Ben yumruklamadan 4 gün önce antibiyotik içtim hsg çekildiğim için onda problem olmadıysa olmaz diye düşünüyorumKızlar çok kötüyüm fikri olan yokmu
İnternettende araştırdım kimi bişey olmaz kimi olur diyo ama çok kötü ağrım oldu ayakta duramıyorum şuanBen yumruklamadan 4 gün önce antibiyotik içtim hsg çekildiğim için onda problem olmadıysa olmaz diye düşünüyorum
Her gün düzenli içmiyorum ara da içiyorum haftada iki gibiPeki kahve içiyor musunuz? Ben sabah yeşil çay öğlen filtre kahve gece de kiraz sapı çayı içiyorum
Bişey olmaz bence hamilelerde içiyor bazen hafif ağrı kesicilerİnternettende araştırdım kimi bişey olmaz kimi olur diyo ama çok kötü ağrım oldu ayakta duramıyorum şuan
O zaman parol içiyim en hafifi o şuan elimdeBişey olmaz bence hamilelerde içiyor bazen hafif ağrı kesiciler
Yaa hiç duymadımMayıs ayı yaptırabilirim bende canım kasıklarıma özellikle sülük istiyorum
Sizin de yumurtlamanız düzensiz mi.Brmde pkoyum 10 aydır istiyoruz olmuyor.rahim filmi sperm testi temiz çıktı bizimdeBen de 1.5 yıldır gebelik düşünüyorum ama maalesef oluşmadı bir yıl olunca çekilmiştim 6 ay önce 2.500 çekilmiştim maliyetler arttı bende bir işe yaramadı tüplerim açıktı umarım sizin hamile kalma şansınızı arttırır
Bende 24.gündeyim ve senin gibi hala pik görmedimkızlar bende bu ay gebelik planlıyorum pcos var bende de bu ay ovulasyon kullandım ama 24. Gündeyim pik göremedim en son yaptığımı da anlayamadım bir bakar mısınız
Pik gibi duruyor canım. şuan resmi varmı başkakızlar bende bu ay gebelik planlıyorum pcos var bende de bu ay ovulasyon kullandım ama 24. Gündeyim pik göremedim en son yaptığımı da anlayamadım bir bakar mısınız
Dikkat etmekte fayda varİnternettende araştırdım kimi bişey olmaz kimi olur diyo ama çok kötü ağrım oldu ayakta duramıyorum şuan
Sülükte çok iyidir araştır canımYaa hiç duymadım
2. Yi istiyorumKızlar ilk bebeklerinizi mi bekliyorsunuz
Evet canımDikkat etmekte fayda var
Kaç yaşında büyüğünüz neyle korunuyordınız2. Yi istiyorum
5.5 yaşında, bayadır korunmuyoruz 1 düşüğüm var umarım Sağlıklı bir bebeğim daha olurKaç yaşında büyüğünüz neyle korunuyordınız
Evet kısmetse ilk olacakKızlar ilk bebeklerinizi mi bekliyorsunuz
Bende göbek deliğime yaptırdim vücudu resetliyormus heme bebek için hemde sağlık için çok iyimisMayıs ayı yaptırabilirim bende canım kasıklarıma özellikle sülük istiyorum
Eyvaaah bırakırsın bence
Bir daha çektim ama fotoğraf da daha koyu gibi duruyor gerçekte daha silik gibi anlayamadım gözüm bozuldu artıkPik gibi duruyor canım. şuan resmi varmı başka
Aaayyy bu son yumurtlamam da bende öyleydim iftarada bir yere davetliydik Allah'ım bir ağrım var ama belli de etmemem lazım kivraniyorum resmen insanların ne söylediğini bile anlamadım inan balkona çıktım ayağımı balkonun kenarına kaldırdım iki büklüm orda biraz bekledim sonra yemeğe geçtik yemek beni yedi resmen ay bı baktım o ağrıdan eser kalmamışİnternettende araştırdım kimi bişey olmaz kimi olur diyo ama çok kötü ağrım oldu ayakta duramıyorum şuan
Gerçekten öyle pcos olmak zor birisi 63. Günde görmüş piki yarın bir daha bakacam bakalım en kısa zamanda görürüz inşallahBende 24.gündeyim ve senin gibi hala pik görmedim
Napcaz ya amh sözde yüksek ama hiçbi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?