Allah razı olsun... Ben senin yansımanım aslındaİyiyim merak etme. Vardır rahman in bildiği. Geçen burada bir arkadaşım daha yazmıştı ben her şeyi cabalayarak kazanıyor um. Bende öyleyim cabalayip en güzel i bize de nasip olacak inşallah olmazsa da en hayırlısı odur. Seni tanıdığım a çok memnun oldum çok güzel yürekli sin. Sende sağ salim bebeğini al kucağına inşallah çok güzel bir annesin buna eminim
Peki bu mesaja boncuk larimin damlamasi. Allah razı olsun kardeşim inşallahAllah razı olsun... Ben senin yansımanım aslındabende çok memnun oldum.. İnşallah Allah Eymen ismini koyup zikredebileceğin bir evlat verir sana.. Allahın en hayırlı kulu anlamına geliyor bilirsin
Şimdiden kullanmaya başla derim benbu ay olmasa bende eylulde alip yaparim bunlari
Tamam canim cok tesekkur eidyorum sende saglikli hamilelik gecir Insalalj Allahin izniyleŞimdiden kullanmaya başla derim benproxyfemini ağustos ortasında kullanmaya başlarsın
canım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksınBebeğim ben daha adet olmadım. Bugün yine test yaptım negatif. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ve bu İlk defa başıma geliyor dün gece çok küçük bir kan damlası aktı. O kadar ve daha adet olmadım. Ne yapayım bekliyorum bende
Ağrım olmamisti canım ama bildiğin 9. Güne kadar leke gördüm sen sor istersen doktoruna daha iyi bilgi verirİnşallah canm normal birseydir hafif ağrıda olmusmuydu bende çok hafif ağrıda vardı yunurtlamada yaklaşıyor onun agrisimi bilemedm yarın kontrolum var bakalm ne diyecek:)
Geçen ay ben bu söylediklerini yaptım. Yumurta gelişmişti ama nasip değilmiş. Clife aldım ona başladı m. Test aldım onlarla takip edeceğim. Başka bir şey yapmayacağım bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa clife ile sonra ki ay direk aşılama yapacağızcanım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksın
Yumurtlama dönemin birkac gunu değerlendirinkızlar ilk defa bu kadar belirgin görüyorum. ne yapacağım.
Eki Görüntüle 3231459
Oyle çok bir ağrı değilde hafif .. sagolasin bilgilendirdigin içn:)Ağrım olmamisti canım ama bildiğin 9. Güne kadar leke gördüm sen sor istersen doktoruna daha iyi bilgi verir
Sahura falan kalktıysan yani bu tarz şeyler etkilemiş olabilir canım hastalıktan dolayı ateş yükselmen yoksa ateş her zaman doğru sonuç veriyorAnladım canım genelde düzenli ölçtüm hatta sırf adet olcakmıyım diye erken bike yatıyor aynı saatte ölçüyordum
37.9 çıktı canım tuhaf değil mi
Bugün düştü canım zaten mayıs grubuna geçtim bugün 2.günüm yarın Allah nasip ederse doktora gidecem ne diyecem ne isteyecek bilmiyorum bunlar dünkü tahlillerim doğru sonucu galiba 3.Günü çıkıyor ultrason çeksin diye dua ediyorum devlet oluncaSahura falan kalktıysan yani bu tarz şeyler etkilemiş olabilir canım hastalıktan dolayı ateş yükselmen yoksa ateş her zaman doğru sonuç veriyor
Bunu yanlış yazmışım cnm fdoğrusu 36.90 olacaktıSenin bence ateşin var hasta mısın acaba farkında olmadan enfeksiyona baglı
Prodoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri böyle yalancı çizgi çıkarabiliyor canım başka testin varsa dene derimKızlar günaydın erken gebelik testim adete 4 gün var sizde görebiliyor musunuz ince çizgiyi yoksa bu testler yanıltır mi
Eki Görüntüle 3231285
canım benim sorunum galiba yumurtanın gelişmemesi yada kaliteli olmaması artık öyle düşünüyorum amh biraz düşük çünkü diğer testler normal eşiminkide normal clife acıkcası biraz cekindim hormonlarımda sıkıntı yok adetim düzenli bozarım diye almadım bu kür hep aklımdaydı bu seferde bunu deneyeyim dedim bide hep bakıyorum en iyi yol sanırım ovulasyonla takip belki önceki aylarda hep günleri kacırmışızdırGeçen ay ben bu söylediklerini yaptım. Yumurta gelişmişti ama nasip değilmiş. Clife aldım ona başladı m. Test aldım onlarla takip edeceğim. Başka bir şey yapmayacağım bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa clife ile sonra ki ay direk aşılama yapacağız
Canım hayırlısı olsun inşallah. B12 vitaminin çok düşük bence takviye kullanmalısın. İstersen diğer vitaminleri de bir bak. Ben canım normalde pazartesi yani dün olmalıydım ama rahim filminden sonra yaşadığım kanama etkiledi galiba bence bayağı gecikecek bugün 26. Gün hala ateş düşükBugün düştü canım zaten mayıs grubuna geçtim bugün 2.günüm yarın Allah nasip ederse doktora gidecem ne diyecem ne isteyecek bilmiyorum bunlar dünkü tahlillerim doğru sonucu galiba 3.Günü çıkıyor ultrason çeksin diye dua ediyorum devlet olunca
Sen ne yaptın nasıl oldun canım
İnşallah en kolay şekilde gelsin. Ben iki yıl oldu. İlk altı ay pcos tanısı bile almamış tim. Kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra pcos dediler. Bir yıldan fazladır deniyoruz nasip hangi zaman Allah bilir. Ama ben bu ay çok iyiyim biraz rahatladım tevekkül ettim. Hep kasiyordum kendimicanım benim sorunum galiba yumurtanın gelişmemesi yada kaliteli olmaması artık öyle düşünüyorum amh biraz düşük çünkü diğer testler normal eşiminkide normal clife acıkcası biraz cekindim hormonlarımda sıkıntı yok adetim düzenli bozarım diye almadım bu kür hep aklımdaydı bu seferde bunu deneyeyim dedim bide hep bakıyorum en iyi yol sanırım ovulasyonla takip belki önceki aylarda hep günleri kacırmışızdır
Olabilir canım ara kanamalar adeti değiştiriyor zaten bu ayı elediğin için hiç bişey yapmadın değil mi inşallah hemen gelirde başlarsın sendeCanım hayırlısı olsun inşallah. B12 vitaminin çok düşük bence takviye kullanmalısın. İstersen diğer vitaminleri de bir bak. Ben canım normalde pazartesi yani dün olmalıydım ama rahim filminden sonra yaşadığım kanama etkiledi galiba bence bayağı gecikecek bugün 26. Gün hala ateş düşük
bizde 7-8 aydır deniyoruz hiç hamilelik oluşmadı kimyasal bile olmadı verecek rabbim biliyorum zamanı var belkide bende tevekkül ettim sabredip beklicez elimizden geleni yapacaz hayırlısı olsun senin çocuk varmı yoksa ben nikten ikinciyi istiyorsun diye düşündümİnşallah en kolay şekilde gelsin. Ben iki yıl oldu. İlk altı ay pcos tanısı bile almamış tim. Kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra pcos dediler. Bir yıldan fazladır deniyoruz nasip hangi zaman Allah bilir. Ama ben bu ay çok iyiyim biraz rahatladım tevekkül ettim. Hep kasiyordum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?