Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben aılemden ayrı yasıyorum.ama kesın ağlarım ya.öncekı gece yandakı komsuya geleın geldı.ayy basladım ağlamaya nedense.iyice psikoya bağlamaya basladım sanırım:

sinaycım hayırlı olsun son 3 :lepi:
hangi kuaförle ne kadara anlaştın ben hala bulamadım kuaför kafamçokkarıştı
bir el at şu hemşerine

evet canım sağol darısı başına kaydirigubbakcemile5senin ne zaman?
Hulusi'den randevu aldım duydun mu bilmiyorum saç- makyaj=200 TL umarım güzel birşey çıkarır çok tedirginim yılların tecrübeli kuaförü ama yinede insan o gün çoook güzel olmak istiyor elde değill:kedi:a.s

evet buket alışmaya çalışayım ben
gasoline bende işyerimde xp kullanıorum memnunumda ama napalım teknoloji gelişio ayak uydurmak lasım,uyduramazsam o zaman değiştiririm:)

neden onu dedı dıyem cnm sana
bu ılk gun tanısmaya geldı buyuk olarak babam yerıne abımler vardı ama masallah sustular bı laf yok ortada ablam ve yengem saldırıya gectıler
evın var mı ssk var mı iş ne kac altın takcan kac gr olcak ve daha neler nelr ve bu lafları bı kıbırlıklık halıyle soyledıler bende yerın dıbıne grıdım annem babam yanımda olsa dıyemezlerdı bunlarımafoldumben benımkı hepsıne cvp verdı son olarak abımler aldı onu baska odaya gotrduler konustular cok neşelı gectı
ama abımler hep böle kendılerı konusmaz neden onlara ızın verırler anlamış deılım bende cok kızdım zaten

off seni anlayabiliyorum o abiden bendede var

komşum uygunmuş gercekten ınş cok süper olursun
sınaycım sende ayy cok az kaldı hepınız gtceksınız yaa ben kalcam tekk
ayy gorgusuz muyuz aboow daha neler dıyorum baska bısey demıyorum

Reyhan hosgeldın
ay bÖle Şeyler kÖtÜ oluyor ya bence cok tıtızdm allahtan bızımkıle Öyle altın felan demedı bıŞeyler hıÇÇÇ

ahh ahh aplam ahh sen benım ablam olsanazemuszemus
sımdık bızım akrabalarda bı sey vardır kız verılırken yada kız ıstendığı zaman fıkır sorulur yanı o bakımdan sanırsam
bıde bu dedığım dayımı babam hıc sevmez bakalım ınş ıkna ederım ondan harıc zaten 2 dayım olcak bızde ee daha nolsun demı ayy yaa ınş hersey yoluna gırer

sinay röflede varmı o fiyatın içinde??

benim kına gecesi sacı makyajı
düğün sacı makyajı
bide röfle 300

yok canım röfleyi geçen cumartesi yaptırdım 80 liraya onun parasını o gün ödedik yani toplamında 280 lira oldu

bizdede hiç altın mevzusu konuşulmadı sizin gelinler yuları eline almış diye bir deyim vardırya öle olmuş iştelmaz:

26 temmuz inş

böcük seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ilk evlenıcem dediğimde benim öz annem babam hiçbi neden yokken istemediler o kadar yoluma taş koydular ben bi tek kelime söyledim ben bu yola gönlümü koydum istiyorum ya yanımda olursunuz yada olmazsınız sizin tercihiniz şimdi neoldu biliyomusun beni atıp onu tutuyolar bu hayat senın kımsenın mutluluğunu elinden almasına izin verme

akrabalara gelince ben nişanlımla iyi oldum çatladılar kıskançlıktan 30 nisanda nikahım vardı. kuzenım nikah şahidi olucaktı çocukluğumuz beraber geçti nikah günü almadan önce aradım nikah günü aldım söledim nikahtan önceki gün aradım ve nihak günü 5 defa aradım kuzenim benim evime 1,5 saat mesafede oturuyo nikah 1 de 12 de aradım evden yeni çıkıyo ben nikah dairesine gittim saat 1 e çeyrek var aradım hala yolda gelmesi yarım saat sürer ve o anda liseden bi arkadaşım geldi ve geliceğini bilmiyodum süpriz yaptı 10 dk kala evrakları aldılar işlemler için ve ben şahidim olarak arkadaşımı yazdrdm mecburdm çünkü evrakları istediler ondan sonra saat 1 oldu nikah memeuru yok ortada belediye başkanı gelmş görüşmeye bekliceksnz dediler 13:15 dede kuzen geldi nikah şahidini arkadaşım görünce surat yaptı dünde ablama saten onu yapıcakmş bide beni çağırdı demiş ne demeli buna şimdi????

Son düzenleme:
evet buket alışmaya çalışayım ben
gasoline bende işyerimde xp kullanıorum memnunumda ama napalım teknoloji gelişio ayak uydurmak lasım,uyduramazsam o zaman değiştiririm:)
tabi canım, xp kurmakta ne var, azcık dene bakalım alışırsan ne âlâ, yoksa kuruverirsin bi xp kaydirigubbakcemile5

canım olurum tabi, e 2 dayın da olcakmış ya daha ne, hallolur hallolur merak etme sen, baban gelemeseydi kötü olurdu da, baban da geliyomuş işte boşver sen sıkıntı yapma kııızz sivilce çıkar bak çirkin olursun (gerçi sivilceli de olsan çirkin olmazsın sen ama neyse pp )
rahat ol kuşum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…