• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya ilşkşden sonra akıntı geliyor içimdeki menilee ilşkiden sonra geliyo sizde de bu şekilde oluyormu yattm bi saat kadar oysa ayaklarmi dikerek yine geliyor🥲
Canım sağlıksız olanlar geri akar bu sürekli olan birsey zaten hepimiz yaşadık 🥰

Ay inşallah dedim tüpler mi tıkali falan geri geliyo aklıma o kdr çok saçma şey geliyor ki😁😁 oysa geçen ay hsg çekildim
Yok yok Hiçbir yerin kapalı değil Rabbim o kadar herseyi güzel yaratıyorki sağlıksız olanlar düşüyor.
Zaten bir tanesi döllüyor tatlım 🥰

Kizlar ya ilşkşden sonra akıntı geliyor içimdeki menilee ilşkiden sonra geliyo sizde de bu şekilde oluyormu yattm bi saat kadar oysa ayaklarmi dikerek yine geliyor🥲
Herkeste olabilir canım fazlasını dışarı atıyor bizimde akıyor dışarı bunu bile bile bu ay boşalma olduktan sonra dışarı çıkartmadım adamı tıpaç olarak kullandım 😅😅😅

D9C0BBD1-8228-4BF2-B2F8-809D4A93461F.jpeg

Kızlar kan sonucum bu şekilde sonunda kan verdim 🤣😍

Herkeste olabilir canım fazlasını dışarı atıyor bizimde akıyor dışarı bunu bile bile bu ay boşalma olduktan sonra dışarı çıkartmadım adamı tıpaç olarak kullandım 😅😅😅
Hahhahaha😁😁😁 gelende gittikten sonra bi anlami kalmiyor ya gitmesnler😁😁de tutsun bebiş

Hahhahaha😁😁😁 gelende gittikten sonra bi anlami kalmiyor ya gitmesnler😁😁de tutsun bebiş
Biz öyle düşünüyoruz canım doktorlar bile diyor akanlar fazlası akması normal diye hem biliyor sonra yapıyorum oturup kendime bi güzel gülüyorum yaa 😅😅 inşallah tutarda bebişlere kavuşuruz

Kızlar bugün uyandığımdan beri akıntı geliyor adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama gelen giden yok şu gibi beyaz akıntı var sadece duphaston bitmeden adet gelir mi ya yoksa bebiş tuttu mu ki kafamda deli sorular dönüp duruyor

Kızlar bugün uyandığımdan beri akıntı geliyor adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama gelen giden yok şu gibi beyaz akıntı var sadece duphaston bitmeden adet gelir mi ya yoksa bebiş tuttu mu ki kafamda deli sorular dönüp duruyor
biliyor musun benimde öyleydi tahmini adet günlerimde afedersiniz bi ıslaklık hissediyordum kesin adet oldum diyordum sonra bakıyordum bişi yok ve ara ara beyaz akıntıda oluyordu

Bebeğim iki durum içinde olabiliyor bu insallah gebelik belirtisidir🥰

Biz öyle düşünüyoruz canım doktorlar bile diyor akanlar fazlası akması normal diye hem biliyor sonra yapıyorum oturup kendime bi güzel gülüyorum yaa 😅😅 inşallah tutarda bebişlere kavuşuruz
😁😁😁 iyi bari stres yapmiyim senin bata kaç gün var canım akıntın varmiş galiba

bizim de ikizler cok haata abimin ikizleri var keşke banada nasip olsa diye cok isterdim nasip 🙏
İnşallah Rabbim en güzelinden nasip etsin canımm 😍🥰 bende istiyorum ama korkuyorum bi yandan 😅. Ultrasona girseydim belli olurdu

Kuzular ben 2 3 gün önce adet oldum ve böyle bi ağrı görmedim majezik içtim hemen belim ayakları. Bacaklarım kasıklarım tutmuyor neden böyle oldu erken yumurtladım herhalde 🥹

Kızlar ben galiba yumurtlamıyorum ya bu ay 😮‍💨 testte göremiyorum geçen ay bu sıralar pik görmüştüm. Şuan testte siliklik iyice kayboldu. Yada erken yumurtladım. Yada daha vakit var.
Aynı durum bende de var kuzum yumurtalamaya dair hiçbir belirtim yok, 4 tane ovulasyon testim var gitgide azaldı koyuluk dediğiniz gibi ya adet biter bitmez oldum ya da ilerde olucam bilmiyorum ya da yumurtlama olmuyor bu ay çok belirsiz, ne akıntı var ne şişlik ne istek hatta görev gibi olmaya başladıği için istemiyorum da ilişki. Ama adet bitiminden itibaren gün aşırı deniyoruz hayirlisi

Back