• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 1.5 yıldır gebelik düşünüyorum ama maalesef oluşmadı bir yıl olunca çekilmiştim 6 ay önce 2.500 çekilmiştim maliyetler arttı bende bir işe yaramadı tüplerim açıktı umarım sizin hamile kalma şansınızı arttırır
Sizin de yumurtlamanız düzensiz mi.Brmde pkoyum 10 aydır istiyoruz olmuyor.rahim filmi sperm testi temiz çıktı bizimde

kızlar bende bu ay gebelik planlıyorum pcos var bende de bu ay ovulasyon kullandım ama 24. Gündeyim pik göremedim en son yaptığımı da anlayamadım bir bakar mısınız 🙈
Bende 24.gündeyim ve senin gibi hala pik görmedim
Napcaz ya amh sözde yüksek ama hiçbi işe yaramıyor

kızlar bende bu ay gebelik planlıyorum pcos var bende de bu ay ovulasyon kullandım ama 24. Gündeyim pik göremedim en son yaptığımı da anlayamadım bir bakar mısınız 🙈
Pik gibi duruyor canım. şuan resmi varmı başka

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 31
İnternettende araştırdım kimi bişey olmaz kimi olur diyo ama çok kötü ağrım oldu ayakta duramıyorum şuan 😢
Aaayyy bu son yumurtlamam da bende öyleydim iftarada bir yere davetliydik Allah'ım bir ağrım var ama belli de etmemem lazım kivraniyorum resmen insanların ne söylediğini bile anlamadım inan balkona çıktım ayağımı balkonun kenarına kaldırdım iki büklüm orda biraz bekledim sonra yemeğe geçtik yemek beni yedi resmen ay bı baktım o ağrıdan eser kalmamış 😅

Back