Kayinvalidem yuzunden nisanlimla kavga ettik

Kayınvalideniz yüzünden değil,eski konuları açmanızdan dolayı kavga etmişsiniz. Bir insan cahilse kendi kendisine konuşur durur, sonra da susar. Gözünüzde çok büyütüp hayatınızın merkezine almışsınız; öyle dedi, böyle dedi, şunu yaptı...

Ben yıllardır KVdeme küsüm. Ne bayram ne seyran. Yolda görsem selam vermiyorum ama senin KVden klasik bir KVde. Yani, küsmelik, catir catir kavga etmelik değil.

Biraz hazir laf ol. Ne bilim, evine yatılı gelicem derse sende tabiki... tüm evi beraber dökeriz, temizleriz. Sende incesinden kiş hazırlığı yaparsin de ve patlat kahkahayi...

ne kadar ben takmam cevap veririm diye düşünsende malesef kaynana kötüyse evlilikte hep huzursuzluk oluyor. eşinin karşısındaki onu doğuran anası olduğu için atamıyorlar. sen ileri gitsen cevap verme konusunda bir zaman sonra sen suclu oluyorsun. cocuk doğurursun annesi bakmak ister sen istemezsin yine sen suclu olursun, annemden cocugumumu esirgicem der sana. bunlar basit örnekler. esin daha simdiden seni savunmuyor, yanında durmuyor. küsmüsken bırak küstügü yerde kalsın yol yakınken kurtulduguna sevin. asşk sevgi tek basına huzur vermiyor, es ailesi cok önemlş gercekten.

Back
X