- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Nasıl vazgeçmez bilemedimm canımAhah bende öyleyim resmen dudaklarım morariyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl vazgeçmez bilemedimm canımAhah bende öyleyim resmen dudaklarım morariyor
Ben daha önce bıraktım ama yine başladım çok kötüyüm bu ara onu da bırakırsam bilmiyorum yaaNasıl vazgeçmez bilemedimm canım
Öyle okudum bende jelle ilgili ama dediğim gibi ben pek hoşlanmıyorum böyle şeylerden alacağın yer ne kadar içmen gerektiğini söyler ama alerji yapar mı, her hangi bir hastalığını tetikler mi bilmiyorumC
Canım jelin içeriğine baktım kimyasal hiç bir şey yok. Hatta tam tersi spermin yumurtayı dolleyebilmesi için uygun ortam ph sini hazırlıyor. Otu da içilebilir diye okudum ama korkuyorum içmeye hormonlar zarar verir diye
Evet olur eğer çocuk düşünüyorsanız bu tür ödem atıcı, yağ yakıcı şeylerden uzak durmalısınızKızlar yeşil çay ve kiraz sapı çayı içiyorum ben her gün, acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu?
Yok kardeşime yaptirmadim aşi olmadı o da çok şükür ama hacamatı herkesin yaptirmasi gerekiyor gerçekten şifa kaynağı yılda en az iki kezHacamat yaptırmanız çok iyi olmuş inşallah vücudundan atar bir şekilde kardeşinizde hacamat yaptırsa iyi olur, vebal düşünen yok mezar kabul etmeyecek bunları
Biliyorum günlerinde yaptırmakta sünnet geçen sene yaptırmıştım inşallah bu senede istiyorumYok kardeşime yaptirmadim aşi olmadı o da çok şükür ama hacamatı herkesin yaptirmasi gerekiyor gerçekten şifa kaynağı yılda en az iki kez
Yok kuzu öyle korkunç birşey değil herhangi bir rahatsızlıgin varsa ona göre yapıyorlar yok vücut taraması hani şifa niyetine yapılacaksa da belli bölgeleri var öyle korkulacak birşey değil şöyle söyleyim hani şu eşarp ignelerimiz var ya mesela onu al elinin üstüne hafif hafif Ciz o şekilde hissediyorsun ki sadece kilcal damarlardaki birikmis toksitleri atıyorHacamat nasıl bısey canım ve nereye yapıyorlar ? Bana nedense cok korkunc gelıyor kesıyorlarya.
Ben de pozitifi görmeden bırakabilceğimi de sanmıyorumAma aslında bir derdim daha var yaa ben çok sigara içiyorum ve bırakamıyorum ben onu bıraksamda o beni bırakmıyo yaaaa
Allah razı olsun nasıl teşekkür etsem inanın az olur. Dermanlı olduktan sonra herşeye razıyım. Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsın yavrunuzu adınıza çok sevindim Bende öğrenip faydalı olabilirsem ne mutlu bana.Canım bunlar tramboli paneli sonucu yani pıhtılaşma varmı yokmu diye bakılan tahliller. Bana göre pıhtılaşma sorunun var çünkü 5 tane genin heterozigot çıkmış yani o gende ya anneden yada babadan gelen bir bozukluk var. Muhtemelen hamileliğini öğrenir öğrenmez iğne kullanman gerekecek ama sakın korkma ben şuanda gebeyim ve her gün iğnemi kendim vuruyorum
Ben onu görsem bırakabilirmiyim onuda bilmiyorumBen de pozitifi görmeden bırakabilceğimi de sanmıyorum
En azından fazla içmesek daha iyi olurH
Ben daha önce bıraktım ama yine başladım çok kötüyüm bu ara onu da bırakırsam bilmiyorum yaa
Yok kese kese ben bıle gördüm bebeğimmçarşamba inşallah kalp atışlarını duyarsın canım benımBu mesajı okuyunca gözlerimin dolması peki rabbim devam etmesini nasip etsin inşallah haftaya Çarşamba gittiğimde dahada netleşir. Hala daha acaba o kese değildide doktor yanlışmı gördü acaba diye şüpheye düşüyorum ya
İnşallah bende reglm bitsin nisan ve mayıs ayları da çok şifalı yaptırcamBiliyorum günlerinde yaptırmakta sünnet geçen sene yaptırmıştım inşallah bu senede istiyorum
Evet kısmetseeKızlar ilk bebeklerinizi mi bekliyorsunuz
Eyvaaah bırakırsın benceBen onu görsem bırakabilirmiyim onuda bilmiyorum
İnşallah ya içmek istemem ama çok kötü bağımlısıyımEyvaaah bırakırsın bence
Ağrı kesici içsem birtane yumurtlamayı etkilerim ya karnımın sol tarafında çok ağrı olduEyvaaah bırakırsın bence