• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu pik değil mi ?
IMG-20230427-WA0003.jpeg

C
Canım jelin içeriğine baktım kimyasal hiç bir şey yok. Hatta tam tersi spermin yumurtayı dolleyebilmesi için uygun ortam ph sini hazırlıyor. Otu da içilebilir diye okudum ama korkuyorum içmeye hormonlar zarar verir diye
Öyle okudum bende jelle ilgili ama dediğim gibi ben pek hoşlanmıyorum böyle şeylerden 😢 alacağın yer ne kadar içmen gerektiğini söyler ama alerji yapar mı, her hangi bir hastalığını tetikler mi bilmiyorum

Kızlar yeşil çay ve kiraz sapı çayı içiyorum ben her gün, acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu?
Evet olur eğer çocuk düşünüyorsanız bu tür ödem atıcı, yağ yakıcı şeylerden uzak durmalısınız

Hacamat yaptırmanız çok iyi olmuş inşallah vücudundan atar bir şekilde kardeşinizde hacamat yaptırsa iyi olur, vebal düşünen yok mezar kabul etmeyecek bunları
Yok kardeşime yaptirmadim aşi olmadı o da çok şükür ama hacamatı herkesin yaptirmasi gerekiyor gerçekten şifa kaynağı yılda en az iki kez

Yok kardeşime yaptirmadim aşi olmadı o da çok şükür ama hacamatı herkesin yaptirmasi gerekiyor gerçekten şifa kaynağı yılda en az iki kez
Biliyorum günlerinde yaptırmakta sünnet geçen sene yaptırmıştım inşallah bu senede istiyorum

Hacamat nasıl bısey canım ve nereye yapıyorlar ? Bana nedense cok korkunc gelıyor kesıyorlarya.
Yok kuzu öyle korkunç birşey değil herhangi bir rahatsızlıgin varsa ona göre yapıyorlar yok vücut taraması hani şifa niyetine yapılacaksa da belli bölgeleri var öyle korkulacak birşey değil şöyle söyleyim hani şu eşarp ignelerimiz var ya mesela onu al elinin üstüne hafif hafif Ciz o şekilde hissediyorsun ki sadece kilcal damarlardaki birikmis toksitleri atıyor

Canım bunlar tramboli paneli sonucu yani pıhtılaşma varmı yokmu diye bakılan tahliller. Bana göre pıhtılaşma sorunun var çünkü 5 tane genin heterozigot çıkmış yani o gende ya anneden yada babadan gelen bir bozukluk var. Muhtemelen hamileliğini öğrenir öğrenmez iğne kullanman gerekecek ama sakın korkma ben şuanda gebeyim ve her gün iğnemi kendim vuruyorum
Allah razı olsun nasıl teşekkür etsem inanın az olur. Dermanlı olduktan sonra herşeye razıyım. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsın yavrunuzu adınıza çok sevindim🙏💐 Bende öğrenip faydalı olabilirsem ne mutlu bana.

Bu mesajı okuyunca gözlerimin dolması peki😍😍😍 rabbim devam etmesini nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 haftaya Çarşamba gittiğimde dahada netleşir. Hala daha acaba o kese değildide doktor yanlışmı gördü acaba diye şüpheye düşüyorum ya😂🤦
Yok kese kese ben bıle gördüm bebeğimm😍🐥🐥çarşamba inşallah kalp atışlarını duyarsın canım benım🙏🙏

Back