• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişki yaşanacak erkekler nerde

Doğdu düzgün erkekler hâlâ mevcut, ümidinizi kaybetmeyin.
Takıntı yapmamak, akışta kalmak, kendini, sınırlarını ve ne istediğini bilmek, kendine maddi manevi yatırım yapıp vizyonunu geliştirmek (kendin için), imkânlar dahilinde sosyalleşmek, çıkan fırsatları değerlendirmek, inancına göre bol dua gerek, bence.
Akıştayızda yıllardır bi bize akmıyor nedense 27 yaş yıllardır aynı saçma sapan şeyler bi ben sevilmedim bi ben evlenemedim çevremde bir tane bekar yok şaka giibi

Adam gibi erkek kalmadı maalesef, yeni nesil kızlar adına üzgünüm, evlenmeyin gezin , tozun , kendi paranızı kazanın yiyin, evlenirseniz elin oğlu yiyecek , şimdilerde erkekler ve aileleri maaşlı gelin avında, kimse yoldaş aramıyor hepsi kredi borçlarına ortak arıyor...
Maalesef iyiler kapılmış

Akıştayızda yıllardır bi bize akmıyor nedense 27 yaş yıllardır aynı saçma sapan şeyler bi ben sevilmedim bi ben evlenemedim çevremde bir tane bekar yok şaka giibi
27 yaşında mısın:KK57: Öyle bir konuşuyorsun ki 57 falan sandım. Genceciksin.
Sevilmedim, evlenemedim kafasından çıkman lazım, enerjinin değişmesi lazım, yoksa o döngüden sıyrılmak zor.

27 yaşında mısın:KK57: Öyle bir konuşuyorsun ki 57 falan sandım. Genceciksin.
Sevilmedim, evlenemedim kafasından çıkman lazım, enerjinin değişmesi lazım, yoksa o döngüden sıyrılmak zor.
Evlenemedim evet en güzel çağımda bile 30 a Gelecem Dahada kimse bakmayacak bana sevilmedim nasıl çıkayım burdan bi tane bekar arkadaş kuzenim yok kardeşlerim yine evli bana bakın okudum ettim ailenin en güzel kızı denirdi bana sonuç bu oldu

Evlenemedim evet en güzel çağımda bile 30 a Gelecem Dahada kimse bakmayacak bana sevilmedim nasıl çıkayım burdan bi tane bekar arkadaş kuzenim yok kardeşlerim yine evli bana bakın okudum ettim ailenin en güzel kızı denirdi bana sonuç bu oldu
E ne desek duymayacak gibisin, ne diyelim, bol şans.

Nesli tükenen hayvanı sorar gibi erkek sormuşsunuz. Bu düşünceyle bulamamanız normal
Haklı..Bu zamanda erkek bulmak kolay da Adam bulmak zor..

Okulumuzda Mis gibi, çiçek gibi, meslek sahibi bekar arkadaşlarımız var ve inanın Adam gibi adam bulamıyorlar.

Ya tipsizler, ya baskıcılar, ya paragözler ya ya ya....

Haklı..Bu zamanda erkek bulmak kolay da Adam bulmak zor..

Okulumuzda Mis gibi, çiçek gibi, meslek sahibi bekar arkadaşlarımız var ve inanın Adam gibi adam bulamıyorlar.

Ya tipsizler, ya baskıcılar, ya paragözler ya ya ya....
Evet maalesef iyiler kapıldı bizde bunlarla uğraşıp bide baskı altında kalıp evde kaldı damgası yedik

Kırka merdiven dayamış halimle ben sizin yaşadığınız endişeyi yaşamıyorum ama bir noktada haklısınız evlenecek düzgün adam yok, kalmamış! Mis gibi kızlar çalışan işinde gücünde pırıl pırıl adamlara bakıyorsun ya para derdinde kuruş hesabı yapıyor cimri ya da hem evleneyim hem bekar hayatı yaşayayım kafasındalar evim temizlensin yemeğim yapılsın ihtiyaçlarım karşılansın bir yandan da vur patlasın çal oynasın hayat devam etsin. Bu anlayışta adamlardan biriyle evleneceğime yalnız kalırım daha iyi o yüzden endişelenmiyorum 🤭 bana denk gelenler de tam tersi evlilik meraklısı oluyor genelde ama dengim olmayan insanlar şansıma 🤦🏻‍♀️

Evet maalesef iyiler kapıldı bizde bunlarla uğraşıp bide baskı altında kalıp evde kaldı damgası yedik
Umutsuzluğa da kapılmayın. İyiler de var İyi ailelerin yetiştirdiği Aslan gibi gençler var.

Acele karar almayın, milletin lafına bakmayın seçici olun. Asla evlenmek için evlenmeyin.
Severek evlenin.

Bu iyiler kapıldı, düzgün erkek kalmadı muhabbeti 17 sene önce ben üniversite öğrencisiyken de vardı. 😆 Bir kere bile bu fikre kapılmadım. Gayet de düzgün, efendi bir adamla 29 yaşında severek evlendim. Bakış açınızı değiştirmeyi deneyin derim.

Kırka merdiven dayamış halimle ben sizin yaşadığınız endişeyi yaşamıyorum ama bir noktada haklısınız evlenecek düzgün adam yok, kalmamış! Mis gibi kızlar çalışan işinde gücünde pırıl pırıl adamlara bakıyorsun ya para derdinde kuruş hesabı yapıyor cimri ya da hem evleneyim hem bekar hayatı yaşayayım kafasındalar evim temizlensin yemeğim yapılsın ihtiyaçlarım karşılansın bir yandan da vur patlasın çal oynasın hayat devam etsin. Bu anlayışta adamlardan biriyle evleneceğime yalnız kalırım daha iyi o yüzden endişelenmiyorum 🤭 bana denk gelenler de tam tersi evlilik meraklısı oluyor genelde ama dengim olmayan insanlar şansıma 🤦🏻‍♀️
Ne güzel ben hak etmiyorum demekki sevilmeyi evlenmeyi

Back