tskler kızlarr saolun
bende ceyıs sercem tüllerle nazar boncuklarıyla kurdelelerle suslerım ablamların öle olmustu
günaydın kızlar.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimki bakmakla kalmıo sarılıp ağlıo yaa mafoldumben bende hiç ağlamadım daha bakalım kopmayımda son dk
baberko dun dedıkodunun en guzel yerınde gene benım elektrık gıttı ısyerımde saate gelmıştı cıktım sonra ark gıttık:jeyyar: devam ederık bugun
cnm ablamın bırı evlenelı 8 yıl dığerı 13 yıl oluyo maalesef resım yok yengemlerde serdı ama onlarında yokk
sarılsa daha çok ağlar. . . ne eksiiğin kaldı derken buruk sölüo :çok üzgünüm: kimle konuşsa nasıl dayanırım dio :a015: ama söz vermiş kendiside kınada ağlamıcakmş. ben daha çok ağlarım die hiç ağlamıcm dio .inşallah bi tk gözyaşı akıtmaz . zaten sırf ayrı kalmamak için 1 ay içinde aynı mahalleye taşıncak inşallah
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin minikimmmmmmm:1hug: Şeniz opuyorumnanaktan
hoısbuldumm cnmmmmmm oh oh az kalmıs cnmmmm kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
nerelerdesin yaaa özlettin kendini valla Şeniz
baberko dun dedıkodunun en guzel yerınde gene benım elektrık gıttı ısyerımde saate gelmıştı cıktım sonra ark gıttık:jeyyar: devam ederık bugun]
Nihal hoşgeldin cnmm
günaydın güzel gelinlerrr...üç aylarda başladı hayırlı olsun..
amın kızlar sabahta ettık dularımızı tekrar amınnnüç aylar hayırlı olsun kızlar yarında kandil allah ramazana erişmeyide nasip etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?