- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.049
- Puanlar
- 598
Yanlış mesaj mıAdem elması dediğin böyle sert bişey mi canım. Benimde arkadaşım getirmişti baya sert bişeydi çok zor kesmiştim etrafını
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış mesaj mıAdem elması dediğin böyle sert bişey mi canım. Benimde arkadaşım getirmişti baya sert bişeydi çok zor kesmiştim etrafını
Zaman geçmiyor sanki ya nasıl bekleyeceğim bilmiyorumCanim ben 18inde yapmayı düşünüyorum![]()
Yanlış mesaj mı![]()
Ayy kusura bakma kız uyku sersemi ile sen yazmışsın diye gördüm
Sağlık ocağında mı kan verdinevet gerçekten öyle
bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Ben klomen estrofem ve ovulasyon kullandm bu ay beklemedeyimparla1212
Minnosprenses @Yiserumu B beyazpapatya123 Kızlar Batlarımız yakın neler yapıyorsunuz doktor kontrolüyle mi ilerliyorsunuz , tedavimi veya doğal mıı :)
adem elmasini bnde denedim ama olmadi asiri sert dediginiz gibiAdem elması dediğin böyle sert bişey mi canım. Benimde arkadaşım getirmişti baya sert bişeydi çok zor kesmiştim etrafını
Yüzüstü yatmak mı ilk defa duydum. Bende yumurtlamada hangi taraf ağrıyorsa ilişki sonrası o tarafa yatıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi :))Kızlar galiba ben yumurtladım dünkü lekelenmenin ardından yumurtlama akıntısı geldi. Veeee değerlendirildi. Farklı olarak, bir, ilişki sıklığı az oldu, iki, sadece 15 dk yüzüstü yattım sonrada kalkıp duşa girdim olacağı varsa böylede olur bence. Doktorum özellikle yüzüstü yatmamı tavsiye etti
Ben doktor kontrolünü bıraktım ya 4 kere gittim sonuç alamayınca kendi Haline bıraktım yumurtlama günlerindeyim şuan ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmayayım diye ateş ve akıntıdan anlıyorum sen naptın bat nezamandı ?parla1212
Minnosprenses @Yiserumu B beyazpapatya123 Kızlar Batlarımız yakın neler yapıyorsunuz doktor kontrolüyle mi ilerliyorsunuz , tedavimi veya doğal mıı :)
Bende eskiden öyle biliyordum öyle de yapıyordum ama bu doktorum üstüne basa basa yüzüstü dedi. Bunu da deneyelim bakalım ne kaybederizYüzüstü yatmak mı ilk defa duydum. Bende yumurtlamada hangi taraf ağrıyorsa ilişki sonrası o tarafa yatıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi :))
Yarın çatlatma iğnesi vuracağım bende 26-27 gibi batBen doktor kontrolünü bıraktım ya 4 kere gittim sonuç alamayınca kendi Haline bıraktım yumurtlama günlerindeyim şuan ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmayayım diye ateş ve akıntıdan anlıyorum sen naptın bat nezamandı ?
evet verdim ama adet oldum benSağlık ocağında mı kan verdin
ben kan verdim ama daha sonuçlar çıkmadan bir baktım hastalanmışımAyy hadi pozitif sonuçla gelirsin inşaallah balım![]()
Hadi inşallah tutar bu seferYarın çatlatma iğnesi vuracağım bende 26-27 gibi bat
Yumurta takibimi yapıldı ne kullandınız gonal f iğne mi başka bir tedavimiYarın çatlatma iğnesi vuracağım bende 26-27 gibi
Yumurta takibi yapıldı canım 2 gün arayla doktora gittim. Reglimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullandım. 2 gün ara verip 4 gün Menopur iğne kullandım. Daha önce Gonal F 900 kullanmıştım ama Menopur Gonal F gibi hazır enjeksiyon kalem değil. Menopuru kendin hazırlıyorsun. Ama bence amacı aynı. Menopur 75 diye geçiyordu benim. Dün 12. günümdü 3 adet 14-16 mmlerde yumurtam vardı rahmim de kalınlaşmaya başlamıştı. Bakalım yarın tekrar çağırdi 18 olursa çatlatma iğnesi vurucaz dediYumurta takibimi yapıldı ne kullandınız gonal f iğne mi başka bir tedavimi
Deneyeyim bende o zaman :)Bende eskiden öyle biliyordum öyle de yapıyordum ama bu doktorum üstüne basa basa yüzüstü dedi. Bunu da deneyelim bakalım ne kaybederiz