Hiç canınızı sıkmayın çok şükürkü çözümü olan bişeyAllah razı olsun nasıl teşekkür etsem inanın az olur. Dermanlı olduktan sonra herşeye razıyım. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsın yavrunuzu adınıza çok sevindimBende öğrenip faydalı olabilirsem ne mutlu bana.
Ayyyy amin inşallahYok kese kese ben bıle gördüm bebeğimmçarşamba inşallah kalp atışlarını duyarsın canım benım
İyiyiz bebeğim sen nasılsınKızlar nasılsın
İuix
İyiyiz bebeğim sen nasılsın
İnşallah canım iyi olmana çok sevindim ben mayıstayım mayısın başı olunca burdan ayrışamadım
O zaman bir iki güne çatlar çatlaması için havuç öneriyorlar havuç yiyebilirsinizZaten şimdi baktım regli günüme 14 gün kalmış
EvettKızlar ilk bebeklerinizi mi bekliyorsunuz
Rica ederim ne demekTeşekkürler canım yardımcı olduğun için
Amin inşallah canım benimMayısta beraber alırız haberleri inşallah
Hemen hemen aynıymışız. Bende de aynı kalp durması kürtajım var. Umut oldunu vallahi banaHiç canınızı sıkmayın çok şükürkü çözümü olan bişeybenim 3 genimdi problem vardı birde kalp durması kaynaklı kürtajım vardı şimdi iğne kullanıyorum her gün tahlil yaptırmakla çok iyi yapmışsınız
Hadi yaaEvet olur eğer çocuk düşünüyorsanız bu tür ödem atıcı, yağ yakıcı şeylerden uzak durmalısınız
Birşey sorabirmiyim bu konu hakkında özelden canımCanım hiç et parçası gibi açık renkli birşey düşürdün mü bu süreçte tuvalete gidince klozet tercih et düşerse görürsün en azından ben düşük yapınca öyle yapmıştım klozetten alıp doktora götürmüştüm bakınca düşürmüşsün demişti . Bir de kasılmalar Umarım kürtaja gerek kalmaz canım Allah hayırlı bir şifa versin
Mayıs ayı yaptırabilirim bende canım kasıklarıma özellikle sülük istiyorumİnşallah bende reglm bitsin nisan ve mayıs ayları da çok şifalı yaptırcam
Ya ben de kilo vermeye çalışıyorum adetliyken içiyordum ve yumurtlama haftama kadar sonrasında bırakıyordum ama bu ay hiç içmemeye karar verdim dün bir bardak içtim amaHadi yaa2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, reformer pilatese de gidiyorum. Onun da zararı olabilir demişlerdi. Bu ay hepsini bırakayım mı o zaman
Ağır sporlar da yapmayın normal pilatesi yapabilirsinizHadi yaa2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, reformer pilatese de gidiyorum. Onun da zararı olabilir demişlerdi. Bu ay hepsini bırakayım mı o zaman
Peki kahve içiyor musunuz? Ben sabah yeşil çay öğlen filtre kahve gece de kiraz sapı çayı içiyorumYa ben de kilo vermeye çalışıyorum adetliyken içiyordum ve yumurtlama haftama kadar sonrasında bırakıyordum ama bu ay hiç içmemeye karar verdim dün bir bardak içtim ama
Ağırdan kasıt ne kadar ağır mesela :) reformer aletindeki ağır sayılmaz heralde demi? Spor hocasına sordum o engel olmaz dedi ama kadın doğum doktoruna danışmadım tabi.Ağır sporlar da yapmayın normal pilatesi yapabilirsiniz
Pilatesten çok anlamıyorum kuzum yaAğırdan kasıt ne kadar ağır mesela :) reformer aletindeki ağır sayılmaz heralde demi? Spor hocasına sordum o engel olmaz dedi ama kadın doğum doktoruna danışmadım tabi.
Kızlar çok kötüyüm fikri olan yokmuAğrı kesici içsem birtane yumurtlamayı etkilerim ya karnımın sol tarafında çok ağrı oldu
8 mayısta gidecem canım malesef bu pazartesi resmi tatile denk geliyor öyle olunca 8 mayısa kaldımİyiyim kuzum çok şükür nasil gidiyor senin kontrole gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?