bu beğendiğim yemek takımı karaca 695 ytl bu ay alıcam inşallah :)
bu da kahvaltı takımı 174 ytl karaca
Kızlar çok güzel şeyler bunlar yaaaa.. O kadar çok şey var ki alınacak böylece bütçeyle ilgili fikrimiz de oluyo..
Müebbet seninle zevkler aynı galiba ben de mutfak eşyaları mı yeşil istiyorum.. Yeşil ve pembe ağırlıkta mutfak istiyorum.. Örtü perde vs..
Fıstık yeşili küçük el aletleri sadece arzumda mı var? Kullanan var mı arzumun ürünleri nasıl?
......
canım bu yemek takımı mı kahvaltı takımı mı çok şekermiş kaç parça hangi marka ve ne kadar çok soru sordum kusura bakma şimdiden:1hug:
su bardakları 12.5 ytl
yağlık sirkelik tuzlugum çok severek aldım 15 ytl
..
rendem
oktay ustanın rendesindenmiş komsularımız öle dedi :)
büyükler depoda oldugu için evdekileri koydum :)
buda almayı düşündüğüm yatak örtüsü 400 ytl harika bişey ya :)
o tuzluklardan ıst da bulan olursa bana hemen haber etsın ben bakırkoy pazarndan aldım 4ytl ama sadece tuzluk ben yağlık ve sırkelığıde ıstıyom ok anladınz benı
Arkadaşlar biz takımı internetten aldık. Nastasia girmiyor sanırım bu aralar, ben cevap veriyim sizlere. Schafer SHF-251 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı yazarsanız nete çıkacaktır satılan sitelerin adresleri yerimseniben
Canımm bu takım kaliteli mi peki. Ben internetten alıcam şimdi. Porseleni ince mi kalın mı?? hizlial.com dan alacağım inşallah sorun çıkmaz.kaydirigubbakcemile3
Canımm bu takım kaliteli mi peki. Ben internetten alıcam şimdi. Porseleni ince mi kalın mı?? hizlial.com dan alacağım inşallah sorun çıkmaz.kaydirigubbakcemile3
Ben de o siteden aldım. Canım kalite konusu göreceli, o nedenle çok fazla yorum yapmıyorum ben. "Bana" göre güzel, günlük için de kullanılabilir, çaya gelen misafir için de kullanılabilir. Porseleni kalın, öyle ince değil; ama dün halamlar da baktılar bizde, onlar da çok beğendi. Ben kime gösterdiysem geçer not aldı yerimseniben Merakla onları kullanacağım günü bekliyorum ben hihoyyyt