Seninde gelmiş sayılır artık bende sona doğru gidiyorum. Bakalım yarın sabah test negatif çıkarsa oturur adet olmayı beklerim yeter her sabah testBenim yarın 9. Gün olacak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde gelmiş sayılır artık bende sona doğru gidiyorum. Bakalım yarın sabah test negatif çıkarsa oturur adet olmayı beklerim yeter her sabah testBenim yarın 9. Gün olacak canım
Sizin gebelik olabilir bu kdar koyu cıkmıyor adete yakın bi arkadaşım ovülasyon testiyle öğrendi gebeliğiniBenimde bata 4 bende yaptım bu gün ama bu şekilde çıktı genelde öyle Bir söylem var ama bilemiyorum bende
Sankı sen hamıle gıbı geliyosun bana ama umutlandırmak ıstemıyorumSeninde gelmiş sayılır artık bende sona doğru gidiyorum. Bakalım yarın sabah test negatif çıkarsa oturur adet olmayı beklerim yeter her sabah test
Canım ya keşke ama hiç ümidim yok iyice psikolojim bozuldu her gün silik çizgi görmekten sabaha negatife döner diye hissediyorum. İnşallah hislerin doğru çıkarSankı sen hamıle gıbı geliyosun bana ama umutlandırmak ıstemıyorum
ben iki buçuk hafta oldu dış gebelikten kürtaj oldum en son doktora kontrolde polip var rahimde adet ol bakalım atacak mısın bakalım yoksa almamız lazım hamile kalsan bile düşük olur yüksek ihtimalle dedi psikolojim allak bulşak acaba polipten mi dış gebelik oldu zaten kürtaj oldum bidaha yapmak istemiyorumkızlar polip olan varmı yada gebeliğe engel mi
Polip ameliyatı da bı nevi kürtaj oluyor diye biliyorum, bende de polip vardı 1 buçuk cm lik, Şubat'ta histeroskopi oldum. 2 senedir deniyoruz olmuyor bakalım bu ay histeroskopi sonrası olacak mı? Bnm de doktorum engel olur gebeliğe olsa bile düşük riski yüksek olur demişti. Çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmadan atarsın polipi.ben iki buçuk hafta oldu dış gebelikten kürtaj oldum en son doktora kontrolde polip var rahimde adet ol bakalım atacak mısın bakalım yoksa almamız lazım hamile kalsan bile düşük olur yüksek ihtimalle dedi psikolojim allak bulşak acaba polipten mi dış gebelik oldu zaten kürtaj oldum bidaha yapmak istemiyorum
asıl mesele madem vardı kürtajda düşmesi gerekmiyor muydu yada doktorun almasıPolip ameliyatı da bı nevi kürtaj oluyor diye biliyorum, bende de polip vardı 1 buçuk cm lik, Şubat'ta histeroskopi oldum. 2 senedir deniyoruz olmuyor bakalım bu ay histeroskopi sonrası olacak mı? Bnm de doktorum engel olur gebeliğe olsa bile düşük riski yüksek olur demişti. Çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmadan atarsın polipi.
Evet canım bende onu anlamadım zaten başka dokrora da gösteren çok iyi olur benceasıl mesele madem vardı kürtajda düşmesi gerekmiyor muydu yada doktorun alması
Ayyy saol ins canım ya bende merak ediyorum bakalım yapmaya devam edeceğim bu testi geneli öyle diyor ama ne kadar güvenilir tabi bilemiyoruz kiSizin gebelik olabilir bu kdar koyu cıkmıyor adete yakın bi arkadaşım ovülasyon testiyle öğrendi gebeliğini
Ayyy bana şu dört gün 4 ay geliyor şu anda canımRegle 8 gün var hamilelik var mı yok mu bekliyorum böyle her gün regl takvimine bakıp bekleyince de geçmiyor zaman .Nisan ayı 3 yıl sürdü resmen
8 gün varsa test için çok erken benceKızlar ya bana da bir yorum yapın lütfen ya bugün de gebelik testi erken olandan yaptm negatif adetime 8 gün kaldı olsaydı çıkardı demi bu arada hiç bir belirti de yok
Yaa benim bat yarın ovülasyon testi yaptığımda benim de bu şekilde çıkıyor umutlandım şimdi kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var, göğüsteki hassasiyet ağrı gibi değil de böyle ucuna hafif bile dokunsam hissediyorum gibi. Nasıl şeyler yaşanıyor bilmiyorum ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse ama şu mesaj beni umutlandırdıSizin gebelik olabilir bu kdar koyu cıkmıyor adete yakın bi arkadaşım ovülasyon testiyle öğrendi gebeliğini
Çok erken daha Rahime bile yerleşmemiştir ki kana geçsin. Çatlamadan 10 gün sonra çıkar en erkenKızlar ya bana da bir yorum yapın lütfen ya bugün de gebelik testi erken olandan yaptm negatif adetime 8 gün kaldı olsaydı çıkardı demi bu arada hiç bir belirti de yok
T c den daha koyu mu çıkıyorYaa benim bat yarın ovülasyon testi yaptığımda benim de bu şekilde çıkıyor umutlandım şimdi kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var, göğüsteki hassasiyet ağrı gibi değil de böyle ucuna hafif bile dokunsam hissediyorum gibi. Nasıl şeyler yaşanıyor bilmiyorum ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse ama şu mesaj beni umutlandırdı
HayırT c den daha koyu mu çıkıyor
İnşallah öyledir yaKuzum goguslerı kafaya takma ben ıgne vurundum 1 gun sonra olustu yanı ılıskı den bıle önce gebelıkle alakası yok Sen testte devam et
Aynen canım kız her gün her gün yapma 2 günde bir yap beta 2 günde bir yükseliyor varsa anca öyle çıkarSeninde gelmiş sayılır artık bende sona doğru gidiyorum. Bakalım yarın sabah test negatif çıkarsa oturur adet olmayı beklerim yeter her sabah test
Süt hormonu oldugu için gebelikte yükselir zaten kuzum hayırlı olsun bebişinNormal canım. Referans aralığında almadığı için bir an öyle sandım