileri çıkacağına inanmıyorum.adam da nenesinin hastanede gördüğü kıza mı he diyecek? Bir taraftarıyla güler anca.bu devirde böyle bir şeyi hangi erkek kabul eder? Kabul eden de fısfıs İsmail gibi sapık bir tiptir.yorum yapan arkadaşa katılmıyorum.hani teklif geliyordur da işlemez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?