26 temmuz inş
canım siz nerede yapacaksınız düğünü?ev falan tutuldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 temmuz inş
cok cnm sıkkın cok:gitme:askıma dıom yuzume bak bakamam yoksa ağlarım dayanamıyorum dıomafoldumben bende dokunsan ağlıycak gıbıyım
aılemı demıyom ablam ve yengemı anlamıyorum yaa
kucuk yengem ı derken oda aksam onların tarafına gectı
düşün benım askım sureklı yolda 1 haftalık programı ona gore yaptılar bız bu gun gelcez dedıler bızde ok dedık babam tek laf etmıyo gelıyo annem etmıyo ama yengem ve ablamm:mymeka:ya
delırcem düşün askım dıo bı o yuzuk gecsın parmağımıza gorcek onlar dıo neden aılem kendıleınden bu kadr nefret ettrmekten hoşlanıyo bende aılemı savunuyom ama nereye kadr napcam bılmıyomm
böcük seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ilk evlenıcem dediğimde benim öz annem babam hiçbi neden yokken istemediler o kadar yoluma taş koydular ben bi tek kelime söyledim ben bu yola gönlümü koydum istiyorum ya yanımda olursunuz yada olmazsınız sizin tercihiniz şimdi neoldu biliyomusun beni atıp onu tutuyolar bu hayat senın kımsenın mutluluğunu elinden almasına izin verme
akrabalara gelince ben nişanlımla iyi oldum çatladılar kıskançlıktan 30 nisanda nikahım vardı. kuzenım nikah şahidi olucaktı çocukluğumuz beraber geçti nikah günü almadan önce aradım nikah günü aldım söledim nikahtan önceki gün aradım ve nihak günü 5 defa aradım kuzenim benim evime 1,5 saat mesafede oturuyo nikah 1 de 12 de aradım evden yeni çıkıyo ben nikah dairesine gittim saat 1 e çeyrek var aradım hala yolda gelmesi yarım saat sürer ve o anda liseden bi arkadaşım geldi ve geliceğini bilmiyodum süpriz yaptı 10 dk kala evrakları aldılar işlemler için ve ben şahidim olarak arkadaşımı yazdrdm mecburdm çünkü evrakları istediler ondan sonra saat 1 oldu nikah memeuru yok ortada belediye başkanı gelmş görüşmeye bekliceksnz dediler 13:15 dede kuzen geldi nikah şahidini arkadaşım görünce surat yaptı dünde ablama saten onu yapıcakmş bide beni çağırdı demiş ne demeli buna şimdi????
puu sana buket1985 :kedi: kartladım eccük
böcük seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ilk evlenıcem dediğimde benim öz annem babam hiçbi neden yokken istemediler o kadar yoluma taş koydular ben bi tek kelime söyledim ben bu yola gönlümü koydum istiyorum ya yanımda olursunuz yada olmazsınız sizin tercihiniz şimdi neoldu biliyomusun beni atıp onu tutuyolar bu hayat senın kımsenın mutluluğunu elinden almasına izin verme
akrabalara gelince ben nişanlımla iyi oldum çatladılar kıskançlıktan 30 nisanda nikahım vardı. kuzenım nikah şahidi olucaktı çocukluğumuz beraber geçti nikah günü almadan önce aradım nikah günü aldım söledim nikahtan önceki gün aradım ve nihak günü 5 defa aradım kuzenim benim evime 1,5 saat mesafede oturuyo nikah 1 de 12 de aradım evden yeni çıkıyo ben nikah dairesine gittim saat 1 e çeyrek var aradım hala yolda gelmesi yarım saat sürer ve o anda liseden bi arkadaşım geldi ve geliceğini bilmiyodum süpriz yaptı 10 dk kala evrakları aldılar işlemler için ve ben şahidim olarak arkadaşımı yazdrdm mecburdm çünkü evrakları istediler ondan sonra saat 1 oldu nikah memeuru yok ortada belediye başkanı gelmş görüşmeye bekliceksnz dediler 13:15 dede kuzen geldi nikah şahidini arkadaşım görünce surat yaptı dünde ablama saten onu yapıcakmş bide beni çağırdı demiş ne demeli buna şimdi????
canım siz nerede yapacaksınız düğünü?ev falan tutuldu mu?
tabi canım, xp kurmakta ne var, azcık dene bakalım alışırsan ne âlâ, yoksa kuruverirsin bi xp kaydirigubbakcemile5
canım olurum tabi, e 2 dayın da olcakmış ya daha ne, hallolur hallolur merak etme sen, baban gelemeseydi kötü olurdu da, baban da geliyomuş işte boşver sen sıkıntı yapma kııızz sivilce çıkar bak çirkin olursun (gerçi sivilceli de olsan çirkin olmazsın sen ama neysepp )
rahat ol kuşum Şeniz
Ay sen kac dogumlusun bunebu?puu sana buket
benim yanımda edilecek laf mı o puuuu sana
bizdede hiç altın mevzusu konuşulmadı sizin gelinler yuları eline almış diye bir deyim vardırya öle olmuş iştelmaz:
komşu kaç gr altın takıcan falan demeleri çok ayıp olmuşlmaz:
Reyhan hoşgeldin
ayyy biri birşey mi diyoorrr ses gelmiyooorr denirrr:roflol::roflol::roflol:
ya insan bu dönemde çok stres oluyo normalde kımseyi takmam böle durumlarda ama o laf nedense çok koydu ve dün gece 1 de yattım sinirden sabah aradım hırlaya hırlaya uyucağına erken kalkıp gelseydin dedimlmaz: geldiğimde nikah kıyılmamıştı bekleyebilirdin diyo bide napım dedim evrakları istediler ay lütfen durun kuzenım uykusundan kalkamadı yolda gelir eccik sonramı deseydm kötükedihüso
yaaaaa sinirlenir gibi oluyorum ha
sen efendi gibi konuşsana
eminim sinirlenip konuşuyosundur
karşınaa lıp efendi gibi izah eder misin lütfen
bu işler ilk başta nasıl giderse öyle gider de
baştan bi gerginlik yaratmak istemiyorum
babam müsade etti pazar akşamı bu iş olacak
siz kardeşinizi kocanızı benim için ayarlarsanız siz bilirsiniz
ama yok dernek bu günden daha önemli derseniz de siz bilirsiniz onlar bilirler de ve konu kapanmıştır diyip yanlarından ayrıl bence
eccik bekleyelim nolar nolar deseydin kaydirigubbakcemile3
takvimine göre 3 ay falan var nikahı erken mi yaptınız
Ay kizlar, ben bugün rüyamda 4'üz dogurdum. Ne anlamina gelir bu?
puu sana buket
bızdede konusulmazdı ama onlar benı yerın dıbıne soktular
askım ne dedı bılıyonusmu al askım yuzuklerıde ben aldım pırlantanıda artık laf etmesınler ayy ben o an yerın dıbındeydım sonrada zaten ben alcaktım askım ama bende cok kırıldım dedı
annem olsa babam olsa asla bunları dıyemezlerdı
cunku bızde 4 düğün yaptık elımıze kız tarafı lıste verdı ne kazıklar yedık
Ay ben cocuklarin cinsiyetini görmedim ;=)4'üz ün cinde hem kiz hem erkek olma ihtimali yüksektir ama, degil mi?:bbo:canım babaannem kızsa eğer dedikodu erkek çocuğuysa müjdeli haber derdi
puu sana buket