böcüğüm senin yerinde olsam 28 inde geliyorlar derim kimseye fırsat vermem beni seven bu günümde yanımda olur sevmeyenin yolu açık olsun keyfi bilir der konuyu kapatırım bak sonra herkes nasıl planlarını sana göre ayarlıyor görklava:
buketim evet kırıcı oluyor. ama babamla eniştem konuşmadığı için eniştemde gamzenin düğününe giderseniz hakkımı helal etmem demiş o yüzden gelemedi halamlar
GULCNNN heycan dorukta desene kız koş gıt ben olsam hayatta duraamazdım hee
komşu ben beğenmedım sermelerını :dilcikar:
buketcim bende saymayı aklımdan geçirmedim değil ama bu kadarıda çok abartılı
gülçincim çok heyacanlı olmalısın
gülçin hayırlsı olsun canım için kaynıodur şimdi senin ne güzell yaa mesai çıkışı koşturur durursun
dkb güzelmiş canım içindekiler gözükmüoo hemde
gülçin canım yaa ne kadar heyecanlısındır şimdiopuyorumnanaktan hayırlı olsun kuzumzemuszemus
Pashmina beğenmene çok sevindim canım Şeniz
canım davetiyeyi aldığın yerle görüş hemen ve 50 tane boş zarf iste, yeni zarflara sen de arkadaşlarının isimlerini yaz kaydirigubbakcemile5 nasılsa sendekilerin içindeki davetiyeler sağlam duruyor değil mi?
ahh böcüğüm yaaa ne zor dimi kimseyi memnun edememek herkes benim dediğim olcak durumunda. asla taviz vermemeni tavsiye ederim. sevginin arkasında dur. eğer milletin keyfini beklersen o yüzükler için daha çok beklersiniz tavrını koy
MüebbetS., ayakkabını çok beğendim, çok zarif, güle güle giy a.s.
Günaydın Herkese...
Müebbet sevdam ayakkabılarına bayıldım topuğu çok rahat gözüküo ve çok kibar
]
muabbet sevdam ayakkabıların cok hoş cicimmmm
Müebbet sevdam ayakkabın çok şık güle güle giymeyi nasip etsin inşallah Allah
m sevdam ayakkabın cok hoş gule gule gıy
günaydınlarrr Kandiliniz mubarek olsun hanımlarrr
bugün iş yerimde son günümm
günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedimlmaz:
kızlar perdelerimizi aldık dedim ya sabah salon perdem herşeyiyle 600 tl(kornişlerde değişicek) o.odası 300 y.odası 325 tuttu iyi bir pazarlıkla valla sizlerdende uyguna yapanlar vardı hatırlıyorum bizim kide uygun olmuşmu ya:sinifsinif:
pıtırcık vistayı değiştirme derim bende 1 yıldır vista kullanıom zamanla alışırsın.yenisi ve daha gelişmişi varken neden eskisini düşüneceksinki?
[ay ya ne kötu hallar teyzeler olmazsa ben cok uzulurum
ama sinay dedıgın gıbı kendılerı bılırr
parplam uygun olanlardan bırı bendım bence uygune yaptırmıısn sende cnmnmm
TOPLAMDA PERDELER 1225 TUTTU YANİ. bence gayet uygun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?