• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun nasıl teşekkür etsem inanın az olur. Dermanlı olduktan sonra herşeye razıyım. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsın yavrunuzu adınıza çok sevindim🙏💐 Bende öğrenip faydalı olabilirsem ne mutlu bana.
Hiç canınızı sıkmayın çok şükürkü çözümü olan bişey 🤲🏻😍 benim 3 genimdi problem vardı birde kalp durması kaynaklı kürtajım vardı şimdi iğne kullanıyorum her gün tahlil yaptırmakla çok iyi yapmışsınız

Hiç canınızı sıkmayın çok şükürkü çözümü olan bişey 🤲🏻😍 benim 3 genimdi problem vardı birde kalp durması kaynaklı kürtajım vardı şimdi iğne kullanıyorum her gün tahlil yaptırmakla çok iyi yapmışsınız
Hemen hemen aynıymışız. Bende de aynı kalp durması kürtajım var. Umut oldunu vallahi bana🙏♥️♥️♥️

Evet olur eğer çocuk düşünüyorsanız bu tür ödem atıcı, yağ yakıcı şeylerden uzak durmalısınız
Hadi yaa :( 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, reformer pilatese de gidiyorum. Onun da zararı olabilir demişlerdi. Bu ay hepsini bırakayım mı o zaman :(

Canım hiç et parçası gibi açık renkli birşey düşürdün mü bu süreçte tuvalete gidince klozet tercih et düşerse görürsün en azından ben düşük yapınca öyle yapmıştım klozetten alıp doktora götürmüştüm bakınca düşürmüşsün demişti . Bir de kasılmalar Umarım kürtaja gerek kalmaz canım Allah hayırlı bir şifa versin 🙏🏻
Birşey sorabirmiyim bu konu hakkında özelden canım

Hadi yaa :KK43: 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, reformer pilatese de gidiyorum. Onun da zararı olabilir demişlerdi. Bu ay hepsini bırakayım mı o zaman :KK43:
Ya ben de kilo vermeye çalışıyorum adetliyken içiyordum ve yumurtlama haftama kadar sonrasında bırakıyordum ama bu ay hiç içmemeye karar verdim dün bir bardak içtim ama🥰

Hadi yaa :KK43: 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, reformer pilatese de gidiyorum. Onun da zararı olabilir demişlerdi. Bu ay hepsini bırakayım mı o zaman :KK43:
Ağır sporlar da yapmayın normal pilatesi yapabilirsiniz 🙏🏻

Ya ben de kilo vermeye çalışıyorum adetliyken içiyordum ve yumurtlama haftama kadar sonrasında bırakıyordum ama bu ay hiç içmemeye karar verdim dün bir bardak içtim ama🥰
Peki kahve içiyor musunuz? Ben sabah yeşil çay öğlen filtre kahve gece de kiraz sapı çayı içiyorum 🙈

Ağır sporlar da yapmayın normal pilatesi yapabilirsiniz 🙏🏻
Ağırdan kasıt ne kadar ağır mesela :) reformer aletindeki ağır sayılmaz heralde demi? Spor hocasına sordum o engel olmaz dedi ama kadın doğum doktoruna danışmadım tabi.

Ağırdan kasıt ne kadar ağır mesela :) reformer aletindeki ağır sayılmaz heralde demi? Spor hocasına sordum o engel olmaz dedi ama kadın doğum doktoruna danışmadım tabi.
Pilatesten çok anlamıyorum kuzum ya 🙈😂 engel olmaz dediğse olmaz heralde hani yağ yaksın hemen kas olsun diye ağır ve ters hareketler yapıyorlar ya onlar olmamalı daha sakin olmalı

Back