- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubış yok cnm gunde herhangı bı değişıklık
saol
dün zorla yatak odama etejer gibi bişey aldırdı annem biz evden taşınmayı planlıorus satıcas evi yatak odasında gömme dolap olduu için almadık bişi kızım öle bişeyin yokmuş gibi olmasın dedi aldırdı onu zorla mafoldumben dedim parası ne kadar boşver sen düşünme onları dio Allahım hem çok mutlu hem çok hüzünlüyüm Rabbime binlerce şükür hiç sıkıntılı durumlar yaşamadan herşey olması gerektiği gibi geldik bu günlere ahh ah mafoldumben
Mmmmmmm cnm sıkıldı
bıanda aklımdan gecenlerı sayyım dedım kkdan dur bakıym bakmadan kaÇ kıŞı hatırlıycam
oveg oktar brnck86 bÖcÜk nıhal buket burcu esrak eccu tubıs tobı pınar
sulfat mandılın arsıma pashmına basıyazmlaı lahana sınay reyhan85 desem bunebu ycycy ptırcık parpalım dkb darkangel fmk gulay hamıde57 mervebu beta
baberko bluequen vazgecılmezım muab.sevdam bıde buketıısarkdası reyhan
ay valla kopya cekmeden yazdım bunları aasagı yukarı bakmadım bıanda bukadarkıŞıyı hatırladım hatırlayamadıklarm soryy
kalmısmı hatırlayamadıgım bakın bakalım?
Mmmmmmm cnm sıkıldı
bİanda aklımdan gecenlerı sayyım dedım kkdan dur bakıym bakmadan kaÇ kİŞİ hatırlıycam
oveg oktar brnck86 bÖcÜk nİhal buket burcu esrak eccu tubıs tobİ pınar
sulfat mandılın arsİma pashmına basıyazmlaı lahana sİnay reyhan85 desem bunebu ycycy ptırcık parpalım dkb darkangel fmk gulay hamİde57 mervebu beta
baberko bluequen vazgecılmezım muab.sevdam bİde buketıısarkdası reyhan
ay valla kopya cekmeden yazdım bunları aasagı yukarı bakmadım bİanda bukadarkİŞİyİ hatırladım hatırlayamadıklarm soryy
fasoline :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (hiç fazolin olarak düşünmemiştim bu da kulağa hoş geliyomuş :))) gazolin/fazolin )Hİİİİİİİİİİİİ gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dİye bİde fasolİne croİs amannnn tuhh:)
Mmmmmmm cnm sıkıldı
bİanda aklımdan gecenlerı sayyım dedım kkdan dur bakıym bakmadan kaÇ kİŞİ hatırlıycam
oveg oktar brnck86 bÖcÜk nİhal buket burcu esrak eccu tubıs tobİ pınar
sulfat mandılın arsİma pashmına basıyazmlaı lahana sİnay reyhan85 desem bunebu ycycy ptırcık parpalım dkb darkangel fmk gulay hamİde57 mervebu beta
baberko bluequen vazgecılmezım muab.sevdam bİde buketıısarkdası reyhan
ay valla kopya cekmeden yazdım bunları aasagı yukarı bakmadım bİanda bukadarkİŞİyİ hatırladım hatırlayamadıklarm soryy
yaa öf moralim bozuldu exper çok mu kötü kızlar yaa