Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba sizin dekolmanin uzerinden ne kadar gecti

Kızlar bu testin kendi gölgesi dimi boşuna kandırmayayım kendimi

Eklentiler

• 974E56EB-3B73-4198-9ACD-39F8F34DF802.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 74
Selamlar Listeye beni eklermisiniz insallah son olsun hepimiz icin bat 21 mayis 4 gun once rahim filmi cektirdim bu ay ovulasyon ve hayit tohumu. Civanpercemi.aslan penceside iciyorum rahim filmi sonrasi cok gebelik olusmus insallah tez vakitte hepimize nasip olsun

Eger beklemeden çıktıysa ben gördüm canım
Hemen gördüm ama sıkıldım artık valla ya bi bakıyorum var gibi bi bakıyorum yok gibi. Bide 18 i pikti ovülasyon testi o günü sayarak mı hesaplamalıyım yoksa silikleştiği günden itibaren mi saymalıyım

Silikleştigi günden say kuzum pik günü sayılmaz sabah tekrarla canım inşallah bebiş vardır

Silikleştigi günden say kuzum pik günü sayılmaz sabah tekrarla canım inşallah bebiş vardır
O zaman yarın daha 10. Günüm olacak allahım nerden tutsamda umutlansam diye bakıyorum ya . Allahım hiç kimseye aratmasın inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin beklemek ne zormuş

O zaman yarın daha 10. Günüm olacak allahım nerden tutsamda umutlansam diye bakıyorum ya . Allahım hiç kimseye aratmasın inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin beklemek ne zormuş
Çok zor canım emin ol çok iyi bilirim her adet oldugumda neler yaşadıgımı daha dogrusu yaşamadımı. İnşallah bu ay kapanışı seninle yaparız kuzum hayırlısı ile

Saatlerdir geçmek bilmedi valla çok kötüyüm ya

Bende bugün doktora gittim kizlar Bi tane 14mm Bi tane 17 mm yumoslar varmış cumartesi yine çağırdı doktorum
Ay canım bende kontrol amaclı gıtmiştım aynı boyutta kalmiş yumurtalar sanırım 2 den fazla yumurta olusmus 13 mm ve 14 mm yumurtaların var dedi anlamadım 8. Gün aynı boyda olan yumurtaların neden 2 günde aynı kalır sanırım kucuk olan yumurtalarda buyudukce dıgerleri zormu buyuyor basına gelen varmı

Kizlar ya ilşkşden sonra akıntı geliyor içimdeki menilee ilşkiden sonra geliyo sizde de bu şekilde oluyormu yattm bi saat kadar oysa ayaklarmi dikerek yine geliyor

cans16 ben çatlamayı bile saymıyorum. Pik gününü değerlendiremedik, çatlama 15iydi. O günü zor yaptık İftara falan çağrıldık ters zamanlara denk gelmişti. Hatta 15 bitti 16 olmuştu değerlendirme günü. Öncesi de yumurtlamadan 3-4 gün öncesi. Ben o yüzden 16sından itibaren itibaren sayıyorum
Benim hesap nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…