Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar perdelerimizi aldık dedim ya sabah salon perdem herşeyiyle 600 tl(kornişlerde değişicek) o.odası 300 y.odası 325 tuttu iyi bir pazarlıkla valla sizlerdende uyguna yapanlar vardı hatırlıyorum bizim kide uygun olmuşmu ya:sinifsinif:

ya komşu bu yengenle ablana ben çok kızmaya başladım ama yeter sana çok müdahale ediyolar.28ine hazırlanıp susup otursunlar artık.(kırıcı olduysam sorry)

buketim evet kırıcı oluyor. ama babamla eniştem konuşmadığı için eniştemde gamzenin düğününe giderseniz hakkımı helal etmem demiş o yüzden gelemedi halamlar

lafa bak. ama o lafı size taşıyanlardada var hata.insan bi mazaret uydurur nezaketen...

GULCNNN heycan dorukta desene kız koş gıt ben olsam hayatta duraamazdım hee

komşu ben beğenmedım sermelerını :dilcikar:

buketcim bende saymayı aklımdan geçirmedim değil ama bu kadarıda çok abartılı
gülçincim çok heyacanlı olmalısın

gülçin hayırlsı olsun canım için kaynıodur şimdi senin ne güzell yaa mesai çıkışı koşturur durursun

dkb güzelmiş canım içindekiler gözükmüoo hemde

gülçin canım yaa ne kadar heyecanlısındır şimdiopuyorumnanaktan hayırlı olsun kuzumzemuszemus
Pashmina beğenmene çok sevindim canım Şeniz

canlarım darısı basınıza hayırlısıyla....çok güzel bi heyecan ama stresten sinirden annemin kalbini kırdım biraz

aramaz mıyım aradım ama davetiyenin zarfı orjinalmiş ayrı satılmıyormuş,

bılıyon mu ben öncekı sözlumle 1 ay ıcınde nışan yapcaz dedık kımse yardım etmedı maddı anlamda bana ve 3 4 ay uzadı sonra tam yapcaz yengem ben hamıleyım cocuğum doğsun öle ddı kırkı cıksın öle dedı sonunda ayrıldık
annemde bunların farkında uzasın ıstemıyo ama ne bılem cok korkuyom ben tavrımı koyarım ama onlar cok kırılır küseler sonucta abımle yengemle yasıyom zaten mısafr gıbıyım arkamda sandığım yengem bıle yamukluk yaptı askam bana yamafoldumben

burcu mandilin napıylar hayatim arsima ne ediyler acep yasenağlama

Günaydın kızlar. şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum şuan. gece yatarken camı açmıştım soğuktan başım çok fena ağrıyor

MüebbetS., ayakkabını çok beğendim, çok zarif, güle güle giy a.s.

Günaydın Herkese...

Müebbet sevdam ayakkabılarına bayıldım topuğu çok rahat gözüküo ve çok kibar
]

muabbet sevdam ayakkabıların cok hoş cicimmmm

Müebbet sevdam ayakkabın çok şık güle güle giymeyi nasip etsin inşallah Allah

m sevdam ayakkabın cok hoş gule gule gıy

hepinize tşk ederim kızlar. inşallah. darısı isteyen herkese inşallah.zemuszemus
buarada kandiliniz mübarek olsun. sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz nice kandillere erişin inşallah.
benim baba evinde ki son kandilim :gitme:

sinaycım şimdiden seni tebrik ediyorum. inşallah hayallerini kurduğun kadar güzel bir düğünün olur. inşallah çok mutlu olursunuz canım

canım ıyısını hayırlısını düşün.onlar gelsın basına.sakın kötüye yer verme beynınde.
tavrını da koy.sonucta bu kolay bı karar deil ve tarıh grcekten kolay belırlenmıo ben 3 yıl bekledım.sao bekleme.neyı nasıl yapmak ıstıyorsan öle yap.annen ve babanın kalbı kırılmadıktan ve onalr bı sıkıntı yaratmadıktan sonra gerısı de sana uysun bi zahmet.

pıtırcık vistayı değiştirme derim bende 1 yıldır vista kullanıom zamanla alışırsın.yenisi ve daha gelişmişi varken neden eskisini düşüneceksinki?

günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedimlmaz:

[ay ya ne kötu hallar teyzeler olmazsa ben cok uzulurum
ama sinay dedıgın gıbı kendılerı bılırr

parplam uygun olanlardan bırı bendım bence uygune yaptırmıısn sende cnmnmm

morcılek bakalım nolcak hele babam bı gelsın
ay ctesı sbh gelıyoo benım ctesı babamı doldurusa getrmedende eve gıdıp babama anlatmam lazım
benımkı dıo ben cıkcam babanın karsısına dıycem dıo delı cesaretı var
ayy allahım nolurrr hayrlı haberler gelsın amın

böcük üzülme dicem ama zor bu günler ya ama (enişte) aile içine daha şimdiden dahil olmasa daha iyi derim yine sen bilirsin cnm ama tatlı canını sıkma . 22 yaşındamısın sen bak ben 27 yim 4 yıldır nişanlılık evresi geçiriyorum allah kolaylık versin gerçekten zor uzatmak iyi değil hele aileler dahil oluyorsa işin içine

BUGUN DEN SONRA GOREMEZSEK GULAY SINAY KIM VARDI BASKA ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLSN HERŞEY YOLUNDA GITSIN
KENDINIZI AGLAMA MODUNA SOKMAYIN
ANAMMM BEN KUAFORDEN GELDIM EVE GIRERKEN BASLADIM ZATENNN:gitme:

[ay ya ne kötu hallar teyzeler olmazsa ben cok uzulurum
ama sinay dedıgın gıbı kendılerı bılırr

parplam uygun olanlardan bırı bendım bence uygune yaptırmıısn sende cnmnmm

TOPLAMDA PERDELER 1225 TUTTU YANİ. bence gayet uygun cnm

efettt okadar tuttu bak çok sefindim:lepipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…