Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar gelinlik ayakkabımı aldım bugün buyrun

Çok zarif ve çok şık canım, ayağını hiç acıtmasınlar inş Şeniz

Ohhh bi sürü iş halletmiş arkadaşım Şeniz Perdelerin de hayırlı olsun canım. Nasıl perdeler yaptırıyorsun ve ne zaman teslim edilcek. Ben de haftaya perdeyi halledicem inş.

yaptığım bütün alıntılar gitmiş :))
aklımda kaldığı kadarıyla söyliyeyim;
Sulfat çikolatan çok güzel görünüyordu cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Teşekkür ederim canım, sana daha güzelleri gelsin Şeniz

Günaydın Herkese...
Sulfat çikolatandan kaldımı? kaydirigubbakcemile3

Hatıra olarak sakladığım 2 taneyi saymazsak bitti tabiki kaydirigubbakcemile3

Günaydın ,
şu an elimizde hiç boş davetiye kalmadı, yeniden bastırsak kartın gelmesi falan bir haftayı buluyormuş ve haftaya düğün var napıcam ben? :gitme:

Canım aynı ebatta zarf bulursun mutlaka dert etme Şeniz

bende ağlıycam ama gıtcem ıcın deıl gıdemedım bı turlu dıe:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedimlmaz:

Canım benim hani evin fotoları kaydirigubbakcemile

söylemesi ayıp benimkiler 80den fazla opuyorumnanaktan

80 mi :1shok::1shok::1shok:

Sulfatt kuzum sen mi geldin nerelerdesin kaç gündürŞeniz????

Ben geldim canım. Nihayet seninle denk gelebildik tatlım, seni burda görmek çok güzel Şeniz Evin de yerleşmiş hayırlsı olsun Şeniz Ben de koşturuyorum canım ne olsun

Son düzenleme:
sulfat alıntı etmışsınde yorumlar nerde :1ninca:

edaaaaaaa canım sıkkın nan gel senı bı dövem rahatlıycam keısn:mymeka:

size bişi diyeyimmi abim evlenirken; ki 21 yaşında evlendi :mymeka: şimdi; babamın emeklisiyle ev almak istemişlerdi annemler. orayada abim oturucaktı ama tapusu annemin üstüne olacaktı kızın anası nedese beğenirsiniz tapuyu oğlunun üstüne yapıcakmış abimin yani kızının garantisi olurmuş saçmalığa bak benim annemde dururmu.... hanım hanım demiş bnim 2 tane daha çocuğum var yok öyle yağma falan geçmiş zaman unttum artık evlenenli 10 yıl oldu hala o evdeler beş kuruş kira vermiyolar ben şimdi evleniyorum kimsenin elini kıpırdattığı yok valla çalış çalş ele öde ben yemedim sen ye parası

Son düzenleme:
sulfatçım hoş geldin 11 temmuzda teslim edilecek gelip takılıcak cnm güzel perdeler seçtiğimi düşünüyorum nasıl anlatayım şimdi?resmini çekicem naten.hepsi 1225 tuttu

sulfat alıntı etmışsınde yorumlar nerde :1ninca:

Amaaan pc takıldı baktım yazmadan kaydetmiş, düzelttim kaydirigubbakcemile3

sulfatçım hoş geldin 11 temmuzda teslim edilecek gelip takılıcak cnm güzel perdeler seçtiğimi düşünüyorum nasıl anlatayım şimdi?resmini çekicem naten.hepsi 1225 tuttu

Hayırlsıı olsun canım, o dert haftaya da beni bekliyor

Burcu naptı acaba? Evi yerleştirmiş şimdi keyif yapıyordur muhtemelen. Ama bizi çatlatmak için foto eklemicekti :mymeka:

Arsima ptesi gelcek. Hayatımın daha çok var :çok üzgünüm: Mandilin ne zaman gelcekti. Özledim ben arkadaşlarımı :çok üzgünüm:

Kızlar, bugün nişanlımın arkadaşı evleniyor. Öyle çok samimibir arkadaşı değil dershaneden aynı branştan bi öğretmen. Akşam birikte gidicez, ne giyceğime karar veredim. Kır düğünü olcak ne giymeliyim. Elbise mi giysem pantolon mı bilemedim :1no2:

benım hem annemın hem babamın evı var babamın 2 annemın 1 babam anneme yaptı bırını cunku ılerde bakarsın cocuklar sokağa atar senı dıe garantıye aldı annemı ıyıkı yapmış
gercı suan abımler oturuyo gelınler keyıf suruyo bıde bız dıoz hakkımızı alırız dıyınce sız evlendınız dıolar valla söke söke alırızlmaz:
ben sözlendım nışana 1 ay var nışanı kız yapar kımıse yardım etmedı hemde durumları vardı bende sustum bukez öle olmuycak
yuzsuzluk etcem ben onlara ettım sımdık sıra sızde dıycem aldrcam bı kac esyamı onlara

en yakın zamanda canım cumartesi günü evde ki tüm pılımı pırtımı toplucam:a015: o zman gittiğimde fotolarıda çekecem büyük ihtimal cumartesi gecesi eklerim allahtan birşey gelmezse :gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…