- 24 Şubat 2023
- 2.372
- 2.296
- 53
- 31
Yeni mi başladın canım sen de .. günü mü kısaltiyor acababenim döngüm kısa olduğu için yumurtlamayı erkene çekmesin diye günde bir verdi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi başladın canım sen de .. günü mü kısaltiyor acababenim döngüm kısa olduğu için yumurtlamayı erkene çekmesin diye günde bir verdi bana
Canım ilacı kullan bence bişey olmaz diye düşünüyorum. Keşke ovülasyonla takip etseydinYa ben ne yapayım kafam karışık dün çatladığını düşünüyorum bugün akıntı kremsi beyaz sağ kasığıma ağrı giriyor acaba çatlamadı mi bugün mü çatlayacak diyorum bn bi dolu bi boş gidiyorum dün çatladıysa boş geçti bugün çatlarsa dolu geçecek bide ilaç verdi onu bile bugün içmedim çatlamadıysa diye
Etmedim cnm ateşle yapıyordum yaa sadeceCanım ilacı kullan bence bişey olmaz diye düşünüyorum. Keşke ovülasyonla takip etseydin
Ooo maşallah canım çok güzel artmışKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Bugün ben bu sonucu aynı değerleri tekrar mı gördüm canım başlası da mi var kiKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Minnoş gebişKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Tebrikler canım darisi bizlere geride biraktıklarına inşAllahKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Allah razı olsun kuzum güzel msji niçin için rahatladı biraz bende. Bu aydan çok Ümitliyim ilaç biraz Umut veriyor ister istemez insllh 8 Mayıs'ta güzel haberler veirriz birbirimize muhakak yaz bana sonucunuKilo değil ödem ve şişkinlik o sakın moralini bozma canım,ben işteyken arkadaşlar bilmiyordu kilo mu aldın elin yuzun şişmiş demişlerdi ama bi hafta sonra diyete mi girdin ne çabuk verdin dediler halbuki ilaçtan dolayı ödem gitmişti canım sıkma canını inşallah bu ay Allah nasip eder hepimize bayram uğurlu gelsin, ben de bu ay yumurta takibi yapacaktım bayram giriyor diye yaptırmadım ilaç tedavisini
Alemsin valla yapış kız kaçamasın ben hala adet olmadım ya bugün 16. GünBende bu ay ya Allah diyip yapisicam adama hahahahah geçen ay biraz stres oldu Ben ona bu saatte olması gerekiyormuş deyince bu ay ben yapisicam
Sağlıkla hayırlısı ile inşallah amin kuzumSenin bebişin kız olacak allahın izniyle canım
Bizde patlatacak kimse kalmadı ama nasip tabıSanirim burda yine oyle konusma yapmistim ah canım bana da hep erkek dediler kayinvalidem kalbi erken atmış kesin erkek yok kesin demeler kendisinin iki oğlu var esimin baba tarafı sırf erkek eltimle ayni sene hamileydik o benden önce öğrendi onun da erkek kesin dediler artik bu da erkek ama esim herkese görün bakın kiz bu kiz ben koydum o çocuğu dedi sonunda onu da deli ettiler herkese der yani kuzum kiz patlamasını biz başlattık smdi sürüsüne bereket aile
Çin takvimi kız kuzum Sağlıkla hayırlısı ile inşallah aminBencede kız canım senin çin takviminde ne çıkmıştı
İnşallah sağlıkla gelsinde canım kız erkek farketmez tabikideSağlıkla hayırlısı ile inşallah amin kuzum
Bizde patlatacak kimse kalmadı ama nasip tabı
Çin takvimi kız kuzum Sağlıkla hayırlısı ile inşallah amin
Kuzum aynı saatler de içmek iyiymiş. Oruçluyken sahur ve iftar yapıyorum. Normalde sabah 7.5 akşam 7.5 içiyorum benAynisi cnm bnde dedim durumu anlattım ben sonradan hatırladım küçük kızımda da ilaç kullanmıştım onu felan anlattım kimyasalı rica ettim bunu verdi aynı saatte içmek zorunlu mu bugün başlaya bilirsin dedi çatlama olmadıysa sıkıntı olur mu diye korkuyorum
En önemlisi sağlık kuzumİnşallah sağlıkla gelsinde canım kız erkek farketmez tabikide
Bende 17. Günümde olmustum canım gelir inşallah yakında. Doktordan çıktım şimdi femaradan klomene geçirdi doktorum bu ay da bunu deneyelim dedi çünkü benim femarayla 1 tane 18 mm olmuştu yumurtam. Cuma günü baslicam inşallah 27 sinde de kontrole çağırdı eğer bu ay da olmazsa rahim filmi cekicez anestezili dedi.Alemsin valla yapış kız kaçamasın ben hala adet olmadım ya bugün 16. Gün
Hayırlı olsun canımKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Bnde öyle yapacam canım zaten 1 gün oruç olacam sonra düzene girer 10 içecem nasılsaKuzum aynı saatler de içmek iyiymiş. Oruçluyken sahur ve iftar yapıyorum. Normalde sabah 7.5 akşam 7.5 içiyorum ben
Ben yaşadım çünkü cnm şükür geçti sayılır o yüzden sağlık diyorum evlat kızda erkekde birEn önemlisi sağlık kuzum