• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycım şimdiden seni tebrik ediyorum. inşallah hayallerini kurduğun kadar güzel bir düğünün olur. inşallah çok mutlu olursunuz canım
teşekkür ederim canım benim inş. :Saruboceq:Şeniz
BUGUN DEN SONRA GOREMEZSEK GULAY SINAY KIM VARDI BASKA ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLSN HERŞEY YOLUNDA GITSIN
KENDINIZI AGLAMA MODUNA SOKMAYIN
ANAMMM BEN KUAFORDEN GELDIM EVE GIRERKEN BASLADIM ZATENNN:gitme:

bize ağlamayın diyene bak hele:oklava: ben baba kuzusuyum esmacım netcem bilmem makyaj falan da dayanmaz bana kafamçokkarıştı:a015::a015:

BUGUN DEN SONRA GOREMEZSEK GULAY SINAY KIM VARDI BASKA ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLSN HERŞEY YOLUNDA GITSIN

aminnnnnnnnnn hepimizin inşallah

ben pek ağlama modunda deilim ya bakalım aptal gibiyim hala

sinayyyyyyyyyyy dün ben makyaj sabitleyici pudra aldım makyajımı ilkokul arkadasım yapıcak canım al bunu ihtiyacın olur sona didi aldım bendekaydirigubbakcemile5

Esmy cim peki makyajın bozulmadı mı
en çok endişe duyduğum konulardan biri de bu :delphin:

sadece dua edıyorum benımkıde dıo bugun kaldın hep dua etcem abdest alım bıseyler edım kabul olsun artık yanmda ol dıo
ya ben ablamı anlamış deılım he
ogun benımkıne dıokı ne acelen var bekle zaten gezıp tozuyonus dusun bunu benım ablam dıo benımkı:1shok: allah bılır ıcınden bı abla kızkardesın bı erkekle cıddı adım atmasını deılgezıp tozmasını ıstıyo demıstır belkıde
sonrada bız bı yere gdııyoruz hemen annemı babamı arayıp kızın onunla gezıo dıo
:mymeka::mymeka: ahh ahh ben daha bısey demıyom

canım bozma moralini herşey yoluna girecek hayırlısıyla o kadar beklenmeyen terslikler olabiliyoki burda senin üzerine düşüyo herşey idareci sen olucaksın herkesin gönlünü yapman imkansız sen zaten söylenilecek herşeyi söylemişsin hele bi baban gelsin onunla bi konuş bakalım o ne diyecek
üzülme tamammı:teselli:

kızlar perdelerimizi aldık dedim ya sabah salon perdem herşeyiyle 600 tl(kornişlerde değişicek) o.odası 300 y.odası 325 tuttu iyi bir pazarlıkla valla sizlerdende uyguna yapanlar vardı hatırlıyorum bizim kide uygun olmuşmu ya:sinifsinif:

canım hayırlı olsun en zor şeylerden birini halletmişsin bence uygun fiyatlarıda:lepi:

böcük üzülme dicem ama zor bu günler ya ama (enişte) aile içine daha şimdiden dahil olmasa daha iyi derim yine sen bilirsin cnm ama tatlı canını sıkma . 22 yaşındamısın sen bak ben 27 yim 4 yıldır nişanlılık evresi geçiriyorum allah kolaylık versin gerçekten zor uzatmak iyi değil hele aileler dahil oluyorsa işin içine

aıle ıcıne daha sımdıden dahıl olmasa ned demekCADIARZU
benım bu deıdklerımı zaten ablam yengem onun yuzune dıo
oda sıkıldı bende kesın bı tarh var sureklı değğişmesın ıstıyoruz bu kadar

canım bozma moralini herşey yoluna girecek hayırlısıyla o kadar beklenmeyen terslikler olabiliyoki burda senin üzerine düşüyo herşey idareci sen olucaksın herkesin gönlünü yapman imkansız sen zaten söylenilecek herşeyi söylemişsin hele bi baban gelsin onunla bi konuş bakalım o ne diyecek
üzülme tamammı:teselli:

:[/COLOR][/B]

babam gelınce konuscam zaten onlarla artık konusmuycam bu konuyu zaten 2 gun kaldı allahın ıznıyle :Saruboceq:zemuszemus

aıle ıcıne daha sımdıden dahıl olmasa ned demekCADIARZU
benım bu deıdklerımı zaten ablam yengem onun yuzune dıo
oda sıkıldı bende kesın bı tarh var sureklı değğişmesın ıstıyoruz bu kadar

yorum yapması açısında(abinlerde iş yok falan demiş ya yazmışsın hani) cnm yanlış anlama beni et tırnaktan ayrılmaz sen unutursun ama o üstünden zaman geçsede unutmaz söylenenleri neyse umarım herşey tatlılıkla olur cnm iyi düşün iyi olsun

Darkangel ilk eklediğin fotodaki patikler aklımı aldı yuuhhh dedim yaniii :1shok: 64 çift var

söylemesi ayıp benimkiler 80den fazla opuyorumnanaktan

kızlar gelinlik ayakkabımı aldım bugün buyrun

çok cici ayakların acımadan giymeni dilerim :)

Günaydın ,
dün bütün aksilikler üst üste geldi,
babam napmış biliyo musunuz?
annem ve babamın dağıtacağı davetiyelerin üzerini yazıp ayırmıştım,
bir kutuda da bizim arkadaşlarımız için ayırdığımız 50-70 civarı boş davetiye vardı,
sen evde boş davetiyelerin olduğu kutuyu bul, hepsine yeniden isim yaz götür arkadaşlarına dağıt,
aynı isimlere ikişer davetiye yazılmış oldu yani kafamçokkarıştı
şu an elimizde hiç boş davetiye kalmadı, yeniden bastırsak kartın gelmesi falan bir haftayı buluyormuş ve haftaya düğün var napıcam ben? :gitme:

davetiyecide zarf yoksa. hazır satılan ebat ve renk seçenekleri olan zarflar var.

günaydın kızlar Hayırlı Kandiller

aynı şeyi bende sormayı düşünüyodum

cv bende var ama nettede çok fazla seçenek var.

off gulayım saol cok guzeldıde moralımız bozuk yaa
pazar gunu derneğımızın pıknığı varmış aksamda turnuva maçı ve abım kalecı gtmezse olmaz ve dayım dernek yonetıcı hem macta yer almak zorunda hemde pıknıkte olmalı bızım iş ptesıye kalabılır :delphin: ama bellı deıl canım cok sıkkın
aksam herkes evt derken bıgun sonra bahaneler sıralandı askımında canı sıkılıyo yemın ederım uzatmasınlar bıdaha senı göremezler dıo ben arada kaldım:sinifsinif:
o da haklı bız uzata uzata geldık pazar gunune tarh verdık sımdık erkek tarafı geldı hazr babam bıle ses cıkarmadı bıletını erken aldı gelıo ama yengemle ablam hep işi bozma pesınde neymış abım dayım olmazsa olmaz mı
yaa ozmn gtmesınler bu özel gunumde dedım bakalım nolcak

ayy 8 tanecık gunum kalmış ve ben hala çalışıyorum ev de yerleşmedı tam olarak allahım güç ver de bitsin su işlerrrrr:Saruboceq:

offoff bana abla deme yani o kadar köstek olduki 3 yıl onun yüzünden bekledik yani Allahım akıl fikir versin akrabaların neyini beklicen yaa çekirdek ailen olsun yeter sanki işe yarıcakları zaman ihtiyacın varmı die soruolarda

dün bi akramız aramış kınada kırmızı örtüsü varmı die sormuş annem oooo çoktan aldık demiş yani düşün 3 gün var daha yeni soruolar babamın tarafını bi kaşıkta boğasım gelio sana bişi daha diim benim öz halam nikahıma gelmedi giycek kıyafetim yok die şimdi ben boğmayımda napiim konuşulcak okadar çok şey varki susuorus işte :kızgın::kızgın:

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedim:olmaz:

e benım de 8 gunum var.daha hiç bi akrabam arkadasım arayıp da bi şeye ihtiyacın var mı dıe sormamıştır.
ınsan böle zamanlarda tanıyo çevresındekılerı ne kötü bişi aslında

böyle zamanalrda kimin ne olduğunu çok iyi anlıyorsunuz. çok yakın sandıklarınızın aslında ne kadar uzak olduğunu, bazılarının sizi kıskandığını, eşyalarınızın yada gelinliğinizin güzel olmamasını istediğini bir çok şeyi farkediyorsunuz.
dost sandıklarınız düşmanmış farkında oluyorsunuz.

gülaycım, inşallah çok güzel ve mutlu olursun.

sinaycım, sende tüm aksiliklere karşılık yılmadın ve aşkının arkasındasın inşallah bir ömür birbirinizin yanında olursunuz.

morçilek, sanada mutluluklar dilerim canım herşey yerlşeir bir günlük iş.

böcük, abin enişten yengen ablan hepsini unut. ben size söyledim dernek benden daha önemliyse siz bilirsiniz deyip kapat konuyu. ister gelsinler ister gelmesinler onların ayıbı.
baban ve annen yanındamı geri kalan herkesi boşver. onlar tamam dediyse başkaları istediğini desin yapsın hiç duymayacaksın.

Son düzenleme:
sinayyyyyyyyyyy dün ben makyaj sabitleyici pudra aldım makyajımı ilkokul arkadasım yapıcak canım al bunu ihtiyacın olur sona didi aldım bendekaydirigubbakcemile5
benim kuaförümde varmış sprey şeklinde o yüzden almadım canım kaydirigubbakcemile5
yine bize görgüsüz demişler :olmaz:

ayyyy çoookkk üzüldüükkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım sanada bi ömür boyu mutluluklar
kızlar hayırlı kandiller günaydınlar
bişi sorcam ben benim bilgisayara xp yükletsemmi ya ben bu vistayı kullanamam herhalde karışık gelio çok,sizce napim????
xxppp :lepi: :lepi: ben 1 numaralı vista düşmanıyımdır heralde :))) yani düşman derken , vistayla ilgili duygum nefret boyutlarında. Allah tan benimkini alırken vista değil xp tercih etmişim, yoksa bilgisayarımdan soğurdum.. Canım elbette bir süre kullandıktan sonra herşeye alışırsın, ben office in son sürümüne alışamam sanmıştım ama alıştım şimdi evdeki bilgisayara da yükledim, yani alışılıyor ama söz konusu xp/vista tercihi ise ben kesinlikle xp derim. Elime vista yüklü bir bilgisayar geldiğinde -nitekim dün geldi, birisi birşeyler rica etti yaptım, ağdaki bir yazıcıyı eklemek için bile uğraştım ve fena değilimdir bilg. ve donanım konusunda da, xp de 20snlik bir iş halbuki-..

böcüğüm, baban gelecekse dayına ne hacet ki? tamam dayı/amca gibi birilerinden 1-2 kişi olsa iyi olur ama olmuyosa da, "yooookk onlarsız hayatta olmaz bu iş" diyemezki kimse, hele yengenmiş ablanmış falan hiç diyemez, annen var baban var senin canım, senin ebeveynin yengenmiymiş, ay kızdırdılar bak şimdi benii :oklava: rahat bıraksınlar seni de, aşkına da söyle o da azıcık sakin olsun :oklava:, pazar günü söz verdiniz pazar gelsinler, hakkaten ayıp olur şimdi, çünkü cumartesiden pazara falan almıştınız diye hatırlıyorum, baban var ya, yeter zaten kuzucum, kaldıki geldiklerinde de yengen ablan falan nasıl bir densizlik edebilirler ki yaa, büyükler konuşuyorken onlara laf mı düşermiş :oklava: (ya çok ileri geri konuştuysam özür dilerim kuşum ama böylelerine dayanamıyorum ben..)

Back