Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaaaaa sinirlenir gibi oluyorum ha
sen efendi gibi konuşsana
eminim sinirlenip konuşuyosundur
karşınaa lıp efendi gibi izah eder misin lütfen

bu işler ilk başta nasıl giderse öyle gider de
baştan bi gerginlik yaratmak istemiyorum
babam müsade etti pazar akşamı bu iş olacak
siz kardeşinizi kocanızı benim için ayarlarsanız siz bilirsiniz
ama yok dernek bu günden daha önemli derseniz de siz bilirsiniz onlar bilirler de ve konu kapanmıştır diyip yanlarından ayrıl bence

ayyy biri birşey mi diyoorrr ses gelmiyooorr denirrr:roflol::roflol::roflol:

ben anneme babama bısy demem yetrlı oluyo tmm kızm sen mutlu ol dıolar
mesela babam hayatta cağırsan ıst gelmezdı ben dedım hemen gelyomm kızım dedı emeklı maasını benım için harcıycakŞeniz gelcek
ama ablamla yengem ahh ahh neyse
senın durumuda uzuldum cnm öle kıl ınsanlar var boşver sende bende boşverdım 2 gun sonra ınş babam yanımda olcak

ŞenizŞenizŞeniz hepnızı öpuyom içim rahatladı azda olsa aman bıze gorgusuz dıyenlere bı lafım vardı amaneyse
cok saol ablam keske olsan annem bıle dıo kızm düşmanım var mı dedıklerınde kardesım var dersın dıo ben kucuk olduğum ıcın benı cok ezıyolar annemm babam farknda ve bıan once kendı yuvamı kurmamı ıstıyorlar el kzıyla yasanmaz onlarda bılıyo:sinifsinif:
cırkın olum yeterkı bu iş kazasız belasız olsun:Saruboceq:

bizdede hiç altın mevzusu konuşulmadı sizin gelinler yuları eline almış diye bir deyim vardırya öle olmuş iştelmaz:

komşu kaç gr altın takıcan falan demeleri çok ayıp olmuş lmaz:
Reyhan hoşgeldin

bızdede konusulmazdı ama onlar benı yerın dıbıne soktular
askım ne dedı bılıyonusmu al askım yuzuklerıde ben aldım pırlantanıda artık laf etmesınler ayy ben o an yerın dıbındeydım sonrada zaten ben alcaktım askım ama bende cok kırıldım dedı
annem olsa babam olsa asla bunları dıyemezlerdı
cunku bızde 4 düğün yaptık elımıze kız tarafı lıste verdı ne kazıklar yedık

ayyy biri birşey mi diyoorrr ses gelmiyooorr denirrr:roflol::roflol::roflol:

ya insan bu dönemde çok stres oluyo normalde kımseyi takmam böle durumlarda ama o laf nedense çok koydu ve dün gece 1 de yattım sinirden sabah aradım hırlaya hırlaya uyucağına erken kalkıp gelseydin dedimlmaz: geldiğimde nikah kıyılmamıştı bekleyebilirdin diyo bide napım dedim evrakları istediler ay lütfen durun kuzenım uykusundan kalkamadı yolda gelir eccik sonramı deseydm kötükedihüso

hoşbulduk kızlar..

bugün başım çok ağrıyor gözlerim kan içinde....arkadaşın lensini denemek amaçlı takıp çıkardımda yanıyorummm..

eccik bekleyelim nolar nolar deseydin kaydirigubbakcemile3
takvimine göre 3 ay falan var nikahı erken mi yaptınız

ben hıc konusmadım onlarla cunku yanlış anlama yeteneklerı cok fazla mafoldumben dedımya ablam yengem hemen küseler hemen annemı babamı alıp baska sorunlar cıkar dıe korkuyom
saygıdanda susuyom ama patlamak uzereyımlmaz:
neler demk gecıo ıcımddn bı bılsen ama bu kız koca meraklısı demesınler dıe dıyemıyom annem yanımda olsa benı cok ı anlardı bugun benımı abımı arayıp konuscakmış
hem korkuyomhemde olsn dıom
dernek konusuna gelınce bu zamana kadr hıc ılgılenmedıklerı sey sımdık pıknık dıolar dernek etkınlığı dıolar düğünlere bıle zorla gıdeerler

eccik bekleyelim nolar nolar deseydin kaydirigubbakcemile3
takvimine göre 3 ay falan var nikahı erken mi yaptınız

evet canım bizimkilere genede güvenemediğim için işimi garantiye aldımzemuszemus

Ay kizlar, ben bugün rüyamda 4'üz dogurdum. Ne anlamina gelir bu?

canım babaannem kızsa eğer dedikodu erkek çocuğuysa müjdeli haber derdi

sizinkiler çok sessizmiş böcüğüm ya vur ensesine al lokmasını hay allah :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…