Çeyiz Serme

14 sayfa okudum hala anlayamadım. Çeyiz sermese kv ve kayın bu kızın evinde kalamayacak mı? O yüzden mi çeyiz sermeee diyorsunuz?

Diyemem.. Yapamam... Bu ne yahu? Niye hep kiz tarafi annesine ya da kardesine bir seyler ters gittiginde "Hayir anne olmaz." diyorda. Ya da demek zorunda birakiliyor da, peki neden erkek tarafina toz kondurulmuyor?

Başka bir konuya da yazdim bizim düğünde de eşimin ailesi ve neredeyse tüm sulalesi kalmış ti evimde ...Bende istemedim ama bisey diyememistim eşim kırılır diye. ..Keşke deseymisim evimi les gibi yapıp gittiler sağolsunlar...Yedikleri yemeğin bulaşiğını çocukların pislettiği halıları ben ertesi gün temizlemek zorunda kaldım..Umarım seninkiler böyle yapmaz..Ben izin verdim pişman oldum sen bilirsin ama izin verme bence otelde falan kaliversinler...

düğünden önce eve eşyalar illaki gidecek düğün günü gidecek hali Yok serme olsa da olmasa da o evde senin eşyaların olacak yani kesinlikle senin evinde senden önce eşyaların kullanılması çok yanlış tek gece bile olsa yanlış bnce haklısın annen filan konuşsun yani bir büyük

Aslaaa izin vermeyin. Gerekirse kıyametleri kopartın.
Siz nasıl istiyorsanız öyle olmalı. Evinizde kalırlarsa, yıllar geçsede o siniriniz geçmez. Gitsin akrabalarında kalsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…